Kızlar test yaptım çok yeni ama;
Allah'ın izniyle hamileyim, Rabbim hepinize nasip etsin inşallah...
canım eğer sorunu daha önceden gördüysen ve buna rağmen evlendiysen kızarım bak!!!!
bir insanla değişir diye düşünerek evlenmek onu, en çok da kendini kandırmaktır...
ama seviyorsan ve seviyorsa yazık hemen bitirmeyin
sevmek, alışmak, biriyle herşeyi paylaşmak... yeniden..hiç kolay değil
deli misin kızım daha zayıflıcaz
sonna bebiş gelcek yine kilo alacaz
sonna yine zayıflamaya uğraşıcaz yan çizme
doğrudur bende bi çok kez psikologa gittim ilaçlar aldım ama olmadı ama aile terapistine gitmeyi çok önerdim ama gitmedi yani olur yada olmaz da demedi hep sorunu bende buldu.. cnm çok denedim çok dedim düzelecek diye ama bu son olanlar yenilir yutulur çekilir değildi bnm açımdan..
ben de oda aynı kanıdayız en son tartışarak tama boşanalım dedik...
doğrudur bende bi çok kez psikologa gittim ilaçlar aldım ama olmadı ama aile terapistine gitmeyi çok önerdim ama gitmedi yani olur yada olmaz da demedi hep sorunu bende buldu.. cnm çok denedim çok dedim düzelecek diye ama bu son olanlar yenilir yutulur çekilir değildi bnm açımdan..
ben de oda aynı kanıdayız en son tartışarak tama boşanalım dedik...
Kızlar test yaptım çok yeni ama;
Allah'ın izniyle hamileyim, Rabbim hepinize nasip etsin inşallah...
Cnm ben de çok sevdiğim kimseyle paylaşamadığım kocamla bazen bir tartışıyoruz tamam diyorum ne gerek var uzatmaya boşanmam en doğrusu ..Bu dediklerim hep aynı konu üzerine yapılan tartışmaların sonunda düşündüklerim .Hatta bi kaç kere uzaklaştım hafta sonu ailemin yanına gittim 3 4 gün konuşmadığımız günler oldu .ama o 3 4 gün süre sonunda hep barıştık ve aynı konu yüzünden yaptığımız tartışmalar üstüste katlandıkça şiddetleniyordu.Her seferinde de evliliğimi bitirmeye değmeyeceğini düşünerek zaman geçtikçe yumuşuyordm.5 yıl sonunda alıştık bazı şeylere ve kabullendik ikimizde halledemeyeceğimiz sorunlar olduğunu ve artık o konularda tartışmaya son verdik özgür bıraktık kendimizi.Yeni bir sınır çizdik ilişkimize ve artık tartışmıyoruz o konularda..Herşey eskisinden daha güzel.
Yani hep kötüleri düşünme onunla evlenmemın onu seçmenin bir sebebi var değil mi?o sebepleri hatırla..ve devam eden sorunlar için kendinizi resetleyerek çözümler üretmeye çalışın..Ama sakinleşmeden konuşmak tartışmaktan başka birşey getirmez.Önce sakinleş cnm..
tartışarak sinirler tepedeyken alınmamalı bu kararlar
lütfen olayın üstünden biraz zaman geçsin durulun tekrar konuşun
tabi sorunun iki kişi arasında olduğunu düşünerek söylüyorum
3. şahıs varsa bişey diyemem
ya biz iki sene nişanlılıkta çok sık görüşemedik ve sıkıntılarımız bundan diyorduk ama evlendik iki katına çoğalıyor gün günü kıskançlık çok fazla eşimde hemde hadsizce kıskançlık nasıl anlatırım bilmiyorum... sevmek ne kelime şu anda o kadar çaresizim ki çözemiyorum ha ayrılık kararı verdik ama hala bişey beni burada tutmaya çalışıyo işte buda sevgim sanırım.. offf bilmiyorum ama çaba gösterecek gücü göremiyorum kendimde..
Hayatım bana kaç tane kıskanç olmayan Türk erkeği gösterebilirsin Allah aşkına?? Bir erkekle iki kelam ettik diye bile burnumuzdan getirirler...Geçen gün işten eve gittim koltuğa öle rahatça oturuverdim. Etek vardı iice tepeye çıktı tabi. Bana diyo ki "iş yerinde de mi böle oturuyosun?".. Soruya bak. Gel de sinirlenme. Sonra da diyo ki "Neden bu kadar tepki veriyosun"..
Bi sürü benzer şey yaşıyoruzdur çoğumuz. Şu an çok sinirlisin eminim. Ama bu kararı sinirin geçtikten sonra alın şimdi değil....
cnm herkes aynısını dedi ki bizim ilk değil bu kararımız çıktım gittim ankaraya 15 gün geldim ne oldu düzelecek sandım geri geldim en fazla 1 ay iidi sonra tekrar oldu ha onda mı tek sorun hayır bende de var ama bilmiyorum kaldıramıyorum.. ne kadarını kaldırabilir bi kadın evlilikte yüklerin... off..
evet haklısın sanırım ki bu sefer öyle yaptığımızı sanırken yine aynı şeylere mağruz kaldım... durulunca barışacağımı ve tekrar üzerime gelineceğini çok ii biliyorum.. çok yaşadım çünkü... üçüncü şahıs konusunda da yok aslıdan aldatılma alan ama bana bu konuda anlamsız bi güvensizliği var bu yüzden en ağırıda bu ya...
cnm özel bişey kalmadı madem anlatayım bana da sizde açıkca söyleyin ne yapayım.. senin dediğin türden kıskançlıklar tamam oluyo ve alttan alarak çözülüyo peki abisi ile konuşurken gözlerinin içine bakarak konuşuyormuşum bu ne hadsizce bi ithamdır ban siz söyleyin ki buna benzer bir sürü şey..
cnm seven insan kıskanır derler çok doğru..ha kıskanmanında bir dozu var o ayrı..
inan bana sen sadece şu an sinirli olduğun için bütün bu söylediklerin.akşam otursanız karşılıklı konuşsanız bütün sorunun üstesinden geleceğinize eminim.ben hep derim evliliğin ilk bir yılı çok zor diye..benimde çok zordu ailemden ayrıldım farklı bir şehire geldim falan derken cnm sıkıldığında herşeyden eşimi suçlu görüp ona sataşıyordum.o da ilk zamanlar evliliğin sorumluluklarına falan alışamadı derken dövüşüyoduk devamlı.ha şimdi ne oldu..anlatıp gülüyoruz amma kavgacıymışız diye.evlilik gerçekten çok zor.sorumluluk çok fazla.ama ben eminimki seven iki insan bütün bu zorlukları göğüsler ve evliliğine devam edebilir...pes edip gitmek için çok erken hele ki sevdiğin bir insanı.
çok teşekkür ederim cnm darısı hepinizin başınıza tez zamanda inş.aminnn canım
maşallahhh çokk sevindim
aman dikkat değerin kaç??
aman deyim 2 gün sonra bidaha yaptır
benim ağzım yandı ya kimseninki yanmasın
çok sevindim canım bu iyiye işaret en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah
cnm sanırım düşüyor bebek...benimde dr keseyi göremeyince kan istemişti..benim kan değerime göre kese görünmesi lazımmış hatta benim kanım son adet tarihime görede olması gerekenden düşüktü.
hadi cnm hayırlı olsun..umarım herşer dilediğin gibi bundan sonra..
tşkr ederim cnm...cnm şu an seboşun ciddi bir sorununu paylaşıyoruz ama hayat işte acıda tatlıda yanyana..seni tebrik etmeden geçmek istemedim.hayırlı olsun cnm..
cnm özel bişey kalmadı madem anlatayım bana da sizde açıkca söyleyin ne yapayım.. senin dediğin türden kıskançlıklar tamam oluyo ve alttan alarak çözülüyo peki abisi ile konuşurken gözlerinin içine bakarak konuşuyormuşum bu ne hadsizce bi ithamdır ban siz söyleyin ki buna benzer bir sürü şey..
çok teşekkür ederim cnm, çok yeni daha değer;410,4kan testimi yaptın canım değerin kaç
hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çok teşekkür ederim cnm, çok yeni daha değer;410,4
çok teşekkür ederim cnm, çok yeni daha değer;410,4
amin cnm çok teşeekkür ederim, Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inş.Cnm tebrikler bu arada. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?