tamam cnm hiç şüpheniz olmasın, hep dua edeceğim sizler için..çok sevindim başta şeboşun evliliği olmak üzere hepimiz için dua et meleq
cnm özel bişey kalmadı madem anlatayım bana da sizde açıkca söyleyin ne yapayım.. senin dediğin türden kıskançlıklar tamam oluyo ve alttan alarak çözülüyo peki abisi ile konuşurken gözlerinin içine bakarak konuşuyormuşum bu ne hadsizce bi ithamdır ban siz söyleyin ki buna benzer bir sürü şey..
canım benim
değerin süper maşallah tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin
Evet yaptığı çok büyük terbiyesizlik kesinlikle sinirlenmekte haklısın. Ama eminim o da ileri gittiğinin farkına varmıştır, eminim pişmandır. Ben hatırlıyorum ilk yılımızda aynı apartmanda oturduğumuz bi arkadaşı vardı. Onunla konuşmaya korkardım, konuşmam gerekse nasıl konuşacağımı şaşırırdım. Çünkü eşim sana söylenenin benzer bi lafını sölemişti bana. Yıktım ortalığı tabi. Sebebi de o kişinin ne kadar karaktersiz olduğunu bilmesiymiş. Dikkatli davranmalıymışım....Sonradan o da ileri gittiğinin farkına vardı. Aama kavga anında bunu itiraf etmedi tabii...
Sana diyeceğim şu cnm. Sabret, sabret, sabret...Zamanla olgunlaşıyolar emin ol. Annelerimiz ilk evlendiklerinde kocaları eve kapatırlarmış kıskançlıklarından:))
bnm babam da annemi kıskanırdı ailesindeki erkeklerden.Gerçekten kıskançlığı son noktası belki ama.Abisinden kaynaklanıyordur belki bu düşüncesi yani ne bileyim..
Ben de iş yerimden bi erkekle ilgili bir şey anlatayım akıl almaz manalar çıkartır eşim ...Onlara göre rahibe gibi davranmalıyız..Erkekten kaçmalıyız fazla gülmemeliyiz.bununla başa çıkabilmen için savaşman lazım cnm.Onu ne kadar sevdiğini ve bağlı olduğunu gösterdikçe bu düşüncelerden arınacaktır.Biraz sabırlı ol ben eşine pantolon giydirmeyip yıllar sonra kısa etek giydren erkekler de tanıyorum .bu birazda senın elinde .Kocana neyi nasıl kabul ettireceğini en iyi sen bilirsin.
cnm kıskançlık sadece bi tanesi o yüzden dediklerinize hak veriyorum ama diğer konularda kabullenemiyorum... çok ağır şeyler var anlatamadığım..
Canım,
neşeli kuzum
bi dur bakalım
sen akşam al eşini çık dışarı biyere (ses yükselmesi olmasın diye çık dışarı diyorum)
deki sebebi bana güvensizliğin mi abine mi KENDİNE mi
bu kadar alçalamazsın sen de
de bunu ama
sonra çözmeye çalış, çözemezsen de hemen boşanma kararı verme, onun bu kararı vermesini bekle bence
ya bu konu komşu falan olsa tamam kendi kuzeni abisi kuzeni falan ya bu değil bi tek ama pişmanlık diyosun ya bu onda yok işte...
tamam cnm hiç şüpheniz olmasın, hep dua edeceğim sizler için..
kafanda bitirdiysen "BENCE" hemen eyleme dök olayı
seni daha fazla yıpratmasına izin verme !!!!!!!!!!!!!!!!!!
cnm olmuyo 3 günlük mevzu değil bu yıllardır aynı abisi söz konusu değil.. abisi değilde başkasıda olsa aynı... çok bunaldım craftym çok şey var ağır gelen çooookkkk keşke tek kıskançlık olsun...
Şeboşum bu kadar kıskançlık çok fazla
ama yine de o senin eşin ve seviyorsun onu..bence yardım etmelisin
eğer o gitmiyorsa psikologa sen git en azından onun şuan ne psikolojide olduğunu anlayıp empati yapıp ona karşı daha doğru davranırsın...
ve daha az yara alırsın bu süreçte
asla tartışmaya götürme olayı..üste çıkmaya çalıştığını düşünebilir
onu sevdiğini anlat ve onun da seni sevdiğini anlatmasını iste tartışmak yerine yaklaşmaya çalışın birbirinize
kafanda bitirdiysen "BENCE" hemen eyleme dök olayı
seni daha fazla yıpratmasına izin verme !!!!!!!!!!!!!!!!!!
amin cnmm, çok teşekkür ederim..Tatlım tebrik ederim
Çok sevindim haberine darısı başımıza inş...
cnm kıskançlık sadece bi tanesi o yüzden dediklerinize hak veriyorum ama diğer konularda kabullenemiyorum... çok ağır şeyler var anlatamadığım..
bilemiyorum cnm güç bulamıyorum kendimde...
Aileme de anlattım ablama yengeme herşeyiyle onlarda bana bitir diyeckler diyemiyolar ayı senin gibi cevap veriyolar desim ki tmm hemmen gel diyecekler.. Bi yanımda hep tutan bişey mi var sevgimi ne bilmiyorum...
ben de aynı fikirdeyim anlasın yaptığının ne kadar ciddi bir suçlama olduğunu
henüz çok yeni evliliğiniz, sen aklı başında ayakları yere basan ne istediğini bilen birisin sonuçta değişmez düzelmez diye düşünüyorsun o zaman hiç uzatıpta yıpratma kendini
ayrılınca çok acı çekecem bunu çok ii biliyorum ama evliyken çektiğim bitmezse evlilikteki daha acı olacak.. dediğin sılamada 1 yok allahtan 2 malesef ki var 3 ise bilemiyorum eskisi kadar değilEvlilikte kestirip atılmasına sebep 3 şey vardır aklımda:
1)Aldatılma 2)Şiddet 3) Aradaki sevginin bitmesi
Yaşadıklarını bilemiyorum tabi ki. Sevgimin bastıramayacağı şeyler var diyosan ; Ayrılınca da çok acı çekiceksin; bu acıya değer diyosan bitir gitsin. Seni daha çok hakeden birileri vardır belki de..Çok dua et ve hayırlısını dile. Bazen boşanmaktır hayırlısı...
off be güzelim yaaa
ne diyim valla bilmiyorum koca bi öküz oturdu göğsüme
"hakkımda hayırlı bir karar vermemi nasip et" diye dua et canım
nedir bi söylesen daha bir belki derdine derman oluruz ne diim ya
offffffffffffffff
Cnm bnm ya ne kadar biriktirmişsin içinde ..Çok şey var dediklerini anlatamamanı anlıyorum.
Ama evliliğini bitirmek çok kolay ya sonrası..İyi düşün...
Ne kadar nişanlı kalırsan kal ben 2 yıl hemen hergün görüştüm ,ama her gecen gün başka bi yönünü görüyosun ..Bunlar çözemiyorsan kabullenebileceğin,katlanabileceğin şeyler mi onu iyi tart.
Boşanmana değer mi?önce zaman ver kendine ve eşine hemen karar vermek için acele etme..
Ama en kötüsü bile olsa 9 ay çok kısa bir süre yolun başında kendi yolunu çizmiş olursun.
valla anlarmı bilemem..
ayrılınca çok acı çekecem bunu çok ii biliyorum ama evliyken çektiğim bitmezse evlilikteki daha acı olacak.. dediğin sılamada 1 yok allahtan 2 malesef ki var 3 ise bilemiyorum eskisi kadar değil
evlendiğimizden bu yana tek ettiğim dua o cnm..
cnm açık konuşmak gerekirse bnm ilişki sırasında kanamam olmadı doktora da gelmedi benle ben 3 ayrı doktora gittim ve bana ancak doğumda yırtılacağını kızlığımın ve şu anda esnek bi yapısı olduğunu ufak bi yırtılma olduğunu ama kanamaya sebep olacak durumda olmdığını söyledi üçüde ve eşim hala buna inanmayıp her kavgada edepsizce bununla ilgili ağırmı ağır hitamlarda bulunuyor son zamanlarda bunları abarttı ve üzerinede şiddet olunca çekilecek hal almıyo açıkcası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?