e taam okuyak işte en 41 indennnnnnnnnn
kaç tane oldu liste varmı ben 20 tane okurum bacım
düşünebiliyorum ve o yüzden sinirleniyorum ya..aynı sorunu yaşamış biri olarak eşim bana aynısını yapsa çok üzülürdüm...cnm çok takma sen kafana..o onun erkeksizliğinden kaynaklanıyo ..sen üzme kendini.kaybeden o olacak emin ol..bu şekilde hiç kimseyle geçinemez o...
çok üzüldüm bu kadar mı cahil eşin
(kusura bakma daha çok şey söylemek isterim onun yaptıklarına ama tutuyorum kendimi)
hani işi çirkefliğe vuracak olsan alırsın kapı gibi raporu boşarsın kocanıda beceremedi bu işi diye
sonra kendi uğraşsın dursun
bir de üzerine şiddet allahım nasıl bir şey bu insanlığa sığar mı
madem öyle niye doktora birlikte gelmiyo :26:
valla sevsena iş çirkefliğe vurulmayacak gibi değil
Slm kizlar telefondan girmeye calisiyorum cok zor oluyor, keseyi gorduk biraz once kalp atislari icin on gun sonra cagirdi, sevsena haber ver demistin, hemen haber vereyim dedim ama telefonla yarim saattir ugrasiyorum bi mesaj yazmak icin, sabah konusuruz insallah herkese iyi aksamlar
cnm en başta sordum doktora veremeyiz öyle savcılıktan yazı olması lazım dedi ama eşinizle gelirseniz aynısını onada söyleriz dediler.. ama bana dediği ben o doktora gelmem ama neden bilemiyorum...
O da bitsin diyorsa uzatma gitsin
ama her açısını düşün
ailen BABAN ne der ne yaparlar
o sonra başına bela olur mu
böyle yaşanmaz arkadaşım
şiddet psikolojik baskı vs vs
kendini bitirme boşuna
kızlar hamile olup geyık yapmak ısteyenler topiği var orda bulusalımm
cnm inan bana ailem bana hep destek son karar senin diyolar ama işte ilerisinide düşünmek lazım ne yapar bela olurmu bilemem... bittim ki inan bana şimdi bi tek korkum var şansıma bide bu ay hamile kalırsam ne yaparım..
kaç tane oldu liste varmı ben 20 tane okurum bacım
canım ablam yaa ben 41 bitmez 21 okuyalım derken sen toptan aldın götürdün
Allah razı olsun göndünde ne murat varsa tez elden gerçek olsun
sadece erce değil craftim koprim mistim şebom amaannn ne yazıyosam hepimiz ya hepimmiiizzz
ben onu desem cinayet çıkar..
kesinlikle dediğin gibi... parlıyo pişman oluyo ama bu seferki pişmanlığıda yoktu... ilk defa dün ağladı sinirleri boşaldı ama o da yetmedi bana bnm çektiklerim daha ağır...
birde böyle bir konuda güvensizlik düşünebiliyormusun..
canım ablam yaa ben 41 bitmez 21 okuyalım derken sen toptan aldın götürdün
Allah razı olsun göndünde ne murat varsa tez elden gerçek olsun
sadece erce değil craftim koprim mistim şebom amaannn ne yazıyosam hepimiz ya hepimmiiizzz
cnm en başta sordum doktora veremeyiz öyle savcılıktan yazı olması lazım dedi ama eşinizle gelirseniz aynısını onada söyleriz dediler.. ama bana dediği ben o doktora gelmem ama neden bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?