Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

O da bitsin diyorsa uzatma gitsin
ama her açısını düşün
ailen BABAN ne der ne yaparlar
o sonra başına bela olur mu

böyle yaşanmaz arkadaşım
şiddet psikolojik baskı vs vs
kendini bitirme boşuna

cnm en başta sordum doktora veremeyiz öyle savcılıktan yazı olması lazım dedi ama eşinizle gelirseniz aynısını onada söyleriz dediler.. ama bana dediği ben o doktora gelmem ama neden bilemiyorum...

valla sevsena iş çirkefliğe vurulmayacak gibi değil

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin

gelmez tabi
gelip duysa ne olacak
elinde sana şiddet uygulamak için bahanesi kalmayacak
pis !

cnm inan bana ailem bana hep destek son karar senin diyolar ama işte ilerisinide düşünmek lazım ne yapar bela olurmu bilemem... bittim ki inan bana şimdi bi tek korkum var şansıma bide bu ay hamile kalırsam ne yaparım..

cnm inan bana ailem bana hep destek son karar senin diyolar ama işte ilerisinide düşünmek lazım ne yapar bela olurmu bilemem... bittim ki inan bana şimdi bi tek korkum var şansıma bide bu ay hamile kalırsam ne yaparım..

bu sorunların içine bebek gelmez şebnem
boşanmayı ertelesen bile SAKIN bebek yapma
o çocuğun ne günahı var annesine şiddet gösteren bi baba ile yetişmesin

kaç tane oldu liste varmı ben 20 tane okurum bacım

canım ablam yaa ben 41 bitmez 21 okuyalım derken sen toptan aldın götürdün
Allah razı olsun göndünde ne murat varsa tez elden gerçek olsun

sadece erce değil craftim koprim mistim şebom amaannn ne yazıyosam hepimiz ya hepimmiiizzz

çıkıorum şimdi
eve gidince konuşçaz
şebnem
yarın da topicde ol !!!!

rapor alabilme durumun varsa al da gözüne sok canım.. ağladıysa sevindim vallahi.. emin ol pişman olmuştur da .. bunu acaba dolduran biri varmıdır ki ? annesi kardeşleri falan? bu akşam bence biraz dışarı çıkın dolaşın .. sakin sakin konuşun.. madem okadar takmış bu konuyu kafasına neden daha ozamanlar boşamamış mesela.. sen kendine güvenmesen hani birşey olmuş olsa 3 doktora gidermiydin.. hiç mi mantığı yok bu adamın.. ?? düzgünce konuşun anlaşın kapatın konuyu.. hem zaten evlenmeden önce 2yıl falan nişanlı kalmışınız .. nişanlı kalmadan önce de belli bir süre birlikteydiniz e nerden baksan 3 yıldan fazla birliktesiniz .. ne biliyim..
bir de nazara çok inanırım.. evliliğiniz için bol bol nazar duasını oku canım.. allah doğru yoldan ayırmasın.. hakkınızda hayırlısını diliyorum

EVET EVET DOKTORUMUZU ATLAMAYALIM..
RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN SAĞLICAKLA İNŞALLAH

birde böyle bir konuda güvensizlik düşünebiliyormusun..

canım çok üzüldüm
aynı şeyleri bende yaşadım bire bir hemde ve daha 17 yaşındaydım kendimi bile savunamıyodum
eğer gerçekten düzeleceğini inanıyorsan mucadele et güzelim yok ben kaldıramamdiyosan çekme
ben bizim olaylardan sonra delirme noktasına geldim çok zor günler geçirdim panik atak depresyon bi sürü psikiyats gezdim oysaki eşlerimiz gitmeliydi
şimdi çok mutluyum ama çektiklerimi bi allah bilir bi ben bi gün evi terkettim ve eşimde anladı sonra yaptıklarını ve düzeldi
umarım senin için de herşey çok çok güzel olur içimin yandığını hissettim çok üzüldüm canım ya

amin güzelim rabbim hepimizin gönlünün muradını versin

Kızlar bu ay kesinlikle çok bereketli. Herkes hamile kalıyor teker teker. Ben de bugün nihayet pozitif bir değer gördüm. Adetime iki gün var. İnşallah gelmez de adetim sağlıklı bir gebeliktir bu. Bu arada bana Pko teşhisi konmuştu, eşime de morfolojisi kötü denmişti bu ay. Eğer bu gebeliğim sağlıkla tamamlanırsa ki Allah'tan dileğim o, tüm bu olumsuzluklara rağmen gebe kalabilmenin mutluluğunu herkesle paylaşacağım inşallah. Kimse umudunu kaybetmesin... Allah ol dediği vakit oluyor. İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder Yüce Allah'ım.

Şebbosh cnm annemde yıllarca senın anlattıklarını belki anlatamadıklarını çekti hala da çekmeye devam ediyor.O senın gibi şanslı değildi hemen hamile kalmış ve çaresiz dayanmış bizim için .Keşke dayanmasaydı kendi hayatını kursaydı diyorum ama senın gibi ailesi de sahip çıkmamış.

cnm eğer anlattıklarından daha da falzası varsa yolun başındayken daha bu kadar gençken yeni bir sayfa açacak cesaretin varken daha fazla üzülme derim ben..Yine de kimsenin tesiri altında kalmadan kendi kararını vermeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…