Kızlar bu ay kesinlikle çok bereketli. Herkes hamile kalıyor teker teker. Ben de bugün nihayet pozitif bir değer gördüm. Adetime iki gün var. İnşallah gelmez de adetim sağlıklı bir gebeliktir bu. Bu arada bana Pko teşhisi konmuştu, eşime de morfolojisi kötü denmişti bu ay. Eğer bu gebeliğim sağlıkla tamamlanırsa ki Allah'tan dileğim o, tüm bu olumsuzluklara rağmen gebe kalabilmenin mutluluğunu herkesle paylaşacağım inşallah. Kimse umudunu kaybetmesin... Allah ol dediği vakit oluyor. İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder Yüce Allah'ım.
ayy maşallahhbugün kaç kişiyi kutladım hiç anlamadım valla..Ne güze ne güzel sıra bize de gelsinnnnn..
bu sorunların içine bebek gelmez şebnem
boşanmayı ertelesen bile SAKIN bebek yapma
o çocuğun ne günahı var annesine şiddet gösteren bi baba ile yetişmesin
canım ablam yaa ben 41 bitmez 21 okuyalım derken sen toptan aldın götürdün
Allah razı olsun göndünde ne murat varsa tez elden gerçek olsun
sadece erce değil craftim koprim mistim şebom amaannn ne yazıyosam hepimiz ya hepimmiiizzz
rapor alabilme durumun varsa al da gözüne sok canım.. ağladıysa sevindim vallahi.. emin ol pişman olmuştur da .. bunu acaba dolduran biri varmıdır ki ? annesi kardeşleri falan? bu akşam bence biraz dışarı çıkın dolaşın .. sakin sakin konuşun.. madem okadar takmış bu konuyu kafasına neden daha ozamanlar boşamamış mesela.. sen kendine güvenmesen hani birşey olmuş olsa 3 doktora gidermiydin.. hiç mi mantığı yok bu adamın.. ?? düzgünce konuşun anlaşın kapatın konuyu.. hem zaten evlenmeden önce 2yıl falan nişanlı kalmışınız .. nişanlı kalmadan önce de belli bir süre birlikteydiniz e nerden baksan 3 yıldan fazla birliktesiniz .. ne biliyim..
bir de nazara çok inanırım.. evliliğiniz için bol bol nazar duasını oku canım.. allah doğru yoldan ayırmasın.. hakkınızda hayırlısını diliyorum
çıkıorum şimdi
eve gidince konuşçaz
şebnem
yarın da topicde ol !!!!
canım çok üzüldüm
aynı şeyleri bende yaşadım bire bir hemde ve daha 17 yaşındaydım kendimi bile savunamıyodum
eğer gerçekten düzeleceğini inanıyorsan mucadele et güzelim yok ben kaldıramamdiyosan çekme
ben bizim olaylardan sonra delirme noktasına geldim çok zor günler geçirdim panik atak depresyon bi sürü psikiyats gezdim oysaki eşlerimiz gitmeliydi
şimdi çok mutluyum ama çektiklerimi bi allah bilir bi ben bi gün evi terkettim ve eşimde anladı sonra yaptıklarını ve düzeldi
umarım senin için de herşey çok çok güzel olur içimin yandığını hissettim çok üzüldüm canım ya
cnm çok çok tebrik ederim seni.rabbim tamamına erdirsinKızlar bu ay kesinlikle çok bereketli. Herkes hamile kalıyor teker teker. Ben de bugün nihayet pozitif bir değer gördüm. Adetime iki gün var. İnşallah gelmez de adetim sağlıklı bir gebeliktir bu. Bu arada bana Pko teşhisi konmuştu, eşime de morfolojisi kötü denmişti bu ay. Eğer bu gebeliğim sağlıkla tamamlanırsa ki Allah'tan dileğim o, tüm bu olumsuzluklara rağmen gebe kalabilmenin mutluluğunu herkesle paylaşacağım inşallah. Kimse umudunu kaybetmesin... Allah ol dediği vakit oluyor. İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder Yüce Allah'ım.
ayy maşallahhbugün kaç kişiyi kutladım hiç anlamadım valla..Ne güze ne güzel sıra bize de gelsinnnnn..
selammmm canlarımmmm sizi çokkkk özledimmmm istanbuldaydım eve geldim nette problem yaşıyorum kızlar rahim filmini çektirdim hiç bir acı çekmeden hiç birşey anlamadım doktor çok güldürdü korkumu yendim craftym çok teşekkür ederim canım benim sayende buldum orayı tüpler açık çok iyi sadece polip et beni gibi bişey varmış ama problem olmaz dediler.bugün progestorona bakıldı21.günüm 49.97 çıktı beta hcgde 0.22 gebe değilim amaa belkide yükselir inşallah adetime 13 gün var dahahayırlısı olsun netim gelir gelmezz dönücem konuyaa rabbim hepimizin duasını kabul eder inşallahhhhh..
ya zaten bşanmayı ertelersem hemmen hapa başlarım o korunmaz çünkü..
ailesinden dolduran kimse yok cn zannetmiyorum çünkü herkes bana destek vriyor bunada sinir oluyo ya.. ben şimdi eve geldim o yok işi bahane etti gitti gelmez bi kaç gün telde de konuştukca köpürecez ki ben kendime hakim olamıyorum...
çok ettim eraycım inan bana ama dah ne yapabilirim bilmiyorum.. dün en son sinir krizlerinden sonra hadi dışarı çıkalım dedik çıktık yemek yedik sonra eve döndük ama bende hala yarası var söyledikelrinin yaptıklarının hiç bişy düzelmedi bunun üzerine eve gelince neden çocuğumuz olmuyo hadi yapalım dedi dedim istemiyorum üzerime geldi bende hemmen sinirlendim canımı acıtıyorsun falan diye başta engel oldum diye buda tuz biber oldu gece yanıma bile gelmedi ayrı yattık sabah ona keza uyandırıyorum laf sokuyo çıkıorum diyorum umursamıyo napacağımı bilmiyorum...
selam cnm..çok sevindim bak korkulacak birşey yokmuş herşey yolundaymış çok şükür..inşallah değerlerinde yükselirde birde bebek kutlaması yaparız.
selammmm canlarımmmm sizi çokkkk özledimmmm istanbuldaydım eve geldim nette problem yaşıyorum kızlar rahim filmini çektirdim hiç bir acı çekmeden hiç birşey anlamadım doktor çok güldürdü korkumu yendim craftym çok teşekkür ederim canım benim sayende buldum orayı tüpler açık çok iyi sadece polip et beni gibi bişey varmış ama problem olmaz dediler.Bugün progestorona bakıldı21.günüm 49.97 çıktı betA HCGde 0.22 gebe değilim amaa belkide yükselir inşallah adetime 13 gün var dahahayırlısı olsun netim gelir gelmezz dönücem konuyAA Rabbim hepimizin duasını kabul eder inşallahhhhh..
hoşgeldin canım.. vallahi bugün aklımdan geçirdim seni.. acısız atlatmışsın çok sevindim.. 21.günde bhcg yüksek çıkmasını zaten ümit etme.. varsa da bebik anca yükselmeye başlar.. inşallah senden de güzel haberler alırız tatlışım.. bu ay çok güzel geçiyor.. :) zaten hammiş kalamayan 3-5 kişi kaldık.. bu ayı bacılar kedilere bırakmadı vallahi :)
canımmmm benimmm benim aklımda burda kaldı vallaaa koprinam geçmişi okumaya internet izin vermiyor inşallah yarın internet sorunumuda halledip aranıza katılıcam o 3-5 kişide olmazsa bende dahil 1 nisan şakası yaparak gebeliği açıklarız inşallahhh .Nisan ayıda bizim ayımız nede olsaaaa hep birlikte şaka gibi hamile kalırız belkiiii
kız sen nerelerdesin.Kaç defa aklıma geldin.rahim filminin temiz çıkmasına sevindim canım.Bende çektirdim Cuma günü.Çok şükür tüpler açık.hiçbir sorun yok.Allaha şükürler olsun.
:94:
canımmm sormaaa istanbuldaydım internette yoktu giremedim maleseff senin adına bende çok sevindimm tüpler açıksaa bebişte gelir elbettt inşallah bendede temiz çıktı polip varmış 3mm ama yinede bilemiyorum doktor bişey olmaz dedi amaa internette polipler spiral görevi yapar diyor yani baya kafam karışık canım hayırlısı Allahtan
herşeyi açık hatunum
nasılsın yahu bende merak etmiştim seniiiii
progesterom bayaa yüksek yaaaa maşallah hadi hayırlısı dielim :)
günaydın güzeller...sabahın köründe işbaşı yapan bir ben varım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?