Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

ayy maşallahhbugün kaç kişiyi kutladım hiç anlamadım valla..Ne güze ne güzel sıra bize de gelsinnnnn..

ayy maşallahhbugün kaç kişiyi kutladım hiç anlamadım valla..Ne güze ne güzel sıra bize de gelsinnnnn..

Bu ay hakikaten çok bereketli. Sadece kediler değilmiş demek ki bu ay hareketli olan. Rabbim bu ayın bereketinden hepimize düşeni nasip etsin. Sağlıkla inşallah.

bu sorunların içine bebek gelmez şebnem
boşanmayı ertelesen bile SAKIN bebek yapma
o çocuğun ne günahı var annesine şiddet gösteren bi baba ile yetişmesin

ya zaten bşanmayı ertelersem hemmen hapa başlarım o korunmaz çünkü..

cnm 5 tanede ben okurum tabi ilerleyen zamanlarda eksik kalırsada tamamlamam gerekirsede okurum ben sana okudukca yazarım özelden..

ailesinden dolduran kimse yok cn zannetmiyorum çünkü herkes bana destek vriyor bunada sinir oluyo ya.. ben şimdi eve geldim o yok işi bahane etti gitti gelmez bi kaç gün telde de konuştukca köpürecez ki ben kendime hakim olamıyorum...

çıkıorum şimdi
eve gidince konuşçaz
şebnem
yarın da topicde ol !!!!

ben buradayım cnm eve geldim.. gel sen konuşuruz..

çok ettim eraycım inan bana ama dah ne yapabilirim bilmiyorum.. dün en son sinir krizlerinden sonra hadi dışarı çıkalım dedik çıktık yemek yedik sonra eve döndük ama bende hala yarası var söyledikelrinin yaptıklarının hiç bişy düzelmedi bunun üzerine eve gelince neden çocuğumuz olmuyo hadi yapalım dedi dedim istemiyorum üzerime geldi bende hemmen sinirlendim canımı acıtıyorsun falan diye başta engel oldum diye buda tuz biber oldu gece yanıma bile gelmedi ayrı yattık sabah ona keza uyandırıyorum laf sokuyo çıkıorum diyorum umursamıyo napacağımı bilmiyorum...

cnm çok çok tebrik ederim seni.rabbim tamamına erdirsin

cnm bu gidişle topikte herkes hamile kalacak sıra mecbur bize gelecek

selammmm canlarımmmm sizi çokkkk özledimmmm istanbuldaydım eve geldim nette problem yaşıyorum kızlar rahim filmini çektirdim hiç bir acı çekmeden hiç birşey anlamadım doktor çok güldürdü korkumu yendim craftym çok teşekkür ederim canım benim sayende buldum orayı tüpler açık çok iyi sadece polip et beni gibi bişey varmış ama problem olmaz dediler.Bugün progestorona bakıldı21.günüm 49.97 çıktı betA HCGde 0.22 gebe değilim amaa belkide yükselir inşallah adetime 13 gün var daha hayırlısı olsun netim gelir gelmezz dönücem konuyAA Rabbim hepimizin duasını kabul eder inşallahhhhh..

selam cnm..çok sevindim bak korkulacak birşey yokmuş herşey yolundaymış çok şükür..inşallah değerlerinde yükselirde birde bebek kutlaması yaparız.

balım relaks ol... okadar patırdıdan sonra çıkıp yemek yemişsiniz.. özür dilemesini bilmiyor demek seninki sana yaklaşarak kendisini affettirmeye çalışmış ta... kadın olarak gururun zedeleniyor çok normal..o da erkek olarak vay rededildim diye yüz asar asabi tavırlar yapar ama IQ'su eksik oluyor böyle konularda erkeklerin.. telefonda kesinlikle kavga etmeyin.. ozaman daha çok dolduruyorsunuz kendinizi.. kırıcı kelimeler daha çok kullanılıyor..
ben mesela bir konuda eşimle çok pis kavga etmiştik ne ben alttan alıyorum ne de o.. en sonunda okadar çıldırttı ki beni bir tokat şaplatıverdim.. tabi o da bana.. sonra oturduk gülüştük.. hani bazen kelimelerin bittiği yerde insan gücüne sığınıyor o da insanı hayvanlaştırıyor ne yazık ki.. sakın tartışmaları fazla kızıştırmayın

selam cnm..çok sevindim bak korkulacak birşey yokmuş herşey yolundaymış çok şükür..inşallah değerlerinde yükselirde birde bebek kutlaması yaparız.

mistralimmm inşallahh canımm benimmm progestoron tavan yaptı yumurta fazla olunca böyle çıkıyor diyorlar ama yinede bilemiyorum mucize gerekk değerin yükselmesi içinn varmıdır acabaa böyle hamile kalan ben bu ayııı kedilere bırakmak istemiyorummm vallaaaa

hoşgeldin canım.. vallahi bugün aklımdan geçirdim seni.. acısız atlatmışsın çok sevindim.. 21.günde bhcg yüksek çıkmasını zaten ümit etme.. varsa da bebik anca yükselmeye başlar.. inşallah senden de güzel haberler alırız tatlışım.. bu ay çok güzel geçiyor.. :) zaten hammiş kalamayan 3-5 kişi kaldık.. bu ayı bacılar kedilere bırakmadı vallahi :)

bıyyy yalnız kalmışım da haberim yok haydi benden de ii akşamlar.. yarın bakalım kimin güzel haberlerini alıcaz..

bu arada yeni hamişşleri de tebrik ediyorum.. Allah tamamına erdirsin.. sağlık ve sıhhat diliyorum annişlere ve bebişlerine

canımmmm benimmm benim aklımda burda kaldı vallaaa koprinam geçmişi okumaya internet izin vermiyor inşallah yarın internet sorunumuda halledip aranıza katılıcam o 3-5 kişide olmazsa bende dahil 1 nisan şakası yaparak gebeliği açıklarız inşallahhh .Nisan ayıda bizim ayımız nede olsaaaa hep birlikte şaka gibi hamile kalırız belkiiii

selam kızlar nasılsınız?bayadır giremedim topüğe.Poticim yeğenimiz nasıl bakalım.İyi haberlerini okudum sevindim canım ya.Allah sağlıkla kavuştursun inşallah bebişine.

kız sen nerelerdesin.Kaç defa aklıma geldin.rahim filminin temiz çıkmasına sevindim canım.Bende çektirdim Cuma günü.Çok şükür tüpler açık.hiçbir sorun yok.Allaha şükürler olsun.

:94:
kız sen nerelerdesin.Kaç defa aklıma geldin.rahim filminin temiz çıkmasına sevindim canım.Bende çektirdim Cuma günü.Çok şükür tüpler açık.hiçbir sorun yok.Allaha şükürler olsun.

canımmm sormaaa istanbuldaydım internette yoktu giremedim maleseff senin adına bende çok sevindimm tüpler açıksaa bebişte gelir elbettt inşallah bendede temiz çıktı polip varmış 3mm ama yinede bilemiyorum doktor bişey olmaz dedi amaa internette polipler spiral görevi yapar diyor yani baya kafam karışık canım hayırlısı Allahtan

herşeyi açık hatunum
nasılsın yahu bende merak etmiştim seniiiii
progesterom bayaa yüksek yaaaa maşallah hadi hayırlısı dielim :)

herşeyi açık hatunum
nasılsın yahu bende merak etmiştim seniiiii
progesterom bayaa yüksek yaaaa maşallah hadi hayırlısı dielim :)

canımmmm benimmm tatlııı anne adayııı teyzesii yerr oonuuu yerr :)) bir doğsunda inşallahh yapıcaz bişilerrr :)))) evet kuzum progestoronnn yüksekk bende anlamadımm betada0.22 hep 0.1 çıkardı bu değerler benim 21.gün değerimm duaa et emiii hayırlısı olsun inşallahhhhh

alıntııı :aycha ben ocak ayında bi düşük yaptım 4 haftalık.adetime 11 gün kala kan testinde 0.22 olan kan değerim adetim 1 gün geçtikten sonra 115 e yükseldi ..ve hamileydim..senın adetin geciktimi?

kızlar ben bir yerden alıntı yaptım aynı benim gibii adete 11 gün falan var aynı değer bendede çıktııı inşallahhhh yaaa inşallahhhh şu yazıyı okumak bile insanın içini kıpır kıpır ediyor halbuki değer gebelik değeri değil aamaa bir umut işteeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…