valla anlarmı bilemem..
ayrılınca çok acı çekecem bunu çok ii biliyorum ama evliyken çektiğim bitmezse evlilikteki daha acı olacak.. dediğin sılamada 1 yok allahtan 2 malesef ki var 3 ise bilemiyorum eskisi kadar değil
evlendiğimizden bu yana tek ettiğim dua o cnm..
cnm açık konuşmak gerekirse bnm ilişki sırasında kanamam olmadı doktora da gelmedi benle ben 3 ayrı doktora gittim ve bana ancak doğumda yırtılacağını kızlığımın ve şu anda esnek bi yapısı olduğunu ufak bi yırtılma olduğunu ama kanamaya sebep olacak durumda olmdığını söyledi üçüde ve eşim hala buna inanmayıp her kavgada edepsizce bununla ilgili ağırmı ağır hitamlarda bulunuyor son zamanlarda bunları abarttı ve üzerinede şiddet olunca çekilecek hal almıyo açıkcası..
cnm benimde ilk gece kanamam olmadı.o zaman eltime söyledim o da doktorunu aradı sordu..doktoru demişki eşi sıkıntı yaparsa gelsin muayene edeyim durumu açıklayayım eşim gitmek istemedi ben sana güveniyorum diye..bu olağan bir durum ve bunu öne sürüp şüphe içinde yaşamaya gerek yok..eşin bu konuda çok haksız çok sinirlendim valla.... şiddet olayı çok kötü bu konuda yorum yapamam ama rabbim yardımcın olsun ve hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah..
banada ilk öyle dedi ama sonrasında kendi çıkarına kullandı bu durumu ama artık sabrım kalmadı namusumla yaşarken bu laflar kaldırılacak gibi değil...
banada ilk öyle dedi ama sonrasında kendi çıkarına kullandı bu durumu ama artık sabrım kalmadı namusumla yaşarken bu laflar kaldırılacak gibi değil...
resmen saçmalıyo o zaman kusura bakmada..madem gitseydi senle doktora..bizim evde konusu bile açılmadı hiç..o dönem ben taktım sadece kafama...insan güvenmediği kişiyle evlenirmi hiç..güven yoksa hiçbirşey olmaz.
benim kuzenimin eşinin de kanaması olmamış
kuzenim en ufak bi tartışmada zaten bakire değildin sen diyormuş
yengemin tepesi atmış bigün sayende hala bakireyim o işi bi beceremedin demiş
o zamandan bu zamana tık diye kesmiş lafı bizim amcaoğlu
gece yatmaz sabah kalkmaz!!!
klomenle ilgili kısa bir brifing vermiştim okudun dimi güselim
birde böyle bir konuda güvensizlik düşünebiliyormusun..
birde böyle bir konuda güvensizlik düşünebiliyormusun..
çok üzüldüm bu kadar mı cahil eşin
(kusura bakma daha çok şey söylemek isterim onun yaptıklarına ama tutuyorum kendimi)
hani işi çirkefliğe vuracak olsan alırsın kapı gibi raporu boşarsın kocanıda beceremedi bu işi diye
sonra kendi uğraşsın dursun
bir de üzerine şiddet allahım nasıl bir şey bu insanlığa sığar mı
madem öyle niye doktora birlikte gelmiyo :26:
okuyalım tabiki bende varımalooo
kopiş misti drgks helloo ordakilerin hepsiii
okuo muyuz akıllım için yasin
ben okurum
sayının çok önemli olduğunu düşünmüyorum önemli olan aynı duayı hep beraber etmemiz
21 yasin diyelim :26lur mu_??
çok üzüldüm bu kadar mı cahil eşin
(kusura bakma daha çok şey söylemek isterim onun yaptıklarına ama tutuyorum kendimi)
hani işi çirkefliğe vuracak olsan alırsın kapı gibi raporu boşarsın kocanıda beceremedi bu işi diye
sonra kendi uğraşsın dursun
bir de üzerine şiddet allahım nasıl bir şey bu insanlığa sığar mı
madem öyle niye doktora birlikte gelmiyo :26:
okuyalım tabiki bende varım
kız kaçıklar o 21 değil 41 yasini şerif
okuyalım tabiki bende varım
kız kaçıklar o 21 değil 41 yasini şerif
benim kuzenimin eşinin de kanaması olmamış
kuzenim en ufak bi tartışmada zaten bakire değildin sen diyormuş
yengemin tepesi atmış bigün sayende hala bakireyim o işi bi beceremedin demiş
o zamandan bu zamana tık diye kesmiş lafı bizim amcaoğlu
HİÇ uzatma Şebnem
gerçekten
sana bunu yapan adama hala sevgi beslemen de olası değil
ailen sana kucak açtıysa uzatma kendine saygını da yitirme
o da boşanalım dediyse zaten o da bitirmiştir eminim
kusura bakma bu senin kararında etkili olmasın bi yuva yıkılsın istemem ben ama
bu kadarı çok fazla çok !!!!!!!!!!!
şiddet var bikere işin içinde
o kadar uzun boylu değil yani
OfffffOlmaz tatlım şiddet varsa sakın durma. Seven insan sevdiğinin saçının teline kıyamaz. Onunki sevgi değil!
Ben sana bişi söliyim. Benim zarım yırtıldığı halde kanamam olmadı. Hatta biz kanama olmadığı için o yapamadık sanmıştık. Yapamıyorum diye doktora gittik. Doktor "yırtılmış" dedi. Hiç böle bişi duymuş muydunuz? Ben kendim bile inanamadım. Eşim o gün şokta gezdi. Baktı ki ben üzülüyorum. Bi daha açmadı bile konuyu. Ki benim eşim Konyalıdır. Böyle şeylerde çok hassastır.
Sakın yanlış anlama bitanem. Bunları sana nispet olsun diye sölemiyorum. Ama sana gerçekten değer veren ve seven biri senden duyduğuna inanmıyosa bile seninle doktora gelir...
Üzdürme kendini daha fazla. Sen değerlisin, kendine saygısızlık ettirme..
gülüm, meleğim.. bulunduğun durum çok zor.. 3 doktorun cevabını duyarak hala başına kakıyorsa bu adamın bir psikoloğa görünmesi gerekiyor..
türk erkekleri sadece ağızdan ağıza duydukları şeyi bilirler araştırma çabasında olmazlar hiç bir zaman.. duydukları ilk ilişkide illa kan görmeleri lazım.. ee nolacak.. bende ilk ilişkimde kanama yaşamadım.. korktum tabi neden öyle olduğunu ama eşim sadece sıkıca bana sarıldı ve korkma dedi.. o günden sonra da zaten lafı açılmadı..
ama yine de acele karar verme bence.. kızınca da hemen ailene herşeyi söyleme o anda sana gel deseler eminim atlayıp gidersin.. böyle durumlarda çok yanlış kararlar alınıyor..
biraz olaylar durulsun.. oturun konuşun adam akıllı.. karadenizliydi seninki dimi.. onlar da anlık parlayıp ortalığı kavurup sönüyorlar sonradan boştan yere.. başımda var öyle bir yaratık.. sadece kızgınken ona karşı ağır konuşup cevap verme.. durulunca afedersin ağzına sıçarsın..
birazcık dinlenin.. ama kesinlikle ayrı kalmayın bu daha da çok soğutur aranızı!
Slm kizlar telefondan girmeye calisiyorum cok zor oluyor, keseyi gorduk biraz once kalp atislari icin on gun sonra cagirdi, sevsena haber ver demistin, hemen haber vereyim dedim ama telefonla yarim saattir ugrasiyorum bi mesaj yazmak icin, sabah konusuruz insallah herkese iyi aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?