Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

sağol canım karından baktı hemen göründü, alttan baksa belki yavruyuda görürdük ama bakmadı, on gün sonra çağırdı

ben görecem diye kurciklettim :)
amann o benim keyfimi çok bozdu bir sene bende onunkini bozarım en alasından dedim baktım :)
inşallah abdominalde görürüm ben bu ctesi hem bilion mu şanslı olanlar hareketini de yakalarmış bu hafta
heheheh bakçem nedir durumu mickey in

kız miki diye diye tiyzesinin tatlusunu mikiye benzeteceksiniz!!!
bakarsın dil falan çıkarır seninki sana bak gör

sağol canım karından baktı hemen göründü, alttan baksa belki yavruyuda görürdük ama bakmadı, on gün sonra çağırdı

doktorum bazı doktorlar hemen alttan bakmak istiyo.ben gittiğimde hemen alttan bakalım dedi.neye göre karar veriyolar acaba.üstten göremeyeceğini düşününce hemen alttanmı bakıyolar ki :26:

doğru 8.haftada hareketleri başlar, görürsün inşallah canım, yaa çok enteresan bi duygu anlatılmaz yaşanır, öyle korkuyorumki bişey olacak diye, gece bi uyanıyorum elim karnımda koruma içgüdüsü heralde. evlat işte seviliyor

doktorum bazı doktorlar hemen alttan bakmak istiyo.ben gittiğimde hemen alttan bakalım dedi.neye göre karar veriyolar acaba.üstten göremeyeceğini düşününce hemen alttanmı bakıyolar ki :26:

benimki dedi ki sıkışık deilsin karından göremem kalbini istersen vajinal bakayım için rahat etsin
bende bak teyze bakkkkkk dedim

mihracee,akillibidik,crafty,hy2007,SEVSENA+,mimesra,drgks,mistrall+,

günaydın kızlarrrr epeydir giremiyorum bu ay pek girmemeye çalıştım stress yapıyorum çünkü günlerim yaklaştıkçaa ne old ne oldu diye aklımdan çıkmıyor buraya takılınca, benim beklenmeyen günüm yarın
umursamıyorummm ister olsun ister olmasın hıh ben anne olamayacaksam o bıdıkta anne diyemeyecek hıhhh kendi bilirr

ben eli karnındaki hamilelere uyuz olurdum
bakıorum da istem dışı bende yapıorum farkeder farketmez elimi çekiorum hemen :)
içten seviom ben onu :)

deme öyleeee
felsefemiz KARMA
ii düşün ii olsun

ben eli karnındaki hamilelere uyuz olurdum
bakıorum da istem dışı bende yapıorum farkeder farketmez elimi çekiorum hemen :)
içten seviom ben onu :)

severim ben ikinizide..anlıyorum seni...o kadar çok istediğin birşey sonuçta.
eşn nasıl peki.ben en çokda erkekler açısından merakk ediyorum nasıl değişiyolar diye.kayınvalidenler falan ne durumda...

keyfine göre yapıyorlar galiba küçükse alttan bakıyorlar, benim karından bakınca hemen göründü o yüzden alttan bakalım demedi.

Kızlar tekrar günaydın
akşam giremedim nete
şebnemi takmış durumdayım kafaya sonra konuşan var mı :26:

deme öyleeee
felsefemiz KARMA
ii düşün ii olsun

iyi düşündükçe olmuyor kötü düşününce hemen buluyorrr püfss, en iyisi umursamamak,

karma felsefeside neymiş kaçırmışım. Bu arada iyiyki sizlerin güzel haberlerni alıyoruzz oda olmasa hepden bitikizzz

severim ben ikinizide..anlıyorum seni...o kadar çok istediğin birşey sonuçta.
eşn nasıl peki.ben en çokda erkekler açısından merakk ediyorum nasıl değişiyolar diye.kayınvalidenler falan ne durumda...

annem babam gözümün içine bakıo el üstünde tutuo bi görsen çok keyifli
Allah'a şükür kocam zaten hep ilgili bi adamdı, şimdi biraz daha dikkatli oldu zorla süt içirmeler ilacımı getirmeler fln bide çocuğa beni şikayet edio
kayınvalideye gelince bir muamma
çok istiodu hamile kaldığımı duyduktan sona o aramadı beni ben onu aradım
bi kere gittim
gayrısında aramadı çok garip durum bizde merakla seyredioruz gelişmeleri

ben de merak etmiştim seni
bayağıdır gelmiyorsun..ama iyi olmana sevindm

hadi bakalım hayırlısı olsun yarın güzel haber alırsın inşallah

bebek doğana kadar seni bebek doğduktan sonra onu el üstünde tutacaklar..
aslına bakarsan el üstünde tuttukları hep o
torun çocuktan tatlı olur derler

diğer bir husus; arada öyle saplıklar yapar kayınvalideler
olsun annedir yine de candır

günaydın kızlarr.. nasılsınız bakem.. pek bi güzel hava var bugün ankarada.. ama ben bugün stres küpüyüm..
dün şebodan çok etkilenmişim herhalde.. akşam saat 10 da kayınvalidemin ısrarıyla onlara gittik.. saat 1 de eve döndük.. bir konu açıldı eşim de tersledi (sanki bunu bekliyormuşum gibi) açtım bende ağzımı.. erkek değilmisiniz işte, anca karılarınıza söküyor erkekliğiniz, dışarda millete kuzu gibisiniz.. tamam abi hallederiz abi tavrında.. eve gelince stresi sinirinizi bize saklıyosunuz.. vb bir sürü şey saydım.. adamcağız da gözümün içine bakıyorr ne oldu diye.. artık nekadar çok konuşup bunalttıysam.. eşim:eeh be kadın sus artık dedi ve tam el kaldırdı..
ben: ana, bana kadın dedi :26: aynen elim dudaklarımda.. evet dedim o el de ne öyle onu da bize gösterin dövün şiddet uygulayın sonra biz de mutlu olup oturalım evimizde.. dedim.. sonra tekrar.. vallahi kadın dedi .. dedim.. ve bir kahkaha koptu.. tabi barıştık sonra ben birazcık ağladım içim zaten başka şeylerden de doluydu.. sonracıma saat 2,30 olmuştu yattık uyuyuverdik..

el kaldırmak ne demek yaaa??????
aklım almıyor bunu benim 2011 de kadınların kendini bildiği bu devirde....
Allah hepsinin içine soksun o ellerini

el kaldırmak ne demek yaaa??????
aklım almıyor bunu benim 2011 de kadınların kendini bildiği bu devirde....
Allah hepsinin içine soksun o ellerini

ama bende acaip abarttım.. hayatta eşim bir kadını bırak bir varlığa el kaldırmış insan değildir.. demek diyorum bazen hani haberler duyuyoruz da karısını dövmüş diye.. bazıları da böyle bıdı bıdı etmenin sonucunda da oluyor.. gerçekten bazı kadınların çenesi hiç durmuyor.. ama her ne olursa olsun bu devirde el kaldıran adamın yüzüne tükürürüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…