sağol canım karından baktı hemen göründü, alttan baksa belki yavruyuda görürdük ama bakmadı, on gün sonra çağırdı
ben görecem diye kurciklettim :)
amann o benim keyfimi çok bozdu bir sene bende onunkini bozarım en alasından dedim baktım :)
inşallah abdominalde görürüm ben bu ctesi hem bilion mu şanslı olanlar hareketini de yakalarmış bu hafta
heheheh bakçem nedir durumu mickey in
sağol canım karından baktı hemen göründü, alttan baksa belki yavruyuda görürdük ama bakmadı, on gün sonra çağırdı
kız miki diye diye tiyzesinin tatlusunu mikiye benzeteceksiniz!!!
Bakarsın dil falan çıkarır seninki sana bak gör
ben görecem diye kurciklettim :)
amann o benim keyfimi çok bozdu bir sene bende onunkini bozarım en alasından dedim baktım :)
inşallah abdominalde görürüm ben bu ctesi hem bilion mu şanslı olanlar hareketini de yakalarmış bu hafta
heheheh bakçem nedir durumu mickey in
doktorum bazı doktorlar hemen alttan bakmak istiyo.ben gittiğimde hemen alttan bakalım dedi.neye göre karar veriyolar acaba.üstten göremeyeceğini düşününce hemen alttanmı bakıyolar ki :26:
doğru 8.haftada hareketleri başlar, görürsün inşallah canım, yaa çok enteresan bi duygu anlatılmaz yaşanır, öyle korkuyorumki bişey olacak diye, gece bi uyanıyorum elim karnımdakoruma içgüdüsü heralde. evlat işte seviliyor
mihracee,akillibidik,crafty,hy2007,SEVSENA+,mimesra,drgks,mistrall+,
günaydın kızlarrrr epeydir giremiyorum bu ay pek girmemeye çalıştım stress yapıyorum çünkü günlerim yaklaştıkçaa ne old ne oldu diye aklımdan çıkmıyor buraya takılınca,benim beklenmeyen günüm yarın
umursamıyorummm ister olsun ister olmasın hıh ben anne olamayacaksam o bıdıkta anne diyemeyecek hıhhh kendi bilirr
ben eli karnındaki hamilelere uyuz olurdum
bakıorum da istem dışı bende yapıorum farkeder farketmez elimi çekiorum hemen :)
içten seviom ben onu :)
doktorum bazı doktorlar hemen alttan bakmak istiyo.ben gittiğimde hemen alttan bakalım dedi.neye göre karar veriyolar acaba.üstten göremeyeceğini düşününce hemen alttanmı bakıyolar ki :26:
deme öyleeee
felsefemiz KARMA
ii düşün ii olsun
severim ben ikinizide..anlıyorum seni...o kadar çok istediğin birşey sonuçta.
eşn nasıl peki.ben en çokda erkekler açısından merakk ediyorum nasıl değişiyolar diye.kayınvalidenler falan ne durumda...
mihracee,akillibidik,crafty,hy2007,SEVSENA+,mimesra,drgks,mistrall+,
günaydın kızlarrrr epeydir giremiyorum bu ay pek girmemeye çalıştım stress yapıyorum çünkü günlerim yaklaştıkçaa ne old ne oldu diye aklımdan çıkmıyor buraya takılınca,benim beklenmeyen günüm yarın
umursamıyorummm ister olsun ister olmasın hıh ben anne olamayacaksam o bıdıkta anne diyemeyecek hıhhh kendi bilirr
annem babam gözümün içine bakıo el üstünde tutuo bi görsen çok keyifli
Allah'a şükür kocam zaten hep ilgili bi adamdı, şimdi biraz daha dikkatli oldu zorla süt içirmeler ilacımı getirmeler fln bide çocuğa beni şikayet edio
kayınvalideye gelince bir muamma
çok istiodu hamile kaldığımı duyduktan sona o aramadı beni ben onu aradım
bi kere gittim
gayrısında aramadı çok garip durum bizde merakla seyredioruz gelişmeleri
günaydın kızlarr.. nasılsınız bakem.. pek bi güzel hava var bugün ankarada.. ama ben bugün stres küpüyüm..
dün şebodan çok etkilenmişim herhalde.. akşam saat 10 da kayınvalidemin ısrarıyla onlara gittik.. saat 1 de eve döndük.. bir konu açıldı eşim de tersledi (sanki bunu bekliyormuşum gibi) açtım bende ağzımı.. erkek değilmisiniz işte, anca karılarınıza söküyor erkekliğiniz, dışarda millete kuzu gibisiniz.. tamam abi hallederiz abi tavrında.. eve gelince stresi sinirinizi bize saklıyosunuz.. vb bir sürü şey saydım.. adamcağız da gözümün içine bakıyorr ne oldu diye.. artık nekadar çok konuşup bunalttıysam.. eşim:eeh be kadın sus artık dedi ve tam el kaldırdı..
ben: ana, bana kadın dedi :26: aynen elim dudaklarımda.. evet dedim o el de ne öyle onu da bize gösterin dövün şiddet uygulayın sonra biz de mutlu olup oturalım evimizde.. dedim.. sonra tekrar.. vallahi kadın dedi .. dedim.. ve bir kahkaha koptu.. tabi barıştık sonra ben birazcık ağladım içim zaten başka şeylerden de doluydu.. sonracıma saat 2,30 olmuştu yattık uyuyuverdik..
el kaldırmak ne demek yaaa??????
aklım almıyor bunu benim 2011 de kadınların kendini bildiği bu devirde....
Allah hepsinin içine soksun o ellerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?