Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

olmaz cnm ben bi çıakr gidersem boşanma kararlı olduğunu düşünüp tamamen biter ailemde az çok sıkıntıları biliyo ondan onlarda karışmadan duramaz offf çok bunaldım yaa ne beni hala burada tutan bilmiyorum..

of be güzelim akşam başımın ağrısından nereye koyacağımı şaşırdım ya
ne yaptı napıyo şuan diye düşünmekten..

aşıksın belli..sevgi güzel şey ama aşk eğer haketmeyene karşıysa hastalık gibidir...
gönül yarası filminde meltem cumbul kızının saçlarını tararken diyor ya yakışıklılık, aşk hepsi bir yana asıl önemli olan şevkattir merhamettir diye..

sanırım hamile olduğunu düşünüyorsun günlerin yakınsa bir kan testi yaptır için rahat etsin canım
hem telefonla da olmaz bu yüzyüze görüşün

amiin cnm bnm ama cnm biz yüz yüze gelsekde değişmez bana dünkü dediği şu sen aileni özldin ondan sırf böyle yapıosun diyo ben daha yeni gördüm ailemi onuda geç neden alemi görmek için mutlu olmuş olsam yuvamı bozayım ki anlatamıyorsun ama

evet aileler karışırsa kötü olur
onların evladısın...bütün gemileri yakarlar

siniriniz geçene kadar konuşmama ve görüşmeme kararı alın bence ama ne pahasına olursa olsun görüşmeyin o zaman zarfında
şeytanın en çok sevdiği şeymiş nikahlı iki insanın ayrılması..belli ki siz konuşurken 3. kişi de şeytanmış yanınızda

bende derim hep eşime sen bana merhamet etmiyorsun merhamet ettiklerin ailen annen ablan ama ben onalrın içinde değilim o yüzden vuruyorsun diye merhamet etsen ağlarsın demiştim geçen ağladı oldu mu diyo anladın mı bişeyleri ama ben hiç etkilenmedim o an ağlamasını istemedim çok zoruma gitti ama sonrasında hiç kalmadı aklımda önceden olsa bi damla içi burkulsun kırk gün düşünür onun yüzünü güldürmeye çalışırdım ama yok offfffffffff

ya ne biliim offff çok karışık be şebom
seviosun belli
sevgin herşeyi göze alabilecek mi onu düşün sen ona göre karar ver
gurur vs die düşünme aşk karşısında gurur ayak altına alınır ama
akıllımın dediği doğru şevkat&merhamet&saygı evliliğin olmazsa olmazı

bişi dicem
itişme kakışma mı yaşadığınız yoksa bildiğin dayak mı?

sanırım hamile olduğunu düşünüyorsun günlerin yakınsa bir kan testi yaptır için rahat etsin canım
hem telefonla da olmaz bu yüzyüze görüşün

4 nisan canım belkide o da var aklımın bi köşesinde ama bilimiyorum.. işle ilişiğimi kestim bu kararı verdim ama valizimi hazırlamak gelmiyo içimden...

evet bencede ama eşimin dediği içimizdeki şeytan benmişim... bnmde aklımda aslında gitmesem evde kalsam oda bilmesin gitmediğimi elbet eve gelecek o zamnda sakince oturup konuşuruz dşyorum ama ya hala aynı olursa..
ya kızlar içinden çıkamadığım çok konu var ben açık bi insanım gördünüz kiminiz ama bana sürekli kendi çevresindekiler gibi ablası gibi kapanmamı istiyo buda kolay bi karar değil bana bırakmıyo bişeyleri sürekli lafı geçiyo offffff aklım karma karışışık ne düşünecem bilmiyorum sizide bunaltıyorum.. nolur hakkınız çok var zaman harcıyorsunuz bana nolur helal edin haklarınızı

bende diyorum ya bizde bir rant kavgası geldi gidiyo diğerlerini görmemize fırsat olmuyo..

bişi dicem
itişme kakışma mı yaşadığınız yoksa bildiğin dayak mı?

bildiğin dayak.. açıkca şunu diyim ben hani banyoda düzştümd edim evdeydim ya bi süre raporlu o zaman dayağın eseriydi baş dönemelerim...

ne demek güzelim ya derdin derdimiz oldu valla..
eğer bir şekilde görüşürseniz sakın üzerine çok gitme..belli gözü dönüyo
beni kırıyosun de o kadar... ama sinir olmasın sadece kırıldığını ifade et
taş değilse durur düşünür..sen bişey diyip o bişey diyince önü açılıyo gidiyo

diğer hususa gelirsek bir insanın kapanmasını istemek ona yapılacak en büyük kötülük, Allah korusun riyaya, münafıkığa iterki bu kafirlikten bile kötüdür..

ayrıca senden kapanmanı isteyebilecek kadar dinine bağlıysa eşlerin birbiri üzerindeki haklarını da biliyordur..bırak eşi kul hakkını da biliyordur!!!!! bilmiyorsa (ki bilmiyorr) şekilden ibaret bişey senden istediği

bildiğin dayak.. açıkca şunu diyim ben hani banyoda düzştümd edim evdeydim ya bi süre raporlu o zaman dayağın eseriydi baş dönemelerim...[/QUOTE]

Cnm bir yuvayı yıkmak hiç kolay bir şey değil. Ama basbaya dayak diyosun canım benim yaa..Bir tokat falan da değil ki o bile affedilebilecek bir şey değil! Sevgin eninde sonunda bitecek ve kendini hırpalattığınla kalacaksın!!

Senin zorla kapanmanı istiyosa bu din için değil. Sadece kendisi için!! Sakın kendin istemeden ve eşin için yapma böle bişeyi...

cnm ben kapanmaya karşı biri değilim olsam onunla evlenmem zaten ailesinin neredeyse tamamı kapalı ama ben ona sürekli bana bırak allahım ne zaman içime bu yola gitmemi hissettirir ben ne zaman o yolu seçerim doğru düzgün edebimle başlar yaparım ama diyorum senin demenle yapsam allaha değil sana kapanmış olurum.. ahh cnmm daha niceleri var böyle ne diyim ne yapayım bilmiyorum ki.

Ahh cnm bu noktada bence aklını başına topla ne kadar sevsende ,öyle birini sevmek bile sana acı verecek.
Hem ilerde düşünsene çocuklarınızın yanında aynı şeyleri yaşadığınızı ..Ben böyle bir evde büyüdüm ve hep gözümün önüne gelir..Kardeşim anne karnında dayak yedi ve şimdi sorunlu özürlü bir çocuk..Anlatsam roman olur ama çok şükür ki ben yaşamadım aynı şeyleri eşimle ki bırak bunları beni elinle sarssa bitiririm..Cnm çok gençsin yolun başındasın sana daha çok değer verecek mutlu edecek biri elbet vardır.ki tek başına bile bundan daha mutlu olacağını düşünüyorum çalışıyosun sonuçta çalışabilr kendi hayatını şekillendirebilirsin.Evi terk et diyen bi kocanın yanında durma daha fazla..

inanmak istemiyorum şeboşum
neden kendine bunu yaptın..bu dereceye kadar geldin

evlendik evleneli 3 kez dayağa maruz kaldım ikincisiydi u olan ama ondan sonra zaten ona korkularımla yanaştım o bakışları o ses tonu hiç aklımdan gitmiyo.. ve bu korkular sevgimi önüne geçiyo çoğu kez offf içinizi şişirdi iice yaaa..

bi çok arkadaşım gibi sinirden titriyorum, küfür edesim var dolu dolu yutuyorum !
benim bile okurken gözümden yaş geldi, sen yaşarken neler çektin hayal edemiyorum
sana bişi diemem haddim deil
ama ben olsam bir dakika durmam bu adamın yanında
hele ona çocuk düşünmek aklımın ucundan geçmez!!!!!!!

o gün kavgadan sonra herşeyi düzeldi zannedip bana yaklaştığında bana dediki neden çocuğumuz olmuyo hadi yapalım bende dedim böyle mutsuzluğun içine çocuk mu getirilir bana dediği ben herşeyi düzelteceini düşünüyorum dedi bende hiç sanmıyorum dedim ve gerçekten sanmıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…