Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

ama bende acaip abarttım.
sakın arkadaşım SAKIN böyle düşünme
ne şart olursa olsun buna kimsenin hakkı yok
el kadar bebemize el kaldırmıyoruz EŞE el kaldırmak ne demek

ama bende acaip abarttım.
sakın arkadaşım SAKIN böyle düşünme
ne şart olursa olsun buna kimsenin hakkı yok
el kadar bebemize el kaldırmıyoruz EŞE el kaldırmak ne demek

bence de kesinlikle çok keskin bir sınır bu!!
benim gözümde evli kalmakla boşanmak arasındaki çizgi gibi el kaldırmakla kaldırmamak...
eşlerimiz de iyice abartsa biz el kaldıracak mıyız!!!

aman kayınvalideler zaten hep bir alem..sen boşver onu..hamileliğin tadını çıkar.eltim doğum yapmadan önceki gün hamileliğim bitecek diye çok üzülmüştü.hatta hala der hayatımda geçirdiğim en güzel dönemdi hamilelik diye.sen keyfini sür gerisi boş..

sağol canım karından baktı hemen göründü, alttan baksa belki yavruyuda görürdük ama bakmadı, on gün sonra çağırdı
günaydın kızlar bugün erkenciyim
maşallah canım allah kucağınada nasip etsin inşallah
dün şebosh hepimizi daağıtmış hala aklıma geldikçe sinir oluyorum böle adamlara :47
tuğbacım rahim filmi temiz çıkmış maşallah çalışmaya tam gaz devam
bende kızımla arayı düzelttim annecim özür dilerim seni çok seviyorum dedi dün akşam meselemizi çözdük şükür ki beni önemsemediğini düşünüyodum laf aramızda

günaydın kızlar nasılsınız?hava günlük güneşlik burda ama baya soğuk yine de..bende de temizlik var..bu arada ceyda düvencinin bebeği yoğun bakımdaymış gidip geliyomuş dua bekliyomuş herkesden
dua edelim bizde

Son düzenleme:
benim gözümde evli kalmakla boşanmak arasındaki çizgi gibi el kaldırmakla kaldırmamak...

ne diim kızlar haklısınız da işte, her erkek öyle pamuk gibi değil.. ona bakarsan eşimin yaptıklarına karşılık onu herhalde gebertmem gerekir.. birazcık da sizlerden güc alıyorum biliyomusunuz.. sonra da şey düşündüm.. dün biz burda şebnemi bayağı bir hırslandırdık gibi.. tabi kız haklı da, hani eşiyle daha da kötü olmasınlar diye korktum... inşallah bir orta yolunu bulurlar, evliliklerinin bu şekilde sonuçlanmasına gerçekten çok üzülürüm.. bazen mesela burda birşeyi paylaşıp sizlerden de "haklısın canım "falan tarzında cümleler beni daha bir güçlendiriyor.. eşim de diyor biri kafana birşey mi dolduruyor.. he diyorum içimden KK kızları arkamda herzman

güzelim ismini özelden bana bi yazarmısın isminle dua etmek istiyorum
yasini şerife niyet ederken akıllıbıdıkın minik bıdığı olsun demek biraz tuhaf olacak

güzelim ismini özelden bana bi yazarmısın isminle dua etmek istiyorum
yasini şerife niyet ederken akıllıbıdıkın minik bıdığı olsun demek biraz tuhaf olacak

:) evet haklısın o zaman buradan okumak isteyenler sülesin göndereyim adımı

ben de merak etmiştim seni
bayağıdır gelmiyorsun..ama iyi olmana sevindm

hadi bakalım hayırlısı olsun yarın güzel haber alırsın inşallah

ah canım saolasınnn iim şükürr ii olmaya çalışıyorumm sizlerde iisiniz çoğunuz en azından buda güzel
:))

kızlar sohbetinizin arasına giriyorum ama adetin 21. günü progesteron 0,742 çıktı çatlatma iğnesi olalı

8 gün oldu gonal f tedavisi gördüm 10 yumurta olmuştu şimdi yumoşlar çatlamadıysa hepsi kismi oldu

cevap yazarsanız sevinirim

tüp bebekte misin sen peki ?
gonal f niye

şebnemmm
nasılsın ii misin
bi günü geçirmek ii geldi mi sana ?????

iyisin bacım dimi gülüm.. bi ses ver.. :18:

merhaba kızlar dün gecede çok kötü zaman geçirdim eşim eve gelmedi bende evde yanlız kaldım ama ne çare telde sonkez konuşalım kararını verdiye aradı ama bnm artık gücüm kalmamış onun sesine sözlerine kendini haklı çıkartmalarına evde resmen sinir krizi geçirdim. sonrasında kapattı düşün sakinleş arıcam diye beklerken görümcem aradı bende ona anlattım oda onu aramış kızmış bağırmış hesap sormuş oda bana döndü bitti artık beni ablama nasıl şikayet edersin yeter falan dedi çık git nereye gidiyorsan dedi bende tamam dedim. halbuki ben ona telde bi şans daha verip aile terapisi psikolog ne gerekiyorsa yapalım diyecektim. ama bende artık dayanamayıp onun hırsına hırsla döndüm ve bi hışımla kapattım.. işe gittim geldim işle ilişiğimi kestim.. ha sabaha kadar da ağladım o ayrı.. sonra yattım yatağıma uyudum ama kızlar ne bilmiyorum beni bu evden gitmemi engelleyen bişey var gidiyorum diyip valiz toplayamıyorum... kafam karma karışık çıkmazlardayım

ah be kuzum sen elinden geleni yapmışsın işte ne çare
ben derim ki boşanmayı şimdilik askıya al ANkara'ya git biraz
annenlere bişi yok de işten çıktım kocanın da işi vardı size kalmaya geldim de
bakalım nasıl bi adım atacak senin kereste

Allah sabır versin canım.. bir kez yüzyüze gelmeniz gerekiyor bence.. telefonla bitirilecek iş değil bu çünkü eşinle konuş bugünlük izin alsın.. bende bazen bunalınca görümceme anlatırım.. eşim de kızar kimi kime şikayet ediyosun diye..
sakinleş bitanem.. Allah ikinizi de doğru yoldan ayırmasın..

posta kutunuzu derleyin toplayın yeni gelenlere yer olsun daaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…