bi çok arkadaşım gibi sinirden titriyorum, küfür edesim var dolu dolu yutuyorum !
benim bile okurken gözümden yaş geldi, sen yaşarken neler çektin hayal edemiyorum
sana bişi diemem haddim deil
ama ben olsam bir dakika durmam bu adamın yanında
hele ona çocuk düşünmek aklımın ucundan geçmez!!!!!!!
evlendik evleneli 3 kez dayağa maruz kaldım ikincisiydi u olan ama ondan sonra zaten ona korkularımla yanaştım o bakışları o ses tonu hiç aklımdan gitmiyo.. ve bu korkular sevgimi önüne geçiyo çoğu kez offf içinizi şişirdi iice yaaa..
cnm ben kapanmaya karşı biri değilim olsam onunla evlenmem zaten ailesinin neredeyse tamamı kapalı ama ben ona sürekli bana bırak allahım ne zaman içime bu yola gitmemi hissettirir ben ne zaman o yolu seçerim doğru düzgün edebimle başlar yaparım ama diyorum senin demenle yapsam allaha değil sana kapanmış olurum.. ahh cnmm daha niceleri var böyle ne diyim ne yapayım bilmiyorum ki.
o gün kavgadan sonra herşeyi düzeldi zannedip bana yaklaştığında bana dediki neden çocuğumuz olmuyo hadi yapalım bende dedim böyle mutsuzluğun içine çocuk mu getirilir bana dediği ben herşeyi düzelteceini düşünüyorum dedi bende hiç sanmıyorum dedim ve gerçekten sanmıyorumda
sevgi değil canım içinde olan önce onu bi doğru konumlandır
tutkudur olsa olsa...anlattığın şeyleri yaşatan bi adamı hala sevdiğini sanmıyorum
insanı neden seversin saygılıdır...hoş sözlüdür...ruhunu okşar...seni el üstünde tutar..önemli özel olduğunu hissettirir...seni sever...kıyamaz...
sana kötü davranan bi adama karşı hissettiğin şey sevgi değildir bence
iyice tart hislerini kuzumm
canım ne diyim bilemedim bende kapalıyım çok aşırı değilim ama dikkat ediyorum bu iş başkası istiyo diye yapılmazki kul ile allahın arasına kimse giremez
eşin önce kendine baksın dinimizde eşe dayak var mı hakaret varmı
ayetlerde açıkça rabbimiz söylemiş eşleriniz size emanettir diye emanete böyle mi davranılır
cnm 1 kere yaşanmış olsa belki tekrar olmaz dersin ama buna 3 kere cesaret etmişse devamı gelir ..Ve sen her onu sinirlendirdiğinde bu tehdit olacak.Sİndirecek seni ve sen sen olmaktan çıkacaksın.İlerde bebek olursa da bebeğim için diyerek kendini tamamen unutacaksın.Seni gerçekten seven bir erkek senın canını acıtabilr mi?eğer seviyorsa da şizofren bir sevgi demektir.
Biz sadece anlattıkların kadarıyla sana yardımcı olmaya çalışıyoruz bu yardımda sadece içini döküp rahatlamana yarar elimizden başka bir şey gelmez..Ama sen cahil sahipsiz biri değilsin neden acı çekmeye kendini mahkum edeceksin ve ilerde çocuğun olursa onlarda senınle birlikte acı çekmeye devam edecek.
Biz senin yaşadıkların için ne yorum yapsak boş..yaşayan sensin tabi ne yapacağına neyin doğru olduğunada karar vercek yine sensin..eşin sanırım anlaşılması zor bir insan.şiddet olayına hiç girmiyorum o zaten başlıbaşına yanlış..kapanmanı istemesi güzel ama ısrarcı olmasıda yanlış..
Ama benim sana tavsiyem kararını vermeden evini terk etme.ailenin yanına gittiğinde işin boyutu tamamen değişir ve belki istesende dönemezsin.ha belki bu aşamada belki haince düşünüş olucam ama evinde altınlarını falanda bırakıp gitme..gideceksen bile onları mutlaka al tamammı kuzum...şimdi aklına gelmez ama yarın öbürgün niye bıraktım dersin.bu benim nacizane fikrim.
ama ağlarsan bişey diyemeyiz kuzum
ağlama nolur akıllı başlı çözüm üretelim
bak eğer uygunsan bi abdest al iki rekat namaz kıl
namaz Allahla kul arasındaki en kuvvetli bağdır..en yakın secdede olur Allahla kul..
secdede dua et...hayırlısı için..kendini daha iyi hissedeceğine eminim
inşirah suresini oku ferahlık verir
bende öyle düşünüyorum birazdan kalkıp kılacam ama ne diye niye edicem namazdan önce niyet ettim allahım senin rızan için iki rekat namaz kılmaya mı dicem...
bende öyle düşünüyorum birazdan kalkıp kılacam ama ne diye niye edicem namazdan önce niyet ettim allahım senin rızan için iki rekat namaz kılmaya mı dicem...
ben gidiyorum kızlar
doktor dönüşü gelcem inşallah gelişmeleri yazıcam
bende babam ameliyat olacak diye ist e ailemin yanına gidecem...p.tesi dönerim..
Aklım şebo da olacak ..allahım yar ve yardımcın olsun cnm..
nafile için niyet et de
sonasında kalkma secdeden
bana doğru yolu bulmam için güç kuvvet yardım ver die dua et kuzum
en ii yolu allah gösterecek emin ol
canım benim allahım senden herşeyin hayırlısını ver bana kuvvet ver bi çıkış yolu göster içime ferhlık eşimle aramıza muhabbet ver diye niyet et yada ne istiyorsan allahtan onu iste
herşeyin hayırlısı allahtan rabbim kimseyi bunaltmasın
yasini şerif oku canım çok rahatlatacak seni
selavat çek
fatiha nas falak oku
dualarımız seninle
rabbim bi çıkış kapısı nasip eder inşallah
Bende babam ameliyat olacak diye ist e ailemin yanına gidecem...p.tesi dönerim..
Aklım şebo da olacak ..Allahım yar ve yardımcın olsun cnm..
Kızlar bu dünya bir sınav herkesin derdi tasası farklı .Dertsiz kul olur mu ?ama başa çıkabilmek hayata devam edebilmek için isyan etmeden Allah tan yardım dilemek lazım...Bugünümüze çok şükür diyebilmek lazım.Ezan saati duam ;Allah kimseye ev huzursuzluğu yaşatmasın rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?