hayırlısı olsun cnm sıkma canını...
du be güzelim belli mi olur
kırmızı gelmedikçe üzülüp ağlama
gerçi gelse de hayırlısı böyleymiş deyip yine ağlama
Günaydın kızlar... nasılsınız... ???
Şebom sen nasılsın :) hasret giderdin mi ailenle.. aldın mı birazcık ankaranının havasını bir kavanoza :)
drgks cnm sen üzülme.. günler torbaya girmedi ya, elbet olur bir gün... bu ay da böylesi hayırlıymış diyelim.. bir sonraki ay daha dikkatli olursunuz çatlatma iğnesinde.. dert etme..
ayy almam mı kavanoz sakat ben ciğerlerime çektim bol bol.. ama çok ii geldi ailemin tenlerine dokunmak bile yetti...
Günaydın kızlar... nasılsınız... ???
Şebom sen nasılsın :) hasret giderdin mi ailenle.. aldın mı birazcık ankaranının havasını bir kavanoza :)
drgks cnm sen üzülme.. günler torbaya girmedi ya, elbet olur bir gün... bu ay da böylesi hayırlıymış diyelim.. bir sonraki ay daha dikkatli olursunuz çatlatma iğnesinde.. dert etme..
sağol canım,hayırlısı olsun artık napalım
listeyi mi diyorsun?? onlar o kişilerin gelmesini istemedikleri adet günleri..
günaydın kızlar, haftasonu başka bir kadın doğumcuyla görüştüm, yumurtalar 25 mm de çatlatma iğnesi yapıldığımı söyledim, çok geç kalınmış 18-20 arası yapılması lazımdı, hiç bir işe yaramaz onlar geçmiş olsun dedi
çok üzgünüm gitti koca bir ay daha
günaydın kızlar, haftasonu başka bir kadın doğumcuyla görüştüm, yumurtalar 25 mm de çatlatma iğnesi yapıldığımı söyledim, çok geç kalınmış 18-20 arası yapılması lazımdı, hiç bir işe yaramaz onlar geçmiş olsun dedi
çok üzgünüm gitti koca bir ay daha
du be güzelim belli mi olur
kırmızı gelmedikçe üzülüp ağlama
gerçi gelse de hayırlısı böyleymiş deyip yine ağlama
bi dur dr um yahu üzülmek başka bişi
bu kadındoğumcu da salak mıymış yaaaa
sen naptın sennnnn :)
değerlendirdin mi dünle bu sabahı
bende anlayamadım kadın doğumcu gerçekten salaktı galiba yada bana kastı vardı, yada hiçbişey bilmiyordu. ziyan etti yumoşlarımı
evet bende merak ediyorum..akıllım ne yaptın cevap bekliyoruz sendenbi dur dr um yahu üzülmek başka bişi
bu kadındoğumcu da salak mıymış yaaaa
sen naptın sennnnn :)
değerlendirdin mi dünle bu sabahı
selam cnm benim.sanada günaydın..gunaydın aşkitolarıöm opuyorum hepiciginizi
bende anlayamadım kadın doğumcu gerçekten salaktı galiba yada bana kastı vardı, yada hiçbişey bilmiyordu. Ziyan etti yumoşlarımı
seni böyle neşeli görmek ne güzel.
bak havan değişti iki günde.boşuna üzüyordun kendini.birkaç ay bekle havalar ısınınca bir hafta sonu kaçamağı daha yaparsın.
ayyy kesinllikle havam değişti yarın daha bomba gibi olurum ben....
çokk depresifim bugünnn nedenseeeeeeeeeeee
25 çok büyük zaten kuzu bişi demedim bende sana olan olmuş die. Ama en kısa zamanda dr unu değiştir derim. Kime gidiyorsun sen ve hangi yakadasın ?
Allah'ın delisi
aban nerde gelcekti noldu korktu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?