Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

pazartesi sendromu bu olsa gerek kimseden ses seda çıkmıyo.. uyanın hadi kızlar bu gün böyle bitmez...

hayırlısı olsun cnm sıkma canını...

du be güzelim belli mi olur
kırmızı gelmedikçe üzülüp ağlama
gerçi gelse de hayırlısı böyleymiş deyip yine ağlama

ağladım zaten ağlayacağım kadar, iğne zamanında yapılsaydı,olmasaydı derdimki hayırlısı böyleymiş, ama resmen geç kaldık iğne yapmada, salkalık yani bizimki. 12.gün 18mm di, keşke ertesi gün yapılsaydım
neyse geçti artık ama beklemesi zor işte, bekle adet gelsin, klomene başla,takip bilmemne....

Günaydın kızlar... nasılsınız... ???
Şebom sen nasılsın :) hasret giderdin mi ailenle.. aldın mı birazcık ankaranının havasını bir kavanoza :)
drgks cnm sen üzülme.. günler torbaya girmedi ya, elbet olur bir gün... bu ay da böylesi hayırlıymış diyelim.. bir sonraki ay daha dikkatli olursunuz çatlatma iğnesinde.. dert etme..

ayy almam mı kavanoz sakat ben ciğerlerime çektim bol bol.. ama çok ii geldi ailemin tenlerine dokunmak bile yetti...

ayy almam mı kavanoz sakat ben ciğerlerime çektim bol bol.. ama çok ii geldi ailemin tenlerine dokunmak bile yetti...

seni böyle neşeli görmek ne güzel.
bak havan değişti iki günde.boşuna üzüyordun kendini.birkaç ay bekle havalar ısınınca bir hafta sonu kaçamağı daha yaparsın.

sağol canım,hayırlısı olsun artık napalım

AKM'de Rizelilerin haftası vardı :) gittim tereyağımı çeçil piynirimi aldım geldim :) ama çok kalabalıktı bea.. ben böyle şey görmedim.. bir de tam pazar günü.. duyan gitmiş.. bir de bedava olunca giriş.. yurraaaaa

sağol canım,hayırlısı olsun artık napalım

cnm üzme kendini..biz böyle herşeye üzüle üzüle hamile kalma ihtimalimizi iyice düşürüyoruz farkında değiliz.herşeyde vardır bir hayır.demekki bu ay doğru zaman değilmiş.gerçi daha kırmızı kart yemedin hala umut var ama olmasa bile yıkılmak yok yola devam.

listeyi mi diyorsun?? onlar o kişilerin gelmesini istemedikleri adet günleri..

hımm teşekkür derim açıklaman için anladım

sıkma canını olan olmuş geç olsun güç olmasın demekten başka çaremiz yok malesef..

bi dur dr um yahu üzülmek başka bişi
bu kadındoğumcu da salak mıymış yaaaa

du be güzelim belli mi olur
kırmızı gelmedikçe üzülüp ağlama
gerçi gelse de hayırlısı böyleymiş deyip yine ağlama

sen naptın sennnnn :)
değerlendirdin mi dünle bu sabahı

bende anlayamadım kadın doğumcu gerçekten salaktı galiba yada bana kastı vardı, yada hiçbişey bilmiyordu. ziyan etti yumoşlarımı

bende anlayamadım kadın doğumcu gerçekten salaktı galiba yada bana kastı vardı, yada hiçbişey bilmiyordu. ziyan etti yumoşlarımı

25 çok büyük zaten kuzu bişi demedim bende sana olan olmuş die. Ama en kısa zamanda dr unu değiştir derim. Kime gidiyorsun sen ve hangi yakadasın ?

evet bende merak ediyorum..akıllım ne yaptın cevap bekliyoruz senden

gunaydın aşkitolarıöm opuyorum hepiciginizi
selam cnm benim.sanada günaydın..

bende anlayamadım kadın doğumcu gerçekten salaktı galiba yada bana kastı vardı, yada hiçbişey bilmiyordu. Ziyan etti yumoşlarımı
Alemsin cnm ya.kıyamam sana.yumoşlar ziyanmı oldu

seni böyle neşeli görmek ne güzel.
bak havan değişti iki günde.boşuna üzüyordun kendini.birkaç ay bekle havalar ısınınca bir hafta sonu kaçamağı daha yaparsın.

ayyy kesinllikle havam değişti yarın daha bomba gibi olurum ben....

25 çok büyük zaten kuzu bişi demedim bende sana olan olmuş die. Ama en kısa zamanda dr unu değiştir derim. Kime gidiyorsun sen ve hangi yakadasın ?

canım istanbulda değilim ben, doğuda bir şehirdeyim, çok fazla altenatif yok yani gidecek, ama bu doktora bi daha gitmeyeceğime eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…