Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

gülüm ben öyle yanaş demedim. bebeğe konsantire olup adamı unutma ilgi göster şımart didim
sonuçta bebişin babası olaya dahil et
erkekler biraz kenara itilmiş hissediyorlar bebek olunca kendilerini

heeeeee o konuda sorun yok valla

canom nbr canım ya iki gündür bende ölüyorum mide bulantısından hiç bişi midem almıyo..

ayyy sorma yok dedim seviniyodum 1-2 saattir başladı yemek yapmak istiyorum ama kalkasım yok midem bulanıyor ama karnımda aç çubuk kraker yiyorum ama yok geçmiyor
sana tavsiyem yaglı salçalı çok baharatlı yemeklerden uzak dur canım böyle hafifletebilirsin

Son düzenleme:
birde sabahları çok burnum akıyor normalde hiç bişey yok sabahları burnum akıyor inşallah grip değilimdir

birde sabahları çok burnum akıyor normalde hiç bişey yok sabahları burnum akıyor inşallah grip değilimdir

aman dikkat et canım hasta olma.. ben özellikle sabahları mide bulantısından mahfoluyorum canım sen kalp atışlarını duydun mu?

aman dikkat et canım hasta olma.. ben özellikle sabahları mide bulantısından mahfoluyorum canım sen kalp atışlarını duydun mu?

perşembe gittik ultrason o kadar dandiktiki kesenin içinde hareket eden bişey gördük ama başka hastaneye gitcem 8.haftada doktor süper ama ultrason bir işe yaramaz

sen pıt pıtları gördünmü??

perşembe gittik ultrason o kadar dandiktiki kesenin içinde hareket eden bişey gördük ama başka hastaneye gitcem 8.haftada doktor süper ama ultrason bir işe yaramaz

sen pıt pıtları gördünmü??

yok canım ya bana 8. haftada gel dedi..

buralar ne kadar sessiz kalmış canlandırıyım biraz herkes nerde galiba gerçekten martı kedilere bırakmıcak kızlar

güle güle iyi eğlenceler sana

hadi ana kuzusu doy anana
dua iste bizim içinde

inşallah gececekkk

sağol canım

kusamıyorum kiiii midemin bulantısından netede gelemiyoruminşallah gececek bulantılarım

hayırlı yolculuklar canım annene bol bol doyyyyyyy

kızlar ben geldim sabahın bi köründe otobüsten indim direk ofise geldim evime gitsem bu seferde işe gecikecektim ondan ofisi açtım etkenden.. çok yorgun çok uykusuzum ama hala mutluyum ailemi gördüm zaman geçirdim çok güzel 2 gündü.. allahım hasretlik çekenleri kavuştursun en yakın zamanda...

günaydın canım hoşgeldin
yolculuk sonrası zor olmuştur şimdi sana işe gelmek
ama herşeye değer
allah torun götürmek nasip etsin bir daha ki ziyarete

Son düzenleme:
günaydın canım hoşgeldin
yolculuk sonrası zor olmuştur şimdi sana işe gelmek
ama herşeye değer
allah torun götürmek nasip etsin bir daha ki ziyarete

amiin cnm inşallah..
ayy geçen eşim ilk kez kaldığı yerde hafta sonu bnm hamile olduğuma ama eşimin bebeğimi düşürmemden korktuğunu görmüş.. üzerine de bastıra bastıra diyo ilk kez kalıyorum ya burada hayırdır inşallah diyo.. dedim batıl inançlı kocam bnm...
diyecektim de hevesi kırılmasın diye demedim fik fik mi gördük bu ay ne bebeği de neyse dedim sustum..

günaydınlar herkese.....

sebbosh hoşgeldin..iyi geldi demi tatil?
gelmez olurmu cnm çok ii geldi.. yorgunluğu bile ayrı güzel..

günaydın kızlar, haftasonu başka bir kadın doğumcuyla görüştüm, yumurtalar 25 mm de çatlatma iğnesi yapıldığımı söyledim, çok geç kalınmış 18-20 arası yapılması lazımdı, hiç bir işe yaramaz onlar geçmiş olsun dedi
çok üzgünüm gitti koca bir ay daha

hayırlısı olsun cnm sıkma canını...

du be güzelim belli mi olur
kırmızı gelmedikçe üzülüp ağlama
gerçi gelse de hayırlısı böyleymiş deyip yine ağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…