- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
gülüm ben öyle yanaş demedim. bebeğe konsantire olup adamı unutma ilgi göster şımart didim
sonuçta bebişin babası olaya dahil et
erkekler biraz kenara itilmiş hissediyorlar bebek olunca kendilerini
bugun süperiz mide bulantımız yok agrımız yok rahatız bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak
canom nbr canım ya iki gündür bende ölüyorum mide bulantısından hiç bişi midem almıyo..
canom nbr canım ya iki gündür bende ölüyorum mide bulantısından hiç bişi midem almıyo..
birde sabahları çok burnum akıyor normalde hiç bişey yok sabahları burnum akıyor inşallah grip değilimdir
aman dikkat et canım hasta olma.. ben özellikle sabahları mide bulantısından mahfoluyorum canım sen kalp atışlarını duydun mu?
perşembe gittik ultrason o kadar dandiktiki kesenin içinde hareket eden bişey gördük ama başka hastaneye gitcem 8.haftada doktor süper ama ultrason bir işe yaramaz
sen pıt pıtları gördünmü??
hertkes niye bigün seçmiş anlamadım?
güle güle iyi eğlenceler sana
hadi ana kuzusu doy anana
dua iste bizim içinde
inşallah gececekkk
sağol canım
kusamıyorum kiiii midemin bulantısından netede gelemiyoruminşallah gececek bulantılarım
hayırlı yolculuklar canım annene bol bol doyyyyyyy
kızlar ben geldim sabahın bi köründe otobüsten indim direk ofise geldim evime gitsem bu seferde işe gecikecektim ondan ofisi açtım etkenden.. çok yorgun çok uykusuzum ama hala mutluyum ailemi gördüm zaman geçirdim çok güzel 2 gündü.. allahım hasretlik çekenleri kavuştursun en yakın zamanda...
günaydın canım hoşgeldin
yolculuk sonrası zor olmuştur şimdi sana işe gelmek
ama herşeye değer
allah torun götürmek nasip etsinbir daha ki ziyarete
gelmez olurmu cnm çok ii geldi.. yorgunluğu bile ayrı güzel..günaydınlar herkese.....
sebbosh hoşgeldin..iyi geldi demi tatil?
günaydın kızlar, haftasonu başka bir kadın doğumcuyla görüştüm, yumurtalar 25 mm de çatlatma iğnesi yapıldığımı söyledim, çok geç kalınmış 18-20 arası yapılması lazımdı, hiç bir işe yaramaz onlar geçmiş olsun dedi
çok üzgünüm gitti koca bir ay daha
günaydın kızlar, haftasonu başka bir kadın doğumcuyla görüştüm, yumurtalar 25 mm de çatlatma iğnesi yapıldığımı söyledim, çok geç kalınmış 18-20 arası yapılması lazımdı, hiç bir işe yaramaz onlar geçmiş olsun dedi
çok üzgünüm gitti koca bir ay daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?