canım istanbulda değilim ben, doğuda bir şehirdeyim, çok fazla altenatif yok yani gidecek, ama bu doktora bi daha gitmeyeceğime eminim
Arkadaşlar bana acil bir cevap lütfennn
Ben 2 3 gündür fena hastayım bugün daha beter oldum kulak burun boğaz iflas..İlaç da almıyorum.
Bugün 21. günüm doktora gideyim diyorum kan testi yapsın eğer bebiş yoksa ilaç verir en azından değil mi?
Kafama takılan şu 21. günde kan testinde görünür mü,çok erken değil mi?:26::26:
canimmmm bir su bardagi sicak suya bir yemek kasigi bal bir yemek kasigi taze limon suyu karistir hepsini sicak sicak ic aklina geldikce bak gor nasil iyi gelecekkkk bu arada gecmis olsunnnArkadaşlar bana acil bir cevap lütfennn
Ben 2 3 gündür fena hastayım bugün daha beter oldum kulak burun boğaz iflas..İlaç da almıyorum.
Bugün 21. günüm doktora gideyim diyorum kan testi yapsın eğer bebiş yoksa ilaç verir en azından değil mi?
Kafama takılan şu 21. günde kan testinde görünür mü,çok erken değil mi?:26::26:
gebelik için erken ama progesteron yaptır sen
onun değerine göre belkiii yorumu yapabilir
canimmmm bir su bardagi sicak suya bir yemek kasigi bal bir yemek kasigi taze limon suyu karistir hepsini sicak sicak ic aklina geldikce bak gor nasil iyi gelecekkkk bu arada gecmis olsunnn
günaydın kızlar, haftasonu başka bir kadın doğumcuyla görüştüm, yumurtalar 25 mm de çatlatma iğnesi yapıldığımı söyledim, çok geç kalınmış 18-20 arası yapılması lazımdı, hiç bir işe yaramaz onlar geçmiş olsun dedi
çok üzgünüm gitti koca bir ay daha
dun bebek görmeye gıtmek zorunda kaldık
kötü oldum yıne de .. çok garip oldum
bu sefer
eskısı gıbı kıskanclık degıldı hıssettıgım
artık bezmişim bu işten ben onu anladım
bezilcek durumdayız zaten
sen tontona ne zaman gideceksin? zamanı gelmedi mi spermiyogramın
sen naptın sennnnn :)
değerlendirdin mi dünle bu sabahı
dun bebek görmeye gıtmek zorunda kaldık
kötü oldum yıne de .. çok garip oldum
bu sefer
eskısı gıbı kıskanclık degıldı hıssettıgım
artık bezmişim bu işten ben onu anladım
dünü değerlendirdim ama sabahı değerlendirmedim
çünkü akıllım düşünsene daha 24 saat bile geçmicek bi öncekinin üzerinden
onun yerine bugün eve gelir gelmez
yani akşam 7 gibi
çatlama iğnesinden 29 saat sonra ve 57 saat sonra olacak
olur mu nasıl????
cnm ben hiç anlamıyorum bu konulardan ama saat aralıkları fena değil gibi geldi bana.
bence bu ay sen başaracaksın bu işi.
cnm bnm ilk klomen denemede 24 mm olmuştu yumurtam doktor çok güzel dedi..2 gün sonra çatlatma iğnesi vermişti..şaşırdım şimdi :44::44: bnm ki de mi boşa gitmişti yoksa bi yanlış anlaşılmamı var acaba?
yaa ben anlamadımki bunun bi stardatı yokmu doktordan doktora değişirmi, ama hep okuduklarım 18-20 olunca ertesi gün yapılmışlar, benim dr 22-24 arası olunca yaparız dedi, 12.günde 18-18.5-14mm üçyumurta vardı, 2 gün sonra gel dedi, 25-25.5-16.5 olmuşlardı. çok büyümemişmi dedim, yoo gayet iyi dedi. galiba hayatında ilk defa klomen tedavisi verdi benim üzerimde denedi
hemen iğneyi vuruldum. haftasonu diğer doktor olmaz çok büyümüş dedi, tüm moralimin içine etti, keşke sormasaydım dedim.
senin 24 den 2 gün sonra en az 27 olmuştur, seninkide abartmış 2 gün sonra vererek yani doktor milletine çokda güven olmuyor
yaa ben anlamadımki bunun bi stardatı yokmu doktordan doktora değişirmi, ama hep okuduklarım 18-20 olunca ertesi gün yapılmışlar, benim dr 22-24 arası olunca yaparız dedi, 12.günde 18-18.5-14mm üçyumurta vardı, 2 gün sonra gel dedi, 25-25.5-16.5 olmuşlardı. çok büyümemişmi dedim, yoo gayet iyi dedi. galiba hayatında ilk defa klomen tedavisi verdi benim üzerimde denedi
hemen iğneyi vuruldum. haftasonu diğer doktor olmaz çok büyümüş dedi, tüm moralimin içine etti, keşke sormasaydım dedim.
senin 24 den 2 gün sonra en az 27 olmuştur, seninkide abartmış 2 gün sonra vererek yani doktor milletine çokda güven olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?