Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

canım istanbulda değilim ben, doğuda bir şehirdeyim, çok fazla altenatif yok yani gidecek, ama bu doktora bi daha gitmeyeceğime eminim

ben seni istanbulda biliodum
sen bize yaz mutlaka yaptığın her şeyi hepimiz farklı dr lara gidioruz fikir vermiş oluruz

Arkadaşlar bana acil bir cevap lütfennn

Ben 2 3 gündür fena hastayım bugün daha beter oldum kulak burun boğaz iflas..İlaç da almıyorum.
Bugün 21. günüm doktora gideyim diyorum kan testi yapsın eğer bebiş yoksa ilaç verir en azından değil mi?
Kafama takılan şu 21. günde kan testinde görünür mü,çok erken değil mi?:26::26:

gebelik için erken ama progesteron yaptır sen
onun değerine göre belkiii yorumu yapabilir

canimmmm bir su bardagi sicak suya bir yemek kasigi bal bir yemek kasigi taze limon suyu karistir hepsini sicak sicak ic aklina geldikce bak gor nasil iyi gelecekkkk bu arada gecmis olsunnn

slm canlarim benimmmm pc em geldi artik bende sizinleyiummmmmm

gebelik için erken ama progesteron yaptır sen
onun değerine göre belkiii yorumu yapabilir

Doktordan randevu aldım ama şimdi antibiyotik verecek kesin .bi de bebek varsa diye korkuyorum.Yani anlaşılmayacaksa teste ,erkense hiç gitmeyeyim ben doktora..

canimmmm bir su bardagi sicak suya bir yemek kasigi bal bir yemek kasigi taze limon suyu karistir hepsini sicak sicak ic aklina geldikce bak gor nasil iyi gelecekkkk bu arada gecmis olsunnn

Sağol gurbet abla deneyeceğim reçeteni..İş yerinde ada çayyı iç diyolar ama bitki çayıda gebelikte riskli biliyorum ne içeceğimi şaşırdım..

dun bebek görmeye gıtmek zorunda kaldık

kötü oldum yıne de .. çok garip oldum
bu sefer
eskısı gıbı kıskanclık degıldı hıssettıgım

artık bezmişim bu işten ben onu anladım

cnm bnm ilk klomen denemede 24 mm olmuştu yumurtam doktor çok güzel dedi..2 gün sonra çatlatma iğnesi vermişti..şaşırdım şimdi :44::44: bnm ki de mi boşa gitmişti yoksa bi yanlış anlaşılmamı var acaba?

bu sefer

bezilcek durumdayız zaten
sen tontona ne zaman gideceksin? zamanı gelmedi mi spermiyogramın

sen naptın sennnnn :)
değerlendirdin mi dünle bu sabahı

dünü değerlendirdim ama sabahı değerlendirmedim
çünkü akıllım düşünsene daha 24 saat bile geçmicek bi öncekinin üzerinden
onun yerine bugün eve gelir gelmez

yani akşam 7 gibi

bu sefer

benimde eşimin üniversiteden arkadaşları aradı dün.ikiside yeni evli sayılır.biri 6-7 ay anca olmuştur biride 1 yılı yeni geçmiştir.birinin bebeği olmuş daha bir aylıkmış birininde eşi 3 aylık hamileymiş.yuh dedim artık ya.eşimde bozuldu ama belli etmemeye çalıştı.bende üzüldüm aslında ama napayım benimkinin zamanı gelmedi demekki.

dünü değerlendirdim ama sabahı değerlendirmedim
çünkü akıllım düşünsene daha 24 saat bile geçmicek bi öncekinin üzerinden
onun yerine bugün eve gelir gelmez

yani akşam 7 gibi

çatlama iğnesinden 29 saat sonra ve 57 saat sonra olacak
olur mu nasıl????

yaa ben anlamadımki bunun bi stardatı yokmu doktordan doktora değişirmi, ama hep okuduklarım 18-20 olunca ertesi gün yapılmışlar, benim dr 22-24 arası olunca yaparız dedi, 12.günde 18-18.5-14mm üçyumurta vardı, 2 gün sonra gel dedi, 25-25.5-16.5 olmuşlardı. çok büyümemişmi dedim, yoo gayet iyi dedi. galiba hayatında ilk defa klomen tedavisi verdi benim üzerimde denedi
hemen iğneyi vuruldum. haftasonu diğer doktor olmaz çok büyümüş dedi, tüm moralimin içine etti, keşke sormasaydım dedim.
senin 24 den 2 gün sonra en az 27 olmuştur, seninkide abartmış 2 gün sonra vererek yani doktor milletine çokda güven olmuyor

senin ilişki saatleri neydi

Valla cnm dediğin gibi standartı 20 mm olunca çatlatma iğnesi verilmesi ama ama bnm doktor çatlamak üzere dediği gün bile vermedi iğneyi ertesi gün verdi. Dediğin gibi galiba ama kime güveneceğiz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…