Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

ay sonu dedin ay başı oldu hala ordasın sen ne iş kuzu

aman cnm sorma...
benim eleman gelmekten vazgemiş.. çok canımı sıktı terbiyesiz kadın.
dünde patron çağırdı beni sen bizi biraz daha idare et önümüzdeki haftada izinlisin sınavına çalış dedi.bende bir an önce yeni birini bulayım dedi.biraz daha buralardayım anlıyacağın.

izinli olduğunda paranı keserse dalarım ona bak

hoşgeldin ben çalışmamı bitirdim günümü bekliyorum

ay ne güzel bende bitirsem şu çalışmayı da kurtulsam dün akşam ovulasyon testi yaptım çift çizgi tam zamanlarım benim

Ben de ovulasyon testinde cift cizgiyi bekliyorum...
Once ovulasyon testinde sonra hamilelik testinde gorsem su cift cizgiyi de bitse su beklenti....

Allah iyiliğinizi versin emi topik adı müthiş olmuş

Allah hepinizin gönlüne göre versin..
hayırlı olsun inşallahhh...

ben kızım doğduktan sonra başladım korunmaya ama hap hiç içmedim benimde 15 yıl oldu bide arkadaşlar rahim tembelleşiyo hamile kalmak zorlaşıyo diyo gerçeklik payı var mı acaba

ay canım.. hadi sen 1tane doğurdun seviyorsun :) ben daha 23'üm, çıt yok.. gerçi eşim 28 ama.. bir de bu aralar benim aklıma birşey takıldı, bir sayfada okuduydum ağrıkesiciler üremeyi engelliyor diye, benim eşimde migren var ya aşırı derecede ağrıkesici kullanıyor.. işlere çok kafa takıyor beynini yorunca da başağrısı başlıyor.. ve ağrıkesicilere saldırıyor.. akşam dükkanda izledik ezeli, başım ağıracak ağrıkesici ver dedi.. tam da okuduğumun üstüne.. başladım bağırmaya.. nebiçim insansın diye.. belki senin yüzünden çocuğumuz olmuyor içiyorsun ağrıkesicileri bir de sigarayı sonra bende bişey yoktur diyosun.. dedim.. biraz pişman oldum ama ben hamile kalırım belki düşüncesiyle ağustostan beri ağrıkesici kullanmıyorum okadar şiddetli adet sancılarım olsa bile sabrediyorum diş sıkıyorum.. bu erkekler hep böylemidir yaw.. neden biz daha çok çabalıyoruz..
abow gene çok yazmışım :)

severim seni kız
yok keseceğini sanmıyorum..
getirdiği eleman çok fena fos çıktı.izni kendi teklif etti zaten çok şaşırdım.
bak crafty ile birlikte keseriz o adamı... sen onlara hayır demediğin sürece onlar istediklerini yapmaya devam ederler canım.. bu gidişle martın sonunu bekleyeceksin gibi..

kırmızın gelmemiş duyduğuma göre mistrall
kişiden kişiye değişiyo
kiminde 3 günde geliyo kiminde 10 günde

hadi gelsin bitsin de yeni aya merhaba de

gelseydi kadına 2 ay vermiştim
gelmemiş bile

kadının zaten kısa süreli gelişinden belliydi gelmeyeceği... olan mistime oluyor... :26:
hem kısa süreliğine geldi hemde ben caydırmışım onu öle demiş.ben korkutmuşum onun gözünü.bizim patronda yalan söylemesin gelmeyecekse demiş. o gitmek istiyo niye seni korkutsun gelme korktuysan demiş

kırmızın gelmemiş duyduğuma göre mistrall
kişiden kişiye değişiyo
kiminde 3 günde geliyo kiminde 10 günde

hadi gelsin bitsin de yeni aya merhaba de

valla bir an önce gelsede rahatlasam cnm.
çalışmalarında bir anlamı olmuyo böyle olunca bütün hevesim gidiyo

ben hiç hap kullanmadım bugüne kadar.hap kullanmayınca istediğinde hamile kalabilmen kolay olur dediler hep bak bende bekliyorum.herşey sebep bu hayatta yaşadığımız.zamanı gelince olacak olan herşekilde oluyo..

aynen sana katılıyorum...

bu arada ben de 2. için eğer ilk bebiş sağlıklı olursa problem çıkmazsa kendim korunmayı düşünmüyorum başlarda ve çok ta ara vermeden mesela o 1 yaşına falan gelmeden başlamak istiyorum çalışmalara... yalnız bana bakar mısınız daha ortada 1 numara yok 2.yi planlıyorum
ilahi cimeka:26::26:

ağrıkesicilerin üreme sistemine etkisini çok bilmiyorum açıkçası. ama doktorumda izlemiştim. ayda 3 ten fazla ağrıkesici bağımlı yaparmış ve br süre sonra hiç etkisi olmazmış ağrıya..asıl ağrılarımızın olduğu zamanlarda da ağrı çekmek zorunda kalırmışız..gerçi bu bütün ilaçlar için böyle ama,en çok ağrı kesici kullanıldığı için baya durmuşlardı üzerinde..

allah gönlüne göre versin eminim bebeği doğurunca fikrin değişir ama benim gibi 15 sene bekleme nacizane öneri sonra çok zorlanıyo insan acaba olcakmı olursa nasıl bakarım ayy nasıl doğururum falan

bağımlılık yaptığını bende biliyorum da, yengem mesela novalgin bağımlısı.. günde 1 tane kesin içerdi, şimdi nasıldır bilmiyorum ama.. bağımlılık yaptıktan sonra etki göstermemesi çok normal.. kadınların özellikle yumurtlama döneminde ağrıkesicinin olumsuz etkilediğini okudum ama.. önce bir yazıyı buluyum da ezbere konuşmuşş olmiiyim.. :) yoksa hepimiz profesör kesildik.. artık muayeneye gidince doktorlara kafa tutuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…