Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

kankilerimmmmmmmmmmmmmm
sizi çok özledim
işyerınde aynı ortamda calısmak zorunda kaldıgım asıstan dr lar yuzunden sızle yazışamıyorumn
bu ara bi tanesıyla sorun yasıyoruz

toplum ıcınde kabul gormeye calısan kendını ıspatlamaya calısan manyagın biri
homoseksuel bı dr bey
agresif ve terbıyesız agzından küfür hiç eksik olmuyo çok rahatsızım aynı ortamda bulunmaktan
fırsat kolluyo problem yaratmaya
o yuzden hep yanımda oldugundan nete gıremıyorum
bisürü antıdeprrsan kullanıyo hala bunu dr dıye tutuyolar ya
bende gıttım sıkayet ettım hocasına
bı guzel halletmıs hocamız sagolsun
agzına saglık..
ama 1 ay daha benle malesef
sabah kufur etmese oglen kufur edıyo hastalara personele aman Allah sabır versın bana dovucem bu kadın halımle onu

SELAM KUZULAR

gününüz aydın olsun
hemencecik günler geçsin cuma akşam olsunnnnn

agresif hatunum benim
sahalar seni özledi
hadi bitir işlerine de gel aramıza :)

Günaydın kızlarrr :)

kıyamam kuzuuum.... döv sen onu :) yumuşakmış nasılsa...

evet hava çok güzel ama biz kapalı yerdeyiz..

evet ya... en taktığım sıkıntım... ofis gibi yerde masabaşı işin varsa sabahtan akşama kadar oturuyorsun.. hele bir de yazın geç çıkmak zorunda kalıyorsun ya o güzel havayı anca hafta sonu değerlendirmeye firsat kalıyordu bana... şimdi nasıl olacak bilmiyorum.. halime üzülürken daha mı beter oldum ne :) yazın dükkanı mecburen akşam 9-10'a kadar açık tutarız.. malum millet o saatlerde dökülüyor sokaklara...

en azından kendi işiniz cnm..hiç olmadı eşin varken sen çıkar gezer gelirsin odamı dert cnm.yeterki işleriniz iyi olsun..

en azından kendi işiniz cnm..hiç olmadı eşin varken sen çıkar gezer gelirsin odamı dert cnm.yeterki işleriniz iyi olsun..

doğru diyorsun canım, da işte bende eşim olmadan gezemeyenlerdenim.. içime sinmiyor.. aman çok ta ölmedim gezmek için :) yeter ki kocacım yanımda olsun...
geçen gün kayınvalidemin bir arkadaşı uğradı yanıma 47-50 yaşlarında 1 ay önce abisini kaybetmiş.. dertleşti biraz.. sonra da sordu işler nasıl gidiyor diye.. eh dedim idare eder.. inşallah ev alabilecek duruma geliriz bir gün dedim, teyze de dedi ki.. boşver kızım dedi elbet o da olur dedi ama bak en güzel zenginlik eşinin yanında olması.. ben annemi babamı kaybettim onlardan sonra eşimi şimdi de abimi.. evim de var herşeyim var ama onlar olmayınca çok zor geliyor insana.. dedi... içim büzüldü anlatamam..

craftym sen nasılsın gülom...
pek eskisi gibi girmiyor buraya kızlar yaw... mart geldi :) hava da çok güzel..

anam dükkana bir teyze geldi süpürgesini tamire getirmişti.. bebeeen yok mu diyor.. yok teyze dedim çalışıyoruz erken daha.. falan filan.. olsun olsun diyor.. 1 tane olsun hayırlı eli ayağı düzgün olsun.. büyüt sonra gene çalışırsın diyor.. gençliğini değerlendir diyor.. pehh içime ciz etti kadın yaw

craftym sen nasılsın gülom...
pek eskisi gibi girmiyor buraya kızlar yaw... mart geldi :) hava da çok güzel..

ben iiyim kuzum yaa
mart başı bi bütçe geldi bana
yeni personel alıyorum ondan yoğunum görüşme işe giriş vs derken ölee geçio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…