Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

bence işyerinin ciddiyeti olmalı biraz

Merhaba kızlar,
Topik artık eskisi gibi değil herkez biryerlere dağıldı
oysa eskiden ne güzel vakit geçirirdik
Neyse inşallah tekrar bir araya geliriz
Hepinizi seviyorum öpüyorum kocaman

Merhaba kızlar,

merhaba nasılsın günler geçtikçe hevesimiz kalmıyo artık bıkıyoruz galiba bide eskisi kadar bebek belirti muhabbeti de olmuyo sıradan şeyler konuşoyoruz

haha aynen öyle :) ya misafirliğin kısası güzeldir.. hani bir de dükkan elektrik elektronik dukkanı falan yani.. erkek müşteri daha çok oluyor.. çoğunlukla da eşim yanımda oluyor, hele kayınvalidemin bir arkadaşı var, kadına soru sormaya korkuyorum.. geçen gün geldi bir ampul almaya... yeminle bak 40dakika eşimle birlikte onu dinledik.. ayol içli dışlı değilim.. dişine yaptırdığın köprüden bana ne bir de takma diş yaptırmış çıkarıp gösterdi.. çok iğrendim... ne insanlar var ya.. müşteriyle uğraşmak bir dert.. muhattabın olmayan insan senle gelip muhabbet etmeye çalışması başka bir dert

Merhaba kızlar,

hoşgeldin elmam.. bebik nasıl? oğluşun demiyorum :) henüz kesinleşmedi demiştin diye :) kendini nasıl hissediyorsun.. bulantıların oluyor mu?

ilaç bitti mi peki
iki hafta demişti değil mi doktorun:44:

ilacım pazar günü bitti.
2 hafta içinde olursun dedi doktorum ama karnımda falan fena şişkinlik var.hafifde ağrıyo sanki.kırmızı kart sinyalleri başladı bence

merhaba kızlar kırmızı kartın sinyalleri başladı yine olmadı:2:

selam kızlar siz ne zamandır bekliyorsunuz?? tedavi falan alanlar var mı?? benim 2. denemem serophene ve iğne kullandım 2 aydır..bu gün adet günüm ama gelen giden yok..

selam kızlar siz ne zamandır bekliyorsunuz?? tedavi falan alanlar var mı?? benim 2. denemem serophene ve iğne kullandım 2 aydır..bu gün adet günüm ama gelen giden yok..

canım ben ikinci çocuk için çalışıyorum eylül ayında korunmayı bıraktım (neden korunuyorsam)henüz bir sonuç alamadım :26:
inşallah gelmez kırmızıların hayırlısıyla sağlıklı bir bebişin olur

Son düzenleme:

bende aynı bu zamana kadar niye korunmuşum ki diyorum zaten olmıcakmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…