boşversene.. bana da bizim binada bir kadın var neden gelmiyorsun falan ediyor.. eski zamandaki komşuluk yok ki kimsede.. hem ben sana gelip gitmek zorunda değilim ki.. canları sıkılıyor geliyorlar dükkana güya muhabbet etmeye.. bende nefret ederim öyle şeylerden.. işyeri burası.. mahallenin toplantı yeri ya da muhabbet derneği mi sanki... görümcemler gelince bile fazla ilgilenmiyorum.. telefon geliyor önemli bir müşteriden onlar cak cuk konuşuyor ya da çocukları bağırıyor çağırıyor.. ben mi biraz despotum ki acep...
Merhaba kızlar,
Topik artık eskisi gibi değil herkez biryerlere dağıldı
oysa eskiden ne güzel vakit geçirirdik
Neyse inşallah tekrar bir araya geliriz
Hepinizi seviyorumöpüyorum kocaman
arkadaşım butiği var ufak ama kıyafet satıyo birazada yanına gitcem oturmaya muhabbete :78::78:ama arkadaşım çok memnun oluyo zeytinyağlı sarmada yaptım gün gibi oldu dimiikimiz otururken başkası gelince sinir oluyoruz tam muhabbet koyulaşıyo müşteri geliyo misafir misafiri istemez ev sahibi hiç birini istemez
Merhaba kızlar,
Topik artık eskisi gibi değil herkez biryerlere dağıldı
oysa eskiden ne güzel vakit geçirirdik
Neyse inşallah tekrar bir araya geliriz
Hepinizi seviyorumöpüyorum kocaman
misti gelmedi mi senin kırmızılar hala
hayır cnm gelen giden yok
ilaç bitti mi peki
iki hafta demişti değil mi doktorun:44:
ilacım pazar günü bitti.
2 hafta içinde olursun dedi doktorum ama karnımda falan fena şişkinlik var.hafifde ağrıyo sanki.kırmızı kart sinyalleri başladı bence
inşallah hemen olur da sahalara dönersin
slm canım ben marta umutsuz başladım bile offf
selam kızlar siz ne zamandır bekliyorsunuz?? tedavi falan alanlar var mı?? benim 2. denemem serophene ve iğne kullandım 2 aydır..bu gün adet günüm ama gelen giden yok..
canım ben ikinci çocuk için çalışıyorum eylül ayında korunmayı bıraktım (neden korunuyorsam)henüz bir sonuç alamadım :26:
inşallah gelmez kırmızıların hayırlısıyla sağlıklı bir bebişin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?