Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

bende aynı bu zamana kadar niye korunmuşum ki diyorum zaten olmıcakmıştı

sen ne kadar korundun canım, ben kızım doğdu kırk günlüktü başladım doğum kontrol hapına hiç ara vermedim yedi yılı geçti yani şimdide olmucak heralde
doktorum etkisi olmaz diyo hapla da hamile kalanlar var diyo
ben bırakalı 6 ay oldu ama hala bekliyorum

ben hiç hap kullanmadım bugüne kadar.hap kullanmayınca istediğinde hamile kalabilmen kolay olur dediler hep bak bende bekliyorum.herşey sebep bu hayatta yaşadığımız.zamanı gelince olacak olan herşekilde oluyo..

ben kızım doğduktan sonra başladım korunmaya ama hap hiç içmedim benimde 15 yıl oldu bide arkadaşlar rahim tembelleşiyo hamile kalmak zorlaşıyo diyo gerçeklik payı var mı acaba

ben hiç hap kullanmadım bugüne kadar.hap kullanmayınca istediğinde hamile kalabilmen kolay olur dediler hep bak bende bekliyorum.herşey sebep bu hayatta yaşadığımız.zamanı gelince olacak olan herşekilde oluyo..

doğru söylüyorsun canım herşey bir sebep

biz oyalanalım diye :44:

ben kızım doğduktan sonra başladım korunmaya ama hap hiç içmedim benimde 15 yıl oldu bide arkadaşlar rahim tembelleşiyo hamile kalmak zorlaşıyo diyo gerçeklik payı var mı acaba

bir de yaş geçiyor otuzun üstüne çıkınca eşler de bizde sağlıklı yumurta ve sperm üretemiyoruz
onunda etkisi var stres sinir ohh ohh bekleriz biz daha

bir de yaş geçiyor otuzun üstüne çıkınca eşler de bizde sağlıklı yumurta ve sperm üretemiyoruz
onunda etkisi var stres sinir ohh ohh bekleriz biz daha

ben artık yaş mevzusuna inanamıyorum eltim benden büyük hamile kaldı işte ben troitten şüpheleniyorum troiti olanlar biraz daha zor hamile kalıyomuş sende 78 limisin

hoşgeldin ben çalışmamı bitirdim günümü bekliyorum

ay ne güzel bende bitirsem şu çalışmayı da kurtulsam dün akşam ovulasyon testi yaptım çift çizgi tam zamanlarım benim
ayy çok sessiz bugün burası
dün okumuşlar üflemişler galiba bizim topiğe
kimsenin sesi soluğu çıkmasın diye
uyuyor herkes

evet çok sessiz, aslında hareketli olması lazım bu ay gelecek olan yeni hamişler için

ben artık yaş mevzusuna inanamıyorum eltim benden büyük hamile kaldı işte ben troitten şüpheleniyorum troiti olanlar biraz daha zor hamile kalıyomuş sende 78 limisin

79 luyum
baktırdım bende tiroide hiçbirşey çıkmadı sadece kolestrolüm biraz sınıra yakın dikkat etmem gerekiyo
o kadar

79 luyum
baktırdım bende tiroide hiçbirşey çıkmadı sadece kolestrolüm biraz sınıra yakın dikkat etmem gerekiyo
o kadar

benim diğer değerlerim çok iyi troitimde kontrol altında ama yinede etkiliyo galiba 5 sene önce ameliyat oldum nodüllerim alındı şu aralar çok iyiyim allaha şükür doktorumda sorun yok diyo galiba stres etkiliyo bizi çok taktık ya ama ben bu ay hiç umursamadım olursa olur modundayım

geçmiş olsun canım
aynen bende çok takmış değilim hatta bebekten çok başka konulara giriyorum sohbet ettiğimde
ama ne bileyim kendime gülüyorum şimdi haplarıma ne kadar dikkat ediyordum bir kere bile unutmadan aldım bu kadar zaman
bizim işte de şimdi sezonda başlıyor o da etkiliyo aslında durgun zaman da doğururum diye plan yapıyordum

umursamadıysan kesin olur erce

ayy çok sıkıcı bir gün bugün.
kızlar sizdende ses çıkmayınca iyice çekilmez birgün oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…