ayyy harika görünüyo cnm afiyet olsun..
bu aralar bende kafayı takmış durumdayım bonny food kiosklarına çok büyük imkanlar sunuyorlar
ilk fırsatta atılmayı düşünüyorum bu işe...
valla olabilir canım
bir önyargı var o kırılırsa tercih eden de çok olur
ikram ettim mırın kırın ettiler
içlerinden biri eminim kırmamak için aldı ve hmmm mmm çok güzel deyince diğerleri de yedi, ben de eşime göndereyim diyenler oldu
selam kızlar kayınvalidemleri 1 ay kadar kaldıktan sonra yeni yolcu ettim gittiler bende aranıza döndüm artık :97: Bugün kırmızı kartı yedim malesefffffÇok hastayım çokkk hem karnım ağrıyor hemde ağır grip geçiriyorum hiç kimse yok çok zormuş bu gurbet denilen şey Bir kaç güne Rahim filmi çekilmeye gidiyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur
selam kızlar kayınvalidemleri 1 ay kadar kaldıktan sonra yeni yolcu ettim gittiler bende aranıza döndüm artık :97: Bugün kırmızı kartı yedim malesefffffçok hastayım çokkk hem karnım ağrıyor hemde ağır grip geçiriyorum hiç kimse yok çok zormuş bu gurbet denilen şey Bir kaç güne rahim filmi çekilmeye gidiyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur
canım ya hertürlü geçmiş olsun
rahim filmi için de adet ağrısı gibi bişey diyolar inşallah sorunsuz olur ve güzel sonuçlanır
medicalcim canım bende senin şu doktoru okuyordum gıcık oldum valla dünde biz hastaneye gittik ordada top bir doktorla karşılaştık anneme diyor ki ayolll sende romatizma var ayy sen hiç hastaneye gitmedinmi daha önceden falan diye kıvıra kıvıra konuşuyor bunlar nasıl doktor olmuş onuda bilmiyorumgeçmiş olsun tubikçim hayırlısı olsun..
naber kankiler
ben kıtap yazmaya başlıcam bir homoseksüelle 60 iş günü diye
tutarmı sizce
canımcıklarım
valla nasıl dr olduklarına gelınce fikrim şu;
toplumda bu sekılde kabul gorebılırler ancak
böyle olupta kaale alınmak ıcın dogru secılmıs bır meslek
mistrall adet oldun mu sen takip edemedim ben:26: ateşini ölçüyor musun :94:
ben çok fena grip oldum pehh :2::2:
mistrall adet oldun mu sen takip edemedim ben:26: Ateşini ölçüyor musun :94:
Ben çok fena grip oldum pehh :2::2:
geçmiş olsun tafcım
sana bişey sorcam annarsın bu işlerden diye tahmin ediyorum
yumurta çatladıktan sonra ne kadar yaşar
doktorum 2-3 gün dedi ama internette 12-24 saat diyo karmakarışık oldum
geçmiş olsun cnm..iyi bak kendine.
Ben hala hasta olmadım ama bugün sabahtan beri hafif lekelenmem başladı.ateşimi iki gündür ölçmüyordum :26: Ama iki gün öncesine kadar hala aynı seviyedeydi.
geçmiş olsun cnm..iyi bak kendine.
Ben hala hasta olmadım ama bugün sabahtan beri hafif lekelenmem başladı.ateşimi iki gündür ölçmüyordum :26: Ama iki gün öncesine kadar hala aynı seviyedeydi.
çatladıktan sonra çok yaşayamıypr yumurta öyle biliryorum ben de 24 saat kadar yaşar bence de ama belli de olmaz tabi o yüzden çatladıktan sonra 2 gün daha ilişki yapmak iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?