selamcıkk kızlarr napıosunuzz
mihraceee kac kılosun kıızz bebek yapcas dıyerekten ıyıce saldık ınan kıı ya bu ay hamışsek dıyerekkk dıyette yapamıom
benım beklenmeyem tarıhım bugun gelen gıden yok sukur ama ben fena halde grıp oldum vee mecbren ilaç alıorum ama antibiyotık deıl o gecıkme yaptırır mı bıde gecen ay 2 sınde olmustum normalde 28 gun suruo ya subatt ta 28 cekıoo kafam karıstı gecıkme olması normal mii ya ben n ezaman test yapayım sımdı gecıkme olmadann konustugum seylere bakk
Çok güzel görünüyor zor değilmi yapması
ben de kafa dağıtmak için örgü örüyorum canım iyi geliyor bana
,cimeka,_alya,tgba87,koprina87,SEVSENA,crafty,medicalsecreter,
nirdesınııııızzzzzzzz
Bu hafta modamız bu.. hepimiz burdayız ama konuşmuyoruz
selam kızlar.. nasılsınız?? ben 14.30da eve geliyorum. öğretmenim..öğle arası bakıyorum bir kere.. sonra çoğunluk açık oluyor ama ben başında olmuyorum..
he moda mııı:82: ne zamandır gırmıom ya bılmıom beenn o zaman bozmayım havayı ennn sus pusundannn ben susuyorumm pusuyorumm:85:
ay canım örneğini nerden aldın... çok güzelmiş... bende kardeşime yapmak istiyorum da hoşuma giden örnek bulamamıştım... ellerine sağlık..
bu arada kızlar bende kasımda başladığım meşhur battaniyemi beyaz ip alabilirsem bitiricem bu hafta sonuna kadar.. tam çıkacaktım üst sokakta tuhafiye var.. eşimin acil işi çıktı.. kapıdan uğurlarken de diyorum "ipimi alaydım bariii" hallederiz dedi gitti :) "hallederiz" kelimesine gıcık olurum da... öyle dediği zaman eşim.. o yapacağı işi 2-3 ay sonra yapar da..
benim eşimin de hoşuna gitmediği işler için ve hayır dememek için kullandığı fix kelime
hallederiz
duyunca delleniyorum
,cimeka,_alya,tgba87,koprina87,SEVSENA,crafty,medicalsecreter,
nirdesınııııızzzzzzzz
Yok kız modaya uy diye söylemedim konuş sen konuş
laf çarptım topikteki arkideşlere ama kimse almadı üzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?