Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

selam kızlar nbr ben bu ara sizi ihmal ettim kusuruma bakmayın, bugün bitti regl çalışa olmayınca umut yok oda olmayınca yazamadım size, birde diyet gurubunda sağlıklı beslenme ye takılıyorum biraz kilo vermem gerekiyor aldım başımı gidiyorum bu ay 59 a düşeceğim kesinlikle kararlıkyımgörseniz çok tatlılar ya:)

bu arada orada herkesin tickerin kiloyla ilgil benimki ovilasyonla ilgilil çok komik görünüyorum aralarında

selamcıkk kızlarr napıosunuzz
mihraceee kac kılosun kıızz bebek yapcas dıyerekten ıyıce saldık ınan kıı ya bu ay hamışsek dıyerekkk dıyette yapamıom

benım beklenmeyem tarıhım bugun gelen gıden yok sukur ama ben fena halde grıp oldum vee mecbren ilaç alıorum ama antibiyotık deıl o gecıkme yaptırır mı bıde gecen ay 2 sınde olmustum normalde 28 gun suruo ya subatt ta 28 cekıoo kafam karıstı gecıkme olması normal mii ya ben n ezaman test yapayım sımdı gecıkme olmadann konustugum seylere bakk

selam kızlar dün gece yarısı müthiş bi mide bulantısıyla uyandım stres mideme vurdu artık bu ay nedense her zamankinden daha çok gerildim şu 2 gün nasıl geçecek acaba yaaa 2 gün boyunca uyusam hemen geçermi

lütfenn birii cevap versınnn

kızlarr şal öruomm firkteden yenı ogrendımm:82:

ah canım yarın yap testini ama kan testi yaptırr çıkar eminim.
ben 3 kg mım inş. zayıflayaabilirim ama besin değeri güzel şeyler yiyorum süt içiyorum balık yiyorum brokoli falan tüketiyorum arada ceviz falan atıştıyorum meyve falan hamile kalırsam sıkıntı olmayacka şeyler yemeye çalışıyorum aslında fazla yedikleirmden kurtulacağım inş.

Çok güzel görünüyor zor değilmi yapması
ben de kafa dağıtmak için örgü örüyorum canım iyi geliyor bana

karısık biraz ama zorda deil ben ogrendıgıme goreee sıkılmadıgıma gore herkes yapar ben cok becerıklı deılımdır dee

,cimeka,_alya,tgba87,koprina87,SEVSENA,crafty,medicalsecreter,
nirdesınııııızzzzzzzz

Son düzenleme:
layy layyy layyy layyyyy
loy loy loy loyyyy looyy
tirii tiriiii tiriiiinniiiii miiii

pfff sıkılldım ama heee yazın bişilerrr

selam kızlar.. nasılsınız?? ben 14.30da eve geliyorum. öğretmenim..öğle arası bakıyorum bir kere.. sonra çoğunluk açık oluyor ama ben başında olmuyorum..

lütfenn birii cevap versınnn

kızlarr şal öruomm firkteden yenı ogrendımm:82:Eki Görüntüle 149500

ay canım örneğini nerden aldın... çok güzelmiş... bende kardeşime yapmak istiyorum da hoşuma giden örnek bulamamıştım... ellerine sağlık..
bu arada kızlar bende kasımda başladığım meşhur battaniyemi beyaz ip alabilirsem bitiricem bu hafta sonuna kadar.. tam çıkacaktım üst sokakta tuhafiye var.. eşimin acil işi çıktı.. kapıdan uğurlarken de diyorum "ipimi alaydım bariii" hallederiz dedi gitti :) "hallederiz" kelimesine gıcık olurum da... öyle dediği zaman eşim.. o yapacağı işi 2-3 ay sonra yapar da..

selam kızlar.. nasılsınız?? ben 14.30da eve geliyorum. öğretmenim..öğle arası bakıyorum bir kere.. sonra çoğunluk açık oluyor ama ben başında olmuyorum..

merhaba seni biliyorum
klomen topicinden
nasılsın bahsetsene biraz kaç aydır deniosun ka yaşındasın kaç yıllık evlisin

he moda mııı:82: ne zamandır gırmıom ya bılmıom beenn o zaman bozmayım havayı ennn sus pusundannn ben susuyorumm pusuyorumm :85:

Yok kız modaya uy diye söylemedim konuş sen konuş
laf çarptım topikteki arkideşlere ama kimse almadı üzerine

benim eşimin de hoşuna gitmediği işler için ve hayır dememek için kullandığı fix kelime
hallederiz
duyunca delleniyorum

benim eşimin de hoşuna gitmediği işler için ve hayır dememek için kullandığı fix kelime
hallederiz
duyunca delleniyorum

hahaha :) bendensinnn

,cimeka,_alya,tgba87,koprina87,SEVSENA,crafty,medicalsecreter,
nirdesınııııızzzzzzzz

ben yeni geldim bana kızmayın :) anca postaladım eşimi ... akşama anca gelir.. görümcemler dükkana gelmediği sürece burdayım :)

arkadaşlar 3 çocuklu bir bayandan aldığım bilgiye göre hamile olunca idrar köpürüyomuş bana sordu idrarında köpürme varmı diye göremiyorum ki klozetin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…