böyle başlıyor mistim önce 3-4 gün leke geliyor, tam oldum yaşasın derken acaba sadece leke mi olacak diye hayıflanıyorsun
sonra şakır şakır başayınca ne zaman bitecek diyosun :)
ben de öyle oldu en azından
merhaba seni biliyorum
klomen topicinden
nasılsın bahsetsene biraz kaç aydır deniosun ka yaşındasın kaç yıllık evlisin
arkadaşlar 3 çocuklu bir bayandan aldığım bilgiye göre hamile olunca idrar köpürüyomuş bana sordu idrarında köpürme varmı diye göremiyorum ki klozetin içinde
arkadaşlar 3 çocuklu bir bayandan aldığım bilgiye göre hamile olunca idrar köpürüyomuş bana sordu idrarında köpürme varmı diye göremiyorum ki klozetin içinde
aaaaaaaaaa benim 3 gündür öyle sadece sabah ilk idrar.. ben de bu neki acaba dedim.. ama sanmam pek gebelikle alakalı olduğunu..(asıl klozette belli oluyor üstte böyle ayrı bir tabaka gibi..afedersiniz tükürülmüş gibi.. çok özür dilerim..)
1 marttı canım..
cuma günü.. aslında hemen 1 martta gidecektm ama benim okulum ve yaşadığım yer biraz merkezin dışında. 14.30da çıkınca kan vermeye yetişiyorum da sonuç ertesi güne kalıyor..ertesi güne kadar duramam ben..cuma sabahı 10dan sonra dersim yok.. en uygun o zaman..
size iyi günler bize günaydınnn uykusuz bir geceden merhabaaaaaaaa
bende oluyor canım içinde tortular oluyor test yaparken görmüştüm şuanda hala köpürür:82::82:
hoşgeldin canommm nasılsınnn?
bugun pek iyi değilim canım yaa sabah 6da uyuyabildim iştahsızlık yorgunluk bitkinlik ne ararsan var bulantıları hapla düzene soktum ama mutfaga girip yemek yapmak yada yemek içimden gelmiyorsizler nasılsınız bakimmm
kızlar, bir işe kalkışacağım da.. Size de danışmak istiyorum.. Internette çok hoşuma gitti tutkalla peçete takımı yapıyorlar.. Aranızda deneyen yapan var mı acaba?
Dükkanda canım sıkılıyor.. Yapar satarım diye düşündüm de.. Becerirmiyim acepp ki..
Google da görselleri ararken kk'da da buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/el-emekleri/304798-tutkal-isi-salon-takimi-yatak-odasi-takimi-sal.html
Eki Görüntüle 149545 Eki Görüntüle 149544 Eki Görüntüle 149546 Eki Görüntüle 149547 Eki Görüntüle 149548
hepinize kafa atıyorum kızlar
hiç heyecanlı sohbet etmıyosunuz ama
ne beste yapan var
ne şaka yapan var
aaa olmaz ki böyle
topişi aşşaaaaa yolladım rahatım brz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?