Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

şeytan dürttü test yaptım tabiki negatif yine yok yok yok sıkıldım artık

haha bir şapka örneğine bakayım dedim.. ödüm koptu nerdeyse.. virüs bulaştı diye.. ayol bu sitelere de mi giremicez artık.. pat diye bir pencere çıktı.. yok sibelle arkadaş olmak istiyormusun.. istiyorsan Tamam tıkla sayfada kalmak için Vazgeç tıkla.. soru üstüne soru :84::84: nekadar pis bişiy bu internet yaw...

sen bilirsin cnm..gayet güzel görünüyorlar.eğer becerebilirsen ki bence becerirsin.ev ekonomisinede katkın olur ne güzel.

evet, en azından fatura yükünü ben alırım diye düşünüyorum.. maliyeti ne olur bana falan onu araştırıyorum..bir tanıdık var 80liraya 6 peçete 1 masa örtüsü yapıyormuş.. nette baktığım gittigidiyor falan sitelerde daha da pahalıya satıyorlar.. maliyetini sordum o tanıdığa.. söylemiyor ne çıkarı varsa artık..

şeytan dürttü test yaptım tabiki negatif yine yok yok yok sıkıldım artık

canım senin günün nezamandı ki ?

4 marttı ama dayanamadım

4 marttı ama dayanamadım

boşuna hiç üzme kendini canım, hem artık akıllanmadın mı sen bakayım.. bak kaç aydır beraberiz.. hepimiz de bu erken yapılan testlere karşıyız.. kırmak istemiyorum seni sakın beni yanlış anlama.. tamam mı gülüm.. en az 1 hafta geciksin ozaman yap idrar testini.. acelen ne.. hamile kalınca da ister istemez 9 ay sabredeceksin.. herşeyin bir zamanı var ..

ben zincir bilem çekemem çok yeteneksizim el işi konusunda

güzel görünüyorlar yap bence ellerine sağlık

erken bence çıkmayabilir idrarda üzülme hemen

öyle ama olmayınca olmuyo işte boşu boşuna kandırıyorum kendimi bu sefer adetim gecikiyo

ben zincir bilem çekemem çok yeteneksizim el işi konusunda

ben çok heves ederdim küçükken.. :) 4 yaşımdan beri her yıl yazın 1 ay babaannemin yanında kalırdım.. 6-7 yaşındaydım bana elime kocaman bir yumak verdi.. 2 de şiş.. ve tersi düzü öğretti.. :) sonra da halam tiğ ile zincir çekmeyi öğretti.. annem pek sevmez evde örgü işi yapmaya bir de çalışan bayan olunca ilgilenecek hali kalmazdı.. neysecime öğrendim.. battaniyemi bitirince gösteririm.. sağ elim birazcık şişti ve ağrıyor ama kafaya kodum.. haftasonuna kadar bitircem.. bir de saten ve pamuk beyaz kumaş alıcam nerden bulacaksam artık.. bir de kurdalye :) oof of çok işi var o battaniyenin.. bitsin peşine beyazlı mavili yeşilli battaniye başlıyorum :)

yap yap
bence battaniyeleri merserizeden yap satarsın burda da

yap yap

yap yap

zaten birdahakine ipleri dikkatli seçeceğim.. bu ilk olarak biraz facia oldu desem yeridir.. :) iplerin kalınlığı tutmadı elimde olanlardan başladım işte.. inceleri 2 kat falan yaptım.. ip alırken tavsiyeni dikkate alırım.. zaten bugün de ipimi alamıycam herrhalde beyazım bitti.. eşimine takılcam toptancıya giderken :) yanlışlıkla da ip satan toptancıya dalış yaparım :) plan hazır bilee...

evde olsam bende yaparım elişi hatta işi ticarete dökebilirim ,
birde mantıcı açmayı düşünüyorum
işgücü hazır annem ve teyzem
ama zamanı belli değil

evde olsam bende yaparım elişi hatta işi ticarete dökebilirim ,
birde mantıcı açmayı düşünüyorum
işgücü hazır annem ve teyzem
ama zamanı belli değil

peçete takımı falan yapmam lazım aslında tiğ işi daha çok satılır tutkal işinden ama.. tiğ ile de peçeteyi ben pek düşüremiyorum gibi.. ay :) bana güç oldunuz kızlar.. bende yavaştan satabileceğim şeyler yapsam iyi olur..
sen de hamile kalınca bol bol örgü örersin bebişine.. mantıcıyı da tez vakitte açın ilk ziyaretçi ben olayım :) çok severim..

çok seviyorum örgü örmeyi ama şimdi vakit yok
birde oyalayacak şeyler olmucak çabucak biticek örgüler
çok sabırsızım ben.. bitmiş halini görmem lazım yoksa çatlarım

nassıl görcez yaa
Kızlar benim yumurtlama zamanım geçince hep kasıklarım ağrıyo (batma hissi)
şimdi de başladı yine ağrım... üşütüyorum ondan hamile kalamıyorum ben galiba

selam herkese aynı bu ay bende öyleyşm karnımın ağrısı hiç geçmedi bende bu ay ne çok yumurtladım diyorum sanırım üşütüyorum evin içinde ayakta çorap terlik nasıl oluyo anlamadım

bencede erken yapmışsın ben adetim 3 gün geçtikten sonra yapmıştım çıktı..

erken yaptım biliyorum ama dayanamadım bide boşuna ümitlenip adetimde geciksin istemedim tek çizgiyi görünce çok geikmez adetim

el işlerine bayılıyorum tam benlik şeyler keşke yaptıklarımı bilgisayara koyagilsem de sizede göstersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…