sen bilirsin cnm..gayet güzel görünüyorlar.eğer becerebilirsen ki bence becerirsin.ev ekonomisinede katkın olur ne güzel.
şeytan dürttü test yaptım tabiki negatif yine yok yok yok sıkıldım artık
evet, en azından fatura yükünü ben alırım diye düşünüyorum.. maliyeti ne olur bana falan onu araştırıyorum..bir tanıdık var 80liraya 6 peçete 1 masa örtüsü yapıyormuş.. nette baktığım gittigidiyor falan sitelerde daha da pahalıya satıyorlar.. maliyetini sordum o tanıdığa.. söylemiyorne çıkarı varsa artık..
canım senin günün nezamandı ki ?
4 marttı ama dayanamadım
4 marttı ama dayanamadım
haha bir şapka örneğine bakayım dedim.. ödüm koptu nerdeyse.. virüs bulaştı diye.. ayol bu sitelere de mi giremicez artık.. pat diye bir pencere çıktı.. yok sibelle arkadaş olmak istiyormusun.. istiyorsan Tamam tıkla sayfada kalmak için Vazgeç tıkla.. soru üstüne soru :84::84: nekadar pis bişiy bu internet yaw...
kızlar, bir işe kalkışacağım da.. size de danışmak istiyorum.. internette çok hoşuma gitti tutkalla peçete takımı yapıyorlar.. aranızda deneyen yapan var mı acaba?
dükkanda canım sıkılıyor.. yapar satarım diye düşündüm de.. becerirmiyim acepp ki..
google da görselleri ararken KK'da da buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/el-emekleri/304798-tutkal-isi-salon-takimi-yatak-odasi-takimi-sal.html
Eki Görüntüle 149545 Eki Görüntüle 149544 Eki Görüntüle 149546 Eki Görüntüle 149547 Eki Görüntüle 149548
boşuna hiç üzme kendini canım, hem artık akıllanmadın mı sen bakayım.. bak kaç aydır beraberiz.. hepimiz de bu erken yapılan testlere karşıyız.. kırmak istemiyorum seni sakın beni yanlış anlama.. tamam mı gülüm.. en az 1 hafta geciksin ozaman yap idrar testini.. acelen ne.. hamile kalınca da ister istemez 9 ay sabredeceksin.. herşeyin bir zamanı var ..
erken bence çıkmayabilir idrarda üzülme hemen
ben zincir bilem çekemem çok yeteneksizim el işi konusunda
ben çok heves ederdim küçükken.. :) 4 yaşımdan beri her yıl yazın 1 ay babaannemin yanında kalırdım.. 6-7 yaşındaydım bana elime kocaman bir yumak verdi.. 2 de şiş.. ve tersi düzü öğretti.. :) sonra da halam tiğ ile zincir çekmeyi öğretti.. annem pek sevmez evde örgü işi yapmaya bir de çalışan bayan olunca ilgilenecek hali kalmazdı.. neysecime öğrendim.. battaniyemi bitirince gösteririm.. sağ elim birazcık şişti ve ağrıyor ama kafaya kodum.. haftasonuna kadar bitircem.. bir de saten ve pamuk beyaz kumaş alıcam nerden bulacaksam artık.. bir de kurdalye :) oof of çok işi var o battaniyenin.. bitsin peşine beyazlı mavili yeşilli battaniye başlıyorum :)
ben çok heves ederdim küçükken.. :) 4 yaşımdan beri her yıl yazın 1 ay babaannemin yanında kalırdım.. 6-7 yaşındaydım bana elime kocaman bir yumak verdi.. 2 de şiş.. ve tersi düzü öğretti.. :) sonra da halam tiğ ile zincir çekmeyi öğretti.. annem pek sevmez evde örgü işi yapmaya bir de çalışan bayan olunca ilgilenecek hali kalmazdı.. neysecime öğrendim.. battaniyemi bitirince gösteririm.. sağ elim birazcık şişti ve ağrıyor ama kafaya kodum.. haftasonuna kadar bitircem.. bir de saten ve pamuk beyaz kumaş alıcam nerden bulacaksam artık.. bir de kurdalye :) oof of çok işi var o battaniyenin.. bitsin peşine beyazlı mavili yeşilli battaniye başlıyorum :)
yap yap
bence battaniyeleri merserizeden yap satarsın burda da
evde olsam bende yaparım elişi hatta işi ticarete dökebilirim ,
birde mantıcı açmayı düşünüyorum
işgücü hazır annem ve teyzem
ama zamanı belli değil
şeytan dürttü test yaptım tabiki negatif yine yok yok yok sıkıldım artık
peçete takımı falan yapmam lazım aslında tiğ işi daha çok satılır tutkal işinden ama.. tiğ ile de peçeteyi ben pek düşüremiyorum gibi.. ay :) bana güç oldunuz kızlar.. bende yavaştan satabileceğim şeyler yapsam iyi olur..
sen de hamile kalınca bol bol örgü örersin bebişine.. mantıcıyı da tez vakitte açın ilk ziyaretçi ben olayım :) çok severim..
nassıl görcez yaa
Kızlar benim yumurtlama zamanım geçince hep kasıklarım ağrıyo (batma hissi)
şimdi de başladı yine ağrım... üşütüyorum ondan hamile kalamıyorum ben galiba
boşuna hiç üzme kendini canım, hem artık akıllanmadın mı sen bakayım.. bak kaç aydır beraberiz.. hepimiz de bu erken yapılan testlere karşıyız.. kırmak istemiyorum seni sakın beni yanlış anlama.. tamam mı gülüm.. en az 1 hafta geciksin ozaman yap idrar testini.. acelen ne.. hamile kalınca da ister istemez 9 ay sabredeceksin.. herşeyin bir zamanı var ..
bencede erken yapmışsın ben adetim 3 gün geçtikten sonra yapmıştım çıktı..
kızlar, bir işe kalkışacağım da.. size de danışmak istiyorum.. internette çok hoşuma gitti tutkalla peçete takımı yapıyorlar.. aranızda deneyen yapan var mı acaba?
dükkanda canım sıkılıyor.. yapar satarım diye düşündüm de.. becerirmiyim acepp ki..
google da görselleri ararken KK'da da buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/el-emekleri/304798-tutkal-isi-salon-takimi-yatak-odasi-takimi-sal.html
Eki Görüntüle 149545 Eki Görüntüle 149544 Eki Görüntüle 149546 Eki Görüntüle 149547 Eki Görüntüle 149548
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?