Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

Offf kızlar ya bu topik neden böyle oldu eskiden günlük
en az 200-300 sayfa ilerlerdi şimdi günlerdir 70 sayfa
arada bakıyorum kimse yok çok üzülüyorum
oysa ne güzel şeyler paylaştık biz

günaydın kızlarrr nasılsınız elmaaaaa kızzz seninde bulantın varmı kusuyomusun benim bebkik anasına kök söktürüyooooo

Kusuyorum canım hemde ne kusma
öğürmekten karnım acıyor artık.12 haftadan sonra geçer dediler ama yok
geçmiyor bende diyorum ne ayramaz bir çocuk doğurcam diye oysa kızım hiç üzmemişti beni
ee nede olsa erkek bu sıpa

Offf kızlar ya bu topik neden böyle oldu eskiden günlük
en az 200-300 sayfa ilerlerdi şimdi günlerdir 70 sayfa
arada bakıyorum kimse yok çok üzülüyorum
oysa ne güzel şeyler paylaştık biz

hepimizde bi bezginlik var be elmam
bende kızlar var die gelip 1-2 satır yazıorum yoksa o kadar çok işim var ki
bahar gelio ya herkes bi depresiftir bu ara :)
Kaynanada zor olmuş yaaa
gitsinler hemen söle :)

akşam gezmesini sevmiyor benim eşim... Haftaiçi hayatta çıkmaz ya...onun tembelliği bana da yansıyor
Bütün gün oturup kahve içip televizyon seyretme kapasitesine sahip

ayy yok ben çatlarım.. gerçi eşim de çoğunlukla dışarıda oraya buraya gitmekle gezmiş kadar oluyor.. hafta sonu biryere gidelim diyince .. hiç mi acımıyorsun diyo bana :) ulen sen bana acı sabahtan akşama kadar sandalyeye yapışıyorum.. hareket sıfır.. çık dolaş diyor e onu da ben yalnız yapmayı sevmiyorum .. bu gidişle eve koşu bandı alıcam.. duvara doğru çeviricem bir güzel manzara kağıdı büyük boy yapıştırcam.. öyle avuturum inş kendimi :)

ilk 3 ay için kilo durumun iyi ozaman madem 1kg almışsın.. eltim ilk trimesterde 7-8 kg aldı.. şu anda 7 aylık falan 16kg almış 2 ayda daha nekadar alır bilmiyorum

bulantı hapı kullanıyomusun ben az önce içtim kalkar kalkmaz ama suyu bile çıkarıyorum benim daha çok var anlaşılan bulantıların geçmesine

günaydın korinam..
ayy ben dün çok güldüm olanlara dizide hürrem hamileyim dedi sülüman yarın savaşa çıkalım dedi gitmeden haticeyi nişanlıyalım dedi arada günler geceler geçti mehmet büyüdü ama ne hürremde karın var çıkan, ne savaşa gittiler üzerine hatice bide yeni nişanlanıyor.. dedim yuhh bu kadar saçmalama olmaz...

hepimizde bi bezginlik var be elmam
bende kızlar var die gelip 1-2 satır yazıorum yoksa o kadar çok işim var ki
bahar gelio ya herkes bi depresiftir bu ara :)
Kaynanada zor olmuş yaaa
gitsinler hemen söle :)

Gitseler iyi olcak ama ne yapayım eşimin anası-babası
katlanmak zorundayım hamile olmasam neysede
ben zaten yeterince sorun yaşıyorum ee bide onlar olunca
şu halimle yemek-ev-iş-çocuk onların yüzünden yüküm iki
kat arttı

öhe
çalışıosun be kızım yemek de mi sende yapmıo mu evdeyken

ayyyy kıyamam zor olmalı ya ayyy çok düşüncesizler başka sehirdemi yaşıyolar ziyaretemi geldiler ama ziyaret olsa 20 gün oha derim ben kendine baktırmaya gelmiş kaynanageline eziyet bu olsa gerek

kıyamam canımmm... kayınvaliden ev işinde yardımcı olmuyor mu bari.. hamile olduğnu biliyorlar nasılsa.. böyle de yapılmaz ki ama.. nekadar kalacaklarmış ?

aynen aynen.. günler geceler geçtii.. mehmet büyüdü.. hürremin karnı yok.. acep hemencik mi doğurdu :) beklenir vallahi ondan.. Gülnihal da toparlanmış.. yüzünde bişi kalmamış hoşuma gitti ama yakında halleder onu hürrem hatun

elma hoşgeldiniz cnm ....
bebek üzecek heralde seni annesi.bende genelde buralardayım ama sıkıldım artık kendi adıma.her ay aynı şeyler.aslında hiç topice bile giresim yok ama sırf kızlardan güzel haberler alabilmek için geliyorum.

Yok canım çok almadım tüm kıyafetlerim çok rahat oluyor.Bende kızımda çok almıştım 43 ile hamile kaldım 60 ile doğum yaptım 7 aylık doğum yaptım toplam 17 kilo az değil yani Bunda zaten kilolu başladım 69 ile başladım çok almamam lazım

bulantı hapı kullanıyomusun ben az önce içtim kalkar kalkmaz ama suyu bile çıkarıyorum benim daha çok var anlaşılan bulantıların geçmesine

Ben ilaç kullanmadım çok önermiyorum ilaç kullanımını,sen bilirsin ama sende ilaçsız atlatmaya çalış

öhe
çalışıosun be kızım yemek de mi sende yapmıo mu evdeyken

ayyyy kıyamam zor olmalı ya ayyy çok düşüncesizler başka sehirdemi yaşıyolar ziyaretemi geldiler ama ziyaret olsa 20 gün oha derim ben kendine baktırmaya gelmiş kaynanageline eziyet bu olsa gerek

Of kızlar deşmeyin yaramı.
Başka şehirde yaşıyorlar,güya hamileyim ya yüküm hafiflesin diye eşim çağırdı
Hiç ev işi bilmez,yemekten anlamaz hep tarlalarda çalışmış temiz,titizde değildir
günde 3-4 öğün yemek yiyorlar ben mahvolmuşum eskiden 2-tencere yemek yapardım
akşamları yanına 1-2 çeşit eklemelerle günlerimiz geçerdi sabah bile kahvaltı yok çorba içerler
yemek dayanmıyor.

ayol tarlada çalışmışsa da evine bakmamış mı.. kayınvalidem anlatıyor eskiden köyde gelin olmak zordu diyor.. tarla işi yemek işi temizlik çoluk çocuk herşeyi hazırlarsın kaynana kayınbaba gelir yer gider diyordu.. yani hiç mi yemek yapıp yedirmemiş.. okadar da değil yani.. işine gelmiyordur.. aman yakında giderler inşallah.. :)

ben seredemedim dün yawwwww
ilaçlı işlemlerim de var gülüm yaa
benim hiçç bitmez diş sorunum zaten aman

Al benden de o kadar Kendimi bildim bileli her yıl diş ağrısı çekerim. Protez yaptırdım hala ağrı çekiyorum o derece yani Hacettepe randevularım var bu ay ve önümüzdeki ay. Bi başlasam biter mi bilmem..Baby duruma göre başlıcam ya da başlamıcam artık..Tedavinin bitmesine bırakırsam en az 1 yıl daha ertelicem yoksam

ahhhh ahhh keske ilaçsız durabilsem ölü gibi oluyorum vallaa ben bişiler yiyip geliyorum canlarrr

olur mu canım öyle...sana yazık değil mi hem çalış hem de onca insanı doyur bak..
Tamam ailesi ama yarardan çok zarar yani sana Eşine anlat durumu zor durumda kaldığını anlayış göterecektir elbet

allah yardımcın olsun cnm o zaman.her ailenin düzeni farklı tabi.kayınvalidende biraz düşücesiz sanırım.sen çokda yormamaya bak kendini.sonuçta hamile olduğunu biliyorlar.ağrım var sancım var deyip çekil kenara.onlara hizmet edeceksin diye bebeğinle kendini zorlama..

canım ya sen rahatsızlığını bildirsen olmaz..eşinin düşünüp sana rahat bir ortam hazırlaması gerek..ah bu erkekler ne zaman ince fikirli olacaklar..ya canım durumunu çok iyi anlayabiliyorum,..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…