- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
günaydın kızlarrr nasılsınız elmaaaaa kızzz seninde bulantın varmı kusuyomusun benim bebkik anasına kök söktürüyooooo
Hamileliğe adapte olmaya çalışıyorum,çok kilo almamışım
aslında 1kg almışım fakat karnım baya çıktı bende zaten kilo problemi yaşıyordum iyice
kendimi dev gibi görüyorum.İleriki aylar nasıl geçecek bilmiyorum
Evde bir dönem eşimle problemlerim oldu ama atlattık,kayınvalidemler bende 20 gündür
Bu biraz zorluyo beni hamilelik bir yandan evde onlar bir yandan zorluyo
böyle işte canım günle geçip gidiyor
Offf kızlar ya bu topik neden böyle oldu eskiden günlük
en az 200-300 sayfa ilerlerdi şimdi günlerdir 70 sayfa
arada bakıyorum kimse yokçok üzülüyorum
oysa ne güzel şeyler paylaştık biz
akşam gezmesini sevmiyor benim eşim... Haftaiçi hayatta çıkmaz ya...onun tembelliği bana da yansıyor
Bütün gün oturup kahve içip televizyon seyretme kapasitesine sahip
Hamileliğe adapte olmaya çalışıyorum,çok kilo almamışım
aslında 1kg almışım fakat karnım baya çıktı bende zaten kilo problemi yaşıyordum iyice
kendimi dev gibi görüyorum.İleriki aylar nasıl geçecek bilmiyorum
Evde bir dönem eşimle problemlerim oldu ama atlattık,kayınvalidemler bende 20 gündür
Bu biraz zorluyo beni hamilelik bir yandan evde onlar bir yandan zorluyo
böyle işte canım günle geçip gidiyor
Kusuyorum canım hemde ne kusma
öğürmekten karnım acıyor artık.12 haftadan sonra geçer dediler ama yok
geçmiyor bende diyorum ne ayramaz bir çocuk doğurcam diye oysa kızım hiç üzmemişti beni
ee nede olsa erkek bu sıpa
ilaçlı falan gerektirmeyen işlemlerin kalmıştır inşallah.. sanırım bugün herkesin bir uyku problemi var :)
Şebom günaydın..
Hürrem yine gebee :) ulen doğanın tüm kanunlarını alt üst etti bu kadın yaw.. daha yeni doğdu bebesi, sonracıma hemde emziriyodu.. dimekki prolaktini düşüktü ki hamile kaldı.. yoksa kaçırdığım bir olay mı var ki :)
hepimizde bi bezginlik var be elmam
bende kızlar var die gelip 1-2 satır yazıorum yoksa o kadar çok işim var ki
bahar gelio ya herkes bi depresiftir bu ara :)
Kaynanada zor olmuş yaaa
gitsinler hemen söle :)
Gitseler iyi olcak ama ne yapayım eşimin anası-babası
katlanmak zorundayım hamile olmasam neysede
ben zaten yeterince sorun yaşıyorum ee bide onlar olunca
şu halimle yemek-ev-iş-çocuk onların yüzünden yüküm iki
kat arttı
kat arttı
kat arttı
günaydın korinam..
ayy ben dün çok güldüm olanlara dizide hürrem hamileyim dedi sülüman yarın savaşa çıkalım dedi gitmeden haticeyi nişanlıyalım dedi arada günler geceler geçti mehmet büyüdü ama ne hürremde karın var çıkan, ne savaşa gittiler üzerine hatice bide yeni nişanlanıyor.. dedim yuhh bu kadar saçmalama olmaz...
ayy yok ben çatlarım.. gerçi eşim de çoğunlukla dışarıda oraya buraya gitmekle gezmiş kadar oluyor.. hafta sonu biryere gidelim diyince .. hiç mi acımıyorsun diyo bana :) ulen sen bana acı sabahtan akşama kadar sandalyeye yapışıyorum.. hareket sıfır.. çık dolaş diyor e onu da ben yalnız yapmayı sevmiyorum .. bu gidişle eve koşu bandı alıcam.. duvara doğru çeviricem bir güzel manzara kağıdı büyük boy yapıştırcam.. öyle avuturum inş kendimi :)
ilk 3 ay için kilo durumun iyi ozaman madem 1kg almışsın.. eltim ilk trimesterde 7-8 kg aldı.. şu anda 7 aylık falan 16kg almış2 ayda daha nekadar alır bilmiyorum
bulantı hapı kullanıyomusun ben az önce içtim kalkar kalkmaz ama suyu bile çıkarıyorum benim daha çok var anlaşılan bulantıların geçmesine
öhe
çalışıosun be kızım yemek de mi sende yapmıo mu evdeyken
öhe
çalışıosun be kızım yemek de mi sende yapmıo mu evdeyken
ayyyy kıyamam zor olmalı ya ayyy çok düşüncesizlerbaşka sehirdemi yaşıyolar ziyaretemi geldiler ama ziyaret olsa 20 gün oha derim ben kendine baktırmaya gelmiş kaynana geline eziyet bu olsa gerek
kıyamam canımmm... kayınvaliden ev işinde yardımcı olmuyor mu bari.. hamile olduğnu biliyorlar nasılsa.. böyle de yapılmaz ki ama.. nekadar kalacaklarmış ?
aynen aynen.. günler geceler geçtii.. mehmet büyüdü.. hürremin karnı yok.. acep hemencik mi doğurdu :) beklenir vallahi ondan.. Gülnihal da toparlanmış.. yüzünde bişi kalmamış hoşuma gitti ama yakında halleder onu hürrem hatun
Of kızlar deşmeyin yaramı.
Başka şehirde yaşıyorlar,güya hamileyim ya yüküm hafiflesin diye eşim çağırdı
Hiç ev işi bilmez,yemekten anlamaz hep tarlalarda çalışmış temiz,titizde değildir
günde 3-4 öğün yemek yiyorlar ben mahvolmuşum eskiden 2-tencere yemek yapardım
akşamları yanına 1-2 çeşit eklemelerle günlerimiz geçerdi sabah bile kahvaltı yok çorba içerler
yemek dayanmıyor.
ben seredemedim dün yawwwww
ilaçlı işlemlerim de var gülüm yaa
benim hiçç bitmez diş sorunum zaten aman
Yok canım çok almadım tüm kıyafetlerim çok rahat oluyor.Bende kızımda çok almıştım 43 ile hamile kaldım 60 ile doğum yaptım 7 aylık doğum yaptım toplam 17 kilo az değil yaniBunda zaten kilolu başladım 69 ile başladım çok almamam lazım
Ben ilaç kullanmadım çok önermiyorum ilaç kullanımını,sen bilirsin ama sende ilaçsız atlatmaya çalış
of kızlar deşmeyin yaramı.
hiç ev işi bilmez,yemekten anlamaz hep tarlalarda çalışmış temiz,titizde değildir
akşamları yanına 1-2 çeşit eklemelerle günlerimiz geçerdi sabah bile kahvaltı yok çorba içerler
yemek dayanmıyor.
Of kızlar deşmeyin yaramı.
Hiç ev işi bilmez,yemekten anlamaz hep tarlalarda çalışmış temiz,titizde değildir
yemek dayanmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?