- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
olur mu canım öyle...sana yazık değil mi hem çalış hem de onca insanı doyur bak..
Tamam ailesi ama yarardan çok zarar yani sanaEşine anlat durumu zor durumda kaldığını anlayış göterecektir elbet
allah yardımcın olsun cnm o zaman.her ailenin düzeni farklı tabi.kayınvalidende biraz düşücesiz sanırım.sen çokda yormamaya bak kendini.sonuçta hamile olduğunu biliyorlar.ağrım var sancım var deyip çekil kenara.onlara hizmet edeceksin diye bebeğinle kendini zorlama..
canım ya sen rahatsızlığını bildirsen olmaz..eşinin düşünüp sana rahat bir ortam hazırlaması gerek..ah bu erkekler ne zaman ince fikirli olacaklar..ya canım durumunu çok iyi anlayabiliyorum,..
Neyse bir 15 gün daha dişimi sıkıcam.
Kız kardeşiminde düğünü var bu arada ona bile gidemiyorum
kız kardeşinin düğününe gidemiyorsun ??nerde ki ?
Yok düğününe gidicemde,bu günlerde yanında olamıyorum
şimdi o hep beni yanında görmek istiyor ama kayınvalideler yüzünden gidemiyorum
Yok düğününe gidicemde,bu günlerde yanında olamıyorum
şimdi o hep beni yanında görmek istiyor ama kayınvalideler yüzünden gidemiyorum
ay yazık ablası... bence fırsat buldukça yanında ol.. sana ihtiyacı vardır.. bende bizim düğünümüzde işlere kızkardeşimle koşturdum.. boşver kaynanayı falan.. bilmiyorlar mı sanki neyin ne olduğunu.. eşinle konuş gerekirse.. :26: sonuçta senin için kardeşin daha değerli eşinin anasından babasından
kuzum yanlış yapıosun
salla evdekileri kardeşinin en özel günü tabii ki onla olmalısın
nasıl gidiyor hamilelik poti
elmacigim kendini hic strese sokma ,bosver kendine ve bebegine bak yeter
Kızları olannn dikkaaat :)
Kardeşimin FB'deki arkadaşlarına göz atıyordum da birtanesi gözüme çarptı .. 15 yaşında bir kız.. kreşten beri kardeşimle beraberdiler ta ki ortaokulda sınıfları ayırdılar.. o kızın profiline bakayım dedim resimlerine.. çok hoş güzel bir kız olmuş.. ama erkek arkadaşı var.. ve acaip pozlar var.. utandım açıkçası.. ayol o yaşta erkek arkadaşın omuş tamam da.. bu kesin daha da ileri gitmiştir bunların ki.. günahını almayım da.. sözüm çok kötü bir zamandayız.. kızlarımıza sahip çıkalım.. hemen aradım kardeşimi.. telefonu da açar açmaz dedim ki erkek arkadaşın varmı diye :) çocuk kahkaha atmaya başladı.. abla diyor sen açıkta yattın herhalde öyle mi sorulur dedi :) kopardık kahkahayı.. yokmuş ta.. olsa da önce benim haberim olcakmış kendi öyle dedi.. nekadar doğru dediyse
Çok sağol bitanem.
Sen nasılsın canım?
mistrall adetin tam söküldü mü yoksa leke tarzında mı devam ediyor ?
Benim grip duruldu yani burun tıkanıklığı var sadece akmıyor artık ateşim de normale döndü çok şükür
ahhhh ahhhh bizde bu dertten muzdaribiz,gecen gün eltimin kizi (21) yasinda eski erkek arkadasi eve geliyo ,diyo ben seni seviyorum beni birakma,eltimin kizida bir ay önce baskasiyla tanismisti kendi aralarinda yüzük takmislar,düsünebiliyomusunuz eskiyi görunce yeniyi unutuyo ,babasida defolun gidin evimden diyo,eltim o sirada sinir krizi geciyo,kiz annesini öyle görünce gitmekten vazgeciyo,benim esim fenalik gecirdi,hic huzurumuz yok,defolsun gitsinde öbür cocuk nolucak,onun hic bir seyden haberi yok,kafayi yiycez,
abow :) ben 23'üm.. 20yaşımda evlendim de... eltim şu anda 21 yaşında.. ne etcez biz bunlarya yaw..
ben şahsen kendimi 33 gibi hisstediyorum.. yeğeninizle de durumunuz çok zor... 1 ay içinde yüzük takılacak hale gelinir mi.. bir de eskiyi görünce yeniyi silmek.. facia.. eltin birazcık ilgilensin canım .. arkadaş gibi konuşup halletsinler.. kavgayla patırdıyla olcak işler değil bunlar.. o çocuk ta yüzsüzün teki evine kadar dilenci gibi gitmiş.. peh.. psikopatik gençlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?