canım daha önce paylaştın mı bilmiyorum da .. sen ilk kızında evlenince hemen mi hamile kaldın? kazayla mı oldu nasıl oldu :) anlatsana biraz... meraklı melahatımdır
hemen hamile kalamamıştım canım heralde 5 yada 6 ay sonra hamile kaldım kazayla değildi çok istiyoduk aynı şimdiki gibi kalkmıyodum falan aynı ama yumurtlama dönemi falan bilmiyorum o zamanlar hoş şimdide burda öğrendim yabenim eltim kazayla hamile kalma uzmanı onunla karıştırdın heralde bi ara çok anlattım ya
yok kız karıştırmadım da :) ondan da haberim var da seni bilmiyordum... ben adetim bitince maydanoz uygulıycam.. görümcem ikinci çocuğunda 4ay olmayınca maydanoz kürü yapmış bir sonraki ay hamile kalmış... maydanozu doğrayıp kaynatıyormuş.. sonra da buharına oturuyormuş.. biraz internetten araştırdım.. iltihap sokücü etkisi varmış.. bazı yerlerde de yumurtayı çatlatıyor diye yazmışlar.... forumda da sütle maydanoz yapıyomuşlar da bana o çok normal gelmedi.. bakalım..
hemen hamile kalamamıştım canım heralde 5 yada 6 ay sonra hamile kaldım kazayla değildi çok istiyoduk aynı şimdiki gibi kalkmıyodum falan aynı ama yumurtlama dönemi falan bilmiyorum o zamanlar hoş şimdide burda öğrendim yabenim eltim kazayla hamile kalma uzmanı onunla karıştırdın heralde bi ara çok anlattım ya
benim ortaokulda bir arkadaşım vardı.biraz safçaydı kendisi.
o zamanlar sağlık bilgisi dersi vardı hala varmı bilmiyorum ama.bu arkadaş kalktı hocaya kazayla olmak ne demek diye sordu.çok gülmüştük tabi hoca cevap veremedi.eve gidince bende anneme sormuştum annecimde münasip bir dille anlatmıştı
o derslerin alası var şimdi kızım ilkokula gidiyodu eşim kızıma seni leylekler getirdi dedi kızım da hayır baba sperm le yumurta dölleniyo diyo bi başladı anlatmaya biz eşimleböle kaldık
Benim kırmızılar geldi
Kırmızı kart yediğime hiç bu kadar çok sevineceğimi düşünmezdim.
selam nm devamlar aynıeskilerden kimler kalmış...
kimler bebeği tutturmuş bi bakim dedim...
medical gurbet guzeli yuba neler yaptı acaba???:26:
kızlar günaydınn :79:
Benden de günaydııın :) okadan uykum var ki ... geç kaldım.. açtım gözümü 9:10.. gözlerim şiş :)
bir kayfe iii gelir.. kahveler bendennnn kızlarr :)
sabah sabah niye kikirdiyon kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?