Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
uykum var yawsss
dün yine dişçideydim
bitmedi gitti şu dişim offffffffff

ilaçlı falan gerektirmeyen işlemlerin kalmıştır inşallah.. sanırım bugün herkesin bir uyku problemi var :)

Şebom günaydın..

Hürrem yine gebee :) ulen doğanın tüm kanunlarını alt üst etti bu kadın yaw.. daha yeni doğdu bebesi, sonracıma hemde emziriyodu.. dimekki prolaktini düşüktü ki hamile kaldı.. yoksa kaçırdığım bir olay mı var ki :)

Kızlar bir şey sorcam
ben işyerinde çok neşeli ve enerjik oluyorum eve gidince bir ağırlık çöküyor üzerime
resmen pilim bitmiş oluyorum
eşimde aynı elimizi, kolumuzu oynatasımız yok
kız da olmasa hiç ses çıkmayacak nerdeyse evde
biraz hareketlendirmemiz lazım hayatımızı ama nasıl

maşalaah maşallah :) ilkbahar geliyor, forma girmemiz lazım.. bende çeki düzen versem artık.. aynada bakamıyorum hiç kendime...

günaydıınnnnn
ne işin var dişçide, implantmıydı cicim

önde 4 implant vardı ya kuzu yaptırdımdı
altları ağrıo onların habire
kendi dişim kanallı ama ağrıo
o nedenle kalıcı yapıştırmıoruz durumu seyretmek için
sallanıodu onu yaptırdım :)

evet haklısın iyi olmakta
özelliklede kilo versem ben taklada atarım burda

crafty günaydın cicim
koprina benim kuzenim kırklıyken hamile kaldı.olabiliyo demekki böyle şeyler.

tabiki nüfus artışıyla ama o da ha deyince olmuyor malumunuz:)

canım yakında havalar ısınır.. akşamları eve tıkanacağınıza çıkın dolaşın ailece biryerlere gidin.. ya da ne bilim .. kızını parka falan götürün.. gerçi akşamları da park için serin olur ama.. kışın yorgunluğudur .. toparlanırsınız 1 ay içinde

ben seredemedim dün yawwwww
ilaçlı işlemlerim de var gülüm yaa
benim hiçç bitmez diş sorunum zaten aman

ben seredemedim dün yawwwww
ilaçlı işlemlerim de var gülüm yaa
benim hiçç bitmez diş sorunum zaten aman

tez vakitte biter inşallah canım.. dişçiye gelgitleri bilirim bende.. çok şükür şimdilik dişlerim iyi de, yirmilikler beni rahatsız ediyor.. diğer dişlere göre daha çabuk çürüyormuş falan diyorlar, benimde 3 tane var biri rengini değiştirmeye başlamış.. mayıs haziranda en geç gitmem lazım.. çektirsem mi onları diye düşünüyorum.. çok arkada ya, dişçi onları yapmaya kalkarsa kusarım diye düşünüyorum (afedersiniz)

akşam gezmesini sevmiyor benim eşim... Haftaiçi hayatta çıkmaz ya...onun tembelliği bana da yansıyor
Bütün gün oturup kahve içip televizyon seyretme kapasitesine sahip

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
uykum var yawsss
dün yine dişçideydim
bitmedi gitti şu dişim offffffffff

ayy bnmde gitmem lazım ama nasıl gidecem bilmiyorum dün dişim kırıldı yaaa zaten kanal tedavisi olmama gereken iki dişim var onlardan birinin düştü.. off acil gitmem lazım iğrençde koku yapıyolar yaa... :26::26::26::26:

iyiyim kuzum aynı durumlar :)
sen nasılsın asıl
evde ii misin canın sıkkın mı
karnın çıktı mı kilo aldın mııı
anlatttt

Hamileliğe adapte olmaya çalışıyorum,çok kilo almamışım
aslında 1kg almışım fakat karnım baya çıktı bende zaten kilo problemi yaşıyordum iyice
kendimi dev gibi görüyorum.İleriki aylar nasıl geçecek bilmiyorum
Evde bir dönem eşimle problemlerim oldu ama atlattık,kayınvalidemler bende 20 gündür
Bu biraz zorluyo beni hamilelik bir yandan evde onlar bir yandan zorluyo
böyle işte canım günle geçip gidiyor

günaydın kızlarrr nasılsınız elmaaaaa kızzz seninde bulantın varmı kusuyomusun benim bebkik anasına kök söktürüyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…