selam herkesee umarım gününüz güzel geçiyordur rahim filmine adım adım yaklaşıyorummm :))randevumu aldım çarşamba günü filmi çekinicem hayırlısı olur inşallahhh
sElam herkesee umarım gününüz güzel geçiyordur rahim filmine adım adım yaklaşıyorummm :))randevumu aldım çarşamba günü filmi çekinicem hayırlısı olur inşallahhh
selam kızlar adetim 2 gün geçti.. Geçen ay 8 gün geçmişti ilk kez hayatımda. Onun için bu aya güvenemiyorum.. Yarın sabah tahlile gideceğim hayırlı sonuçla gelirim inşallah.. Negatif te olsa pozitif te olsa..bana yarına kadar sabır dileyin..
akıllıbıdığım anlattıklarına göre sinek ısırığı bile olmuyormuş Radyomarda millet güle oynaya filmi çekiniyormuş deli gibi korkardım şimdi korku falan kalmadı rahatladım...Rabbimm o cadı craftye sağlıklıı hayırlı evlat dilediği ne varsa versin inşallahh...Onun sayesinde yönlendim oraya yoksa hiiç haberim olmayacaktı.hayırlısı olsun inşallah sinek ısırığı gibi gelir geçer canım
hakkında hayırlısı canım, inşallah herşey yolundadır...
akıllıbıdığım anlattıklarına göre sinek ısırığı bile olmuyormuş Radyomarda millet güle oynaya filmi çekiniyormuş deli gibi korkardım şimdi korku falan kalmadı rahatladım...Rabbimm o cadı craftye sağlıklıı hayırlı evlat dilediği ne varsa versin inşallahh...Onun sayesinde yönlendim oraya yoksa hiiç haberim olmayacaktı.
inşallah koprinacımm canım benim :)=
kızlar görümcem öyle molasında yanıma uğradı netten satılık dairelere baktık.. Anam bu millet nerden buluyor bukadar parayı... Elmadağından tribleks aldılar 66,000'e şimdi de 60binlik dairelere bakıyorlar.. 25bini varmış geri kalanını kredi çekecekler.. Ama eşi de çok pimpirik bişiy ya... Adam memur ama acaip asosyal.. çocuklarını kırk yılda dışarı çıkarır.. Evin sadece faturalarını öder geri kalan masrafları görümcem karşılıyor.. Okuldan para istiyorlar çocukları 2 lira için kırıyor.. Hep yatırım peşinde.. Zar zor bulaşık makinesi aldırttık eşimle ona eylülde.. 10 yıllık evliler görümcem 4 yıldır çalışıyor, ve anca işte..
Napacak okadar parayı bilmiyorum.. Bir de geçen akşam enişte ne diyor :) kızlarım elden beklemesin kimseye muhtaç olmasınlar diyor da .. Içini bir biz biliyoruz o adamın.. Eşim de şakayla karışık dedi.. E artık damatların yer okadar parayı.. Canları sağ olsun dedi :) ulen bu adam ölse bile malına dokunan olursa hortlar gelir yaw.. Ama demek öyle mal mulk sahibi olunuyor.. Biz beceremedik
çok ucuzmuş burada 2+1 ler bile 100-120 arası
1. koprina87
2. crafty+
3. akillibidik
4. seb_bosh+
5. mistrall
6. SEVSENA+
kızlar neden bukadar sessizsiniz yaw... benim de canım sıkılıyor
işte semtine göre değişiyor canım.. Girişte 60-70... Katta zaten 2+1 burda pek yok, 3+1 85binden başlıyor.. Valla ben 2+1 alsam yeter bana... ööf daire konusu açılınca ben çok daralıyorum bunalıyorum alamıyoruz diye.. Uzun vadeli kredi için eşimi ikna edemiyorum.. Yaza taşınıcaz yeni bir daireye, en az 350-400kira ödiyecez.. Diyorum 550 ödeyelim en azından bizim olacağını bilelim.. Ben babamın evinde 20yıldır kira derdi görmemişim ya.. şimdi elin adamına kira vermek çok zoruma gidiyor.. Hemde boşuna yani..
1. koprina87
2. crafty+
3. akillibidik
4. seb_bosh+
5. mistrall
6. SEVSENA+
kızlar neden bukadar sessizsiniz yaw... benim de canım sıkılıyor
ay dediğin çabuk geliyor
kendi evinize ödemeniz çok daha mantıklı canım
1. Koprina87
2. Crafty+
3. Akillibidik
4. Seb_bosh+
5. Mistrall
6. Sevsena+
kızlar neden bukadar sessizsiniz yaw... Benim de canım sıkılıyor
bende antalya civarında otel araştırıyorum..iş için.
çok fena denize giresim geldi valla.yaz gelsede gitsek:82:
bende antalya civarında otel araştırıyorum..iş için.
çok fena denize giresim geldi valla.yaz gelsede gitsek:82:
geçen bizde tatil konuştuk eşimle ... Keşke tarih önceden belli olsa da erken rezervasyon yaptırsak
izin tarihinin belli olmaması çok kötü.eşimin tarih belli oluyo ama ben hep son anda çıkıyorum izne.
3 yazdır antalyaya gidiyoruz biz.bu yaz farklı bir yere gitmeyi düşünüyoruz.belki ege sahillerinden bir yer olabilir.yazı çok seviyorum benIçim kıpır kıpır oluyo havalar ısındıkça.deniz kum sahil... Ama malesef ankarada oturuyorum
cadı seni seviyor cadı seni seviyorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?