Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

sElam herkesee umarım gününüz güzel geçiyordur rahim filmine adım adım yaklaşıyorummm :))randevumu aldım çarşamba günü filmi çekinicem hayırlısı olur inşallahhh

hakkında hayırlısı canım, inşallah herşey yolundadır...

Cimeka'cım yarın öğrenince bizimle de paylaşırsın sonucunu.. inşallah güzel haberler getirirsin

hayırlı haberlerle gel inşallah
stres yapma
Idrar tahlili yapmışmıydın:26:

hayırlısı olsun inşallah sinek ısırığı gibi gelir geçer canım
akıllıbıdığım anlattıklarına göre sinek ısırığı bile olmuyormuş Radyomarda millet güle oynaya filmi çekiniyormuş deli gibi korkardım şimdi korku falan kalmadı rahatladım...Rabbimm o cadı craftye sağlıklıı hayırlı evlat dilediği ne varsa versin inşallahh...Onun sayesinde yönlendim oraya yoksa hiiç haberim olmayacaktı.

hakkında hayırlısı canım, inşallah herşey yolundadır...

inşallah koprinacımm canım benim :)=

cadı seni seviyor cadı seni seviyorrrrr

kızlar görümcem öyle molasında yanıma uğradı netten satılık dairelere baktık.. anam bu millet nerden buluyor bukadar parayı... elmadağından tribleks aldılar 66,000'e şimdi de 60binlik dairelere bakıyorlar.. 25bini varmış geri kalanını kredi çekecekler.. ama eşi de çok pimpirik bişiy ya... adam memur ama acaip asosyal.. çocuklarını kırk yılda dışarı çıkarır.. evin sadece faturalarını öder geri kalan masrafları görümcem karşılıyor.. okuldan para istiyorlar çocukları 2 lira için kırıyor.. hep yatırım peşinde.. zar zor bulaşık makinesi aldırttık eşimle ona eylülde.. 10 yıllık evliler görümcem 4 yıldır çalışıyor, ve anca işte..
napacak okadar parayı bilmiyorum.. bir de geçen akşam enişte ne diyor :) kızlarım elden beklemesin kimseye muhtaç olmasınlar diyor da .. içini bir biz biliyoruz o adamın.. eşim de şakayla karışık dedi.. e artık damatların yer okadar parayı.. canları sağ olsun dedi :) ulen bu adam ölse bile malına dokunan olursa hortlar gelir yaw.. ama demek öyle mal mulk sahibi olunuyor.. biz beceremedik

çok ucuzmuş burada 2+1 ler bile 100-120 arası

çok ucuzmuş burada 2+1 ler bile 100-120 arası

işte semtine göre değişiyor canım.. girişte 60-70... katta zaten 2+1 burda pek yok, 3+1 85binden başlıyor.. valla ben 2+1 alsam yeter bana... ööf daire konusu açılınca ben çok daralıyorum bunalıyorum alamıyoruz diye.. uzun vadeli kredi için eşimi ikna edemiyorum.. yaza taşınıcaz yeni bir daireye, en az 350-400kira ödiyecez.. diyorum 550 ödeyelim en azından bizim olacağını bilelim.. ben babamın evinde 20yıldır kira derdi görmemişim ya.. şimdi elin adamına kira vermek çok zoruma gidiyor.. hemde boşuna yani..

1. koprina87
2. crafty+
3. akillibidik
4. seb_bosh+
5. mistrall
6. SEVSENA+
kızlar neden bukadar sessizsiniz yaw... benim de canım sıkılıyor

ay dediğin çabuk geliyor
kendi evinize ödemeniz çok daha mantıklı canım

ay dediğin çabuk geliyor
kendi evinize ödemeniz çok daha mantıklı canım

işte bakalım yaza kadar dükkanın borçlarını toparlayabilirsek.. işlerimiz de inşallah iyi gider .. önce biraz biriktirmemiz lazım.. 2-3 ihale alsak 20bini kaparız.. geriye kalanına da kredi çekeriz.. tabi planları ben kuruyorum da :) icraat eksik biraaz.. tek kişilik değil sonuçta.. çok dua ediyorum bu mesele için inşallah Rabbim yardım eder bize de yakında ev sahibi oluruz..

sıkıntıdan fıkralara dalıyorum

Adamın biri doktora gitmiş. Kalbim çok atıyor demiş Uzun bir muayeneden sonra doktor "Atmaması lazım" demiş. Adam doğru bir eczaneye gitmiş ve "Atmaması var mı" demiş. Eczacı şaşırarak :"Beyefendi Atmaması bizde olmaz ,siz köşedeki veterinere gidin" demiş. Adam 4 kutu at mamasını almış ve bir ay boyunca kullanmış. Sonuç mükemmel 4 ay sonra adamın kalp şikayetleri yeniden başlamış ve doğru veterinere gitmiş ve 4 kutu daha at maması istemiş. Veteriner "kusura bakmayın at maması ithalatı artık yapılmıyor. Bizde de bitti" demiş. Adam telaşla doktoruna gitmiş ve "atmaması bitmiş" demiş . Doktor da "bitmemesi lazım" demiş...

1. Koprina87
2. Crafty+
3. Akillibidik
4. Seb_bosh+
5. Mistrall
6. Sevsena+
kızlar neden bukadar sessizsiniz yaw... Benim de canım sıkılıyor

bende antalya civarında otel araştırıyorum..iş için.
çok fena denize giresim geldi valla.yaz gelsede gitsek :82:

bende antalya civarında otel araştırıyorum..iş için.
çok fena denize giresim geldi valla.yaz gelsede gitsek :82:

aman antalya olsun da kaş olmasın :) ramazan bayramına oraya gittik.. allahtan otobüsle gitmedik arabayla.. ama eşim perişan oldu o yolda.. ben hayatımda bukadar viraj görmedim..

geçen bizde tatil konuştuk eşimle ... Keşke tarih önceden belli olsa da erken rezervasyon yaptırsak

izin tarihinin belli olmaması çok kötü.eşimin tarih belli oluyo ama ben hep son anda çıkıyorum izne.
3 yazdır antalyaya gidiyoruz biz.bu yaz farklı bir yere gitmeyi düşünüyoruz.belki ege sahillerinden bir yer olabilir.yazı çok seviyorum ben içim kıpır kıpır oluyo havalar ısındıkça.deniz kum sahil... ama malesef ankarada oturuyorum

havalar ısındı mı her haftasonu urlaya gideriz biz geçen yıl fethiye önceki yıl marmarisi gezdik
ama otel herşey dahil olunca çok gezilmiyor
sıkılıyorum ben otele tıkılmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…