Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

balıkesirin ege kıyılarını çok gezdim çok ta sevdim hepsini, ama marmara kıyısını görmedim.. çanakkale güzelyalı küçükkuyu oralar da iyi.ama g. ada ve b. ada favorim...

gerekkk kalmadııııı oldummm test lafını duyunca gelıooo rabbbıım bıze dee nasıpp ett her ay sonu ağlıcasmı bız bole yaaaa içim yanıooo uff
Canını sıkma kuzumm Nisan ayınaa inşallah boşverr napalım kader kısmet işi bu hayırlsıı olsunnn ...
bu ay çok çalışıcaz desemde bana inanmayın çünkü yumurtlama zamanının sadece 1 günü eşimin yanın da olucam maleseff heralde bana Mayıs yolu bile gözükebilir yani
nasipten öte köy yok die boşa dememiş atalarımız
üzülmeeeeeeeeeeeeeee

aynen öylee nasippp herşeyyy Craftymm haklısın ...

gerekkk kalmadııııı oldummm test lafını duyunca gelıooo rabbbıım bıze dee nasıpp ett her ay sonu ağlıcasmı bız bole yaaaa içim yanıooo uff

üzülmek ağlamak yok nasibimizde ne varsa o olacak bekleyeceğiz lütfen sende kendini hırpalama
sabır ve dua edeceğiz canım

bu ay gelmicekmiş demekki biraz daha bekliceksin
üzülme o geleceği zaman sağlıkla ve hayırlarla gelir

inşallah yakındır

bu ay gelmicekmiş demekki biraz daha bekliceksin
üzülme o geleceği zaman sağlıkla ve hayırlarla gelir

inşallah yakındır

az önce bir arkadaşımla görüştüm eşi hamileydi.günü salı günü dolmuş bebek hala gelmemiş.yarın doktora gidicez dedi.belki yarın gelir dedi.ay benimde sinirlerim bozuldu resmen.bir gülme aldı.bu bebekler valla çok nazlı 9 ay karnında taşıyosun velet gelmek istemeyince dahada bekliyorsun.
herşey onun keyfinde.yazık ama arkadaş çok tedirgindi.birde doktorunu değiştirmişler son anda.onunda tedirginliği var tabi.allah yardımcıları olsun.

ben olsam ben de gelmem
oooh ekmek kordondan su kordondan

Kızlar merhaba,
Hasta olduğum için 2 gündür işe gelmiyodum .Bugün bir geldim laboratuar elemanını çıkarmışlar işler bize kaldı ..Bütün gün analiz yapıyoruz.Arada bi bakayım dedim güzel hbr var mı?
Haykolik üzme canını hayırlısı cnm.
Ben bu ay nasıl geçti anlamadım valla..4-5 günüm kaldı yaklaştıkça heyecanlanıyorum yine hemen öğrenmek istiyorum sonucu..

Bu ay çoook ümitliyim nedense...

Canım hadi inşallah bu ay gelir bebikler günümüz de aynı görünüyor seninle

kızlar canlanın biraz yahuu hepinize ne oldu böylee işlerimi yapıp geldiğimde 3 yada 4 sayfa ilerlemiş olurdu şimdi 2kişi ancak yazmışş uyumak yokk uyanın uykudan canlanın birazzz

kızlar bugün 21.günüm.progesteron :17,68 çıktı

prolaktin:19.17 çıktı.nasıl bu değerler.bileniniz varmı canlar..

kızlar bugün 21.günüm.progesteron :17,68 çıktı

prolaktin:19.17 çıktı.nasıl bu değerler.bileniniz varmı canlar..

progestoron iyi değerde 10un üstü yumurta büyümüş ve çatlamış demek

prolaktin hormonu süt hormonu 25in altında çıkmış normalde 25in üstü yüksek sayılıyor stres falan yapma streste yükseltiyor bu hormonu stres yaptıkça bu hormon yükselir gebe kalmaya da engel olabilir o yüzden stres yok

haydi hayırlısı

benim progestoron hep 12 çıkardı bu ay ilk defa 38 çıktı ama gebelik yok o başka

teşekkürler canım yorumladığın için.Hayırlısı bakalım.Bu ay olmazsa bende rahim filmi çektirecem.sen çarşamba çektiriyorsun değimi tubiş.belki bende aynı yere giderim.sen hayırlısıyla bir çektir bakalım.Allah yardımcımız olsun hepimizin.

ne demek canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah.Eğer gidebiliyorsan radyomara git yorumları okuyorumda gidenler çok memnun bugün aradım görüştüm bayanla telefonda bile insanı rahatlatıyor ben gideyim çektirdikten sonra anlatırım nasıl olduğunu

crfty selam tatlım.nasılsın.Benim hormon değerleri sence nasıl.bir yorumlayıver bacııı.Sen bilirsin ben biliyommm

crfty selam tatlım.nasılsın.Benim hormon değerleri sence nasıl.bir yorumlayıver bacııı.Sen bilirsin ben biliyommm

tuğbacık yorumlamış ben ondan yorum yapmadım bence gayet normal kuzum. Progesteron da gayet ii. Havuç ye günde 1 tane güzel yumurtlatıo ben medimden öğrendim yediğim ay güzel çıktı değerlerim

tamam canım sağol.sen nasılsın peki.15 martı bekliyoz değilmiçok sık yazamıyorum işyerinden ama takipte ediyosss yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…