oy oy oy tam benim mekanlar..
akçay altınoluk bayılırım.benim bursa çevresi ve yakın yerlerinde gitmediğim yer kalmadı.sağolsun babacım çok gezdirdi bizierdekde güzel tavsiye ederim hemde uygun çok pahalı değil.
Canını sıkma kuzumm Nisan ayınaa inşallah boşverr napalım kader kısmet işi bu hayırlsıı olsunnn ...gerekkk kalmadııııı oldummm test lafını duyunca gelıooo rabbbıım bıze dee nasıpp ett her ay sonu ağlıcasmı bız bole yaaaa içim yanıooo uff
bu ay çok çalışıcaz desemde bana inanmayın çünkü yumurtlama zamanının sadece 1 günü eşimin yanın da olucamamannn...
tamda lafının üstüne gelmiş terbiyesiz.
canımız sağolsun şekerim üzülmek yok.tuğba87 ile ben nisana yerimizi ayarlamıştık.sende geldin yanımıza.bizde bu ay çok çalışırız
nasipten öte köy yok die boşa dememiş atalarımız
üzülmeeeeeeeeeeeeeee
gerekkk kalmadııııı oldummm test lafını duyunca gelıooo rabbbıım bıze dee nasıpp ett her ay sonu ağlıcasmı bız bole yaaaa içim yanıooo uff
gerekkk kalmadııııı oldummm test lafını duyunca gelıooo rabbbıım bıze dee nasıpp ett her ay sonu ağlıcasmı bız bole yaaaa içim yanıooo uff
bu ay gelmicekmiş demekki biraz daha bekliceksin
üzülme o geleceği zaman sağlıkla ve hayırlarla gelir
inşallah yakındır
az önce bir arkadaşımla görüştüm eşi hamileydi.günü salı günü dolmuş bebek hala gelmemiş.yarın doktora gidicez dedi.belki yarın gelir dedi.ay benimde sinirlerim bozuldu resmen.bir gülme aldı.bu bebekler valla çok nazlı 9 ay karnında taşıyosun velet gelmek istemeyince dahada bekliyorsun.
herşey onun keyfinde.yazık ama arkadaş çok tedirgindi.birde doktorunu değiştirmişler son anda.onunda tedirginliği var tabi.allah yardımcıları olsun.
ben olsam ben de gelmem
oooh ekmek kordondan su kordondan
Kızlar merhaba,
Hasta olduğum için 2 gündür işe gelmiyodum .Bugün bir geldim laboratuar elemanını çıkarmışlar işler bize kaldı ..Bütün gün analiz yapıyoruz.Arada bi bakayım dedim güzel hbr var mı?
Haykolik üzme canını hayırlısı cnm.
Ben bu ay nasıl geçti anlamadım valla..4-5 günüm kaldı yaklaştıkça heyecanlanıyorum yine hemen öğrenmek istiyorum sonucu..
Bu ay çoook ümitliyim nedense...
kızlar bugün 21.günüm.progesteron :17,68 çıktı
prolaktin:19.17 çıktı.nasıl bu değerler.bileniniz varmı canlar..
progestoron iyi değerde 10un üstü yumurta büyümüş ve çatlamış demek
prolaktin hormonu süt hormonu 25in altında çıkmış normalde 25in üstü yüksek sayılıyor stres falan yapma streste yükseltiyor bu hormonu stres yaptıkça bu hormon yükselir gebe kalmaya da engel olabilir o yüzden stres yok
haydi hayırlısı
benim progestoron hep 12 çıkardı bu ay ilk defa 38 çıktı ama gebelik yok o başka
teşekkürler canım yorumladığın için.Hayırlısı bakalım.Bu ay olmazsa bende rahim filmi çektirecem.sen çarşamba çektiriyorsun değimi tubiş.belki bende aynı yere giderim.sen hayırlısıyla bir çektir bakalım.Allah yardımcımız olsun hepimizin.
tamam canım benim.İnşallah güzel haberlerle gelirsin.
crfty selam tatlım.nasılsın.Benim hormon değerleri sence nasıl.bir yorumlayıver bacııı.Sen bilirsin ben biliyommm
tamam canım sağol.sen nasılsın peki.15 martı bekliyoz değilmiçok sık yazamıyorum işyerinden ama takipte ediyosss yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?