Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

aşk olsun hani bize sevgi

mistrall aşk olsunn topiğin güllerinden birtaneside sensin bugünnn neşe doluyum neşee al bu seninnn bu çiçeklerde mart ayını kedilere bırakmayan güllerin olsunnn Mart ayı benim olmadı amaa sizin olsunn inşallahh çünkü ben dünn kırmızı kartı yedimmm :)

teşekkür ederim cicim
mart ayı benimde olmadı malesef. ben şimdiden nisan ayını bekler oldum

sellamun aleykummm mart ayının gülllerrii pörtüü böcükleriii napıosunuzzzzzz bakemm

kızlarrrrr beklenmeyen adetım dunduu ve bısı yokkk yanı 1 gun gecıkmıs oluyorumm napimm sizceeee

ve benım bu ay kı progesteronum 13 du cokdusuktuu ıhtımal yok gıbı ama rabbımden umut kesılmıokii aklımda fıkrımdee acaba sorusuu

sellamun aleykummm mart ayının gülllerrii pörtüü böcükleriii napıosunuzzzzzz bakemm

kızlarrrrr beklenmeyen adetım dunduu ve bısı yokkk yanı 1 gun gecıkmıs oluyorumm napimm sizceeee

ben senin yerine dün regl oldum sen regl olmaaa dün benim günümdüü hakkını yedim inşallah vardır bişeyler amaaaa bekle derim benn test yapsan çıkar psikolojikmende gecikiyor bazen eğer kafana takmayacaksan test yapma amaa kafanda sürekli acaba hamilemiyim şüphesi varsa gebelik testini yap varsaa hep birlikte sevinelim yoksa psikolojikmen olmadığını anlar reglini olursun hiç olmazsa

evet cnm..ama ben geçen ay olmadım.ilaçla olabildim anca.

gündaşım benimm Nisan ayınaa inşallahhh olsun düzene girer belki benim 4 senedir düzensizdi 5 aydır şükürler olsunki düzene girdi.Darısı başına

ve benım bu ay kı progesteronum 13 du cokdusuktuu ıhtımal yok gıbı ama rabbımden umut kesılmıokii aklımda fıkrımdee acaba sorusuu

13 çok kötü değil ki 12 yle hamiş kalanlar var öyle düşünme Crafty doğru söylüyor yarınn sabah aç karınla doğruu tuvaletee yaa bizler buu güzel olayıı niyee tuvalettee öğreniriz kii ben son zamanlar wcde yapıp hemenn başka odaya götürüp dua edip bekliyordum belki tuvalette hayırlı çocuk falan olmaz diyee saçma sapan düşünmeye başladım artıkkk

hayırlı haberlerle gel inşallah
stres yapma
Idrar tahlili yapmışmıydın:26:

yok canım yapmadım.ben idrar testine karşıyım.. çünkü negatif verse acaba kalıyor aklının bir köşesinde,yanlış ihtimali var.. pozitifte yanlış ihtimali az ama bu sefer yine kan testi yapıyorsun eninde sonunda.. onun için strese hayır diyorum...

eyvah eyvah... koptum ya ....

gökçeada bozcaada veya balıkesir akçay ayvalık önerebilirim.. biraz sakin yerlerdir ama çok doğal ve temiz... bodrum çeşme gibi hareketli değil pek...

gökçeada bozcaada veya balıkesir akçay ayvalık önerebilirim.. biraz sakin yerlerdir ama çok doğal ve temiz... bodrum çeşme gibi hareketli değil pek...

oy oy oy tam benim mekanlar..
akçay altınoluk bayılırım.benim bursa çevresi ve yakın yerlerinde gitmediğim yer kalmadı.sağolsun babacım çok gezdirdi bizi erdekde güzel tavsiye ederim hemde uygun çok pahalı değil.

gerekkk kalmadııııı oldummm test lafını duyunca gelıooo rabbbıım bıze dee nasıpp ett her ay sonu ağlıcasmı bız bole yaaaa içim yanıooo uff

amannn...
tamda lafının üstüne gelmiş terbiyesiz.
canımız sağolsun şekerim üzülmek yok.tuğba87 ile ben nisana yerimizi ayarlamıştık.sende geldin yanımıza. bizde bu ay çok çalışırız

gidiyorumm ben calısma malısma da yok bu ayyy yapmıcamm her sonu bu acıyı cekmıcemmmmmmm var mı yok muu test yapayım ı yapmayım mııı gecelerı uyuyamıorum artıkk ben yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…