Tuğbada seniiii seviyooorrr
Bu topik bambaşka beee
aşk olsun hani bize sevgi
mistrall aşk olsunn topiğin güllerinden birtaneside sensin bugünnn neşe doluyum neşeeal bu seninnn bu çiçeklerde mart ayını kedilere bırakmayan güllerin olsunnn Mart ayı benim olmadı amaa sizin olsunn inşallahh çünkü ben dünn kırmızı kartı yedimmm :)
aşk olsun hani bize sevgi
teşekkür ederim cicim
mart ayı benimde olmadı malesef. ben şimdiden nisan ayını bekler oldum
sendemi dün regl olmuştun benmi yanlış hatırlıyorum
sellamun aleykummm mart ayının gülllerrii pörtüü böcükleriii napıosunuzzzzzz bakemm
kızlarrrrr beklenmeyen adetım dunduu ve bısı yokkk yanı 1 gun gecıkmıs oluyorumm napimm sizceeee
e yap bi test yarın sabah ilk idrarla
aslında bugun yapmak ıstıom ama korkuommama duramıomda bugunden yapsam ızın verıonuz muu arkıdesler
sellamun aleykummm mart ayının gülllerrii pörtüü böcükleriii napıosunuzzzzzz bakemm
kızlarrrrr beklenmeyen adetım dunduu ve bısı yokkk yanı 1 gun gecıkmıs oluyorumm napimm sizceeee
evet cnm..ama ben geçen ay olmadım.ilaçla olabildim anca.
ve benım bu ay kı progesteronum 13 du cokdusuktuu ıhtımal yok gıbı ama rabbımden umut kesılmıokii aklımda fıkrımdee acaba sorusuu
hayırlı haberlerle gel inşallah
stres yapma
Idrar tahlili yapmışmıydın:26:
sıkıntıdan fıkralara dalıyorum
Adamın biri doktora gitmiş. Kalbim çok atıyor demiş Uzun bir muayeneden sonra doktor "Atmaması lazım" demiş. Adam doğru bir eczaneye gitmiş ve "Atmaması var mı" demiş. Eczacı şaşırarak :"Beyefendi Atmaması bizde olmaz ,siz köşedeki veterinere gidin" demiş. Adam 4 kutu at mamasını almış ve bir ay boyunca kullanmış. Sonuç mükemmel 4 ay sonra adamın kalp şikayetleri yeniden başlamış ve doğru veterinere gitmiş ve 4 kutu daha at maması istemiş. Veteriner "kusura bakmayın at maması ithalatı artık yapılmıyor. Bizde de bitti" demiş. Adam telaşla doktoruna gitmiş ve "atmaması bitmiş" demiş . Doktor da "bitmemesi lazım" demiş...
izin tarihinin belli olmaması çok kötü.eşimin tarih belli oluyo ama ben hep son anda çıkıyorum izne.
3 yazdır antalyaya gidiyoruz biz.bu yaz farklı bir yere gitmeyi düşünüyoruz.belki ege sahillerinden bir yer olabilir.yazı çok seviyorum beniçim kıpır kıpır oluyo havalar ısındıkça.deniz kum sahil... ama malesef ankarada oturuyorum
gökçeada bozcaada veya balıkesir akçay ayvalık önerebilirim.. biraz sakin yerlerdir ama çok doğal ve temiz... bodrum çeşme gibi hareketli değil pek...
e yap bi test yarın sabah ilk idrarla
gerekkk kalmadııııı oldummm test lafını duyunca gelıooo rabbbıım bıze dee nasıpp ett her ay sonu ağlıcasmı bız bole yaaaa içim yanıooo uff
gerekkk kalmadııııı oldummm test lafını duyunca gelıooo rabbbıım bıze dee nasıpp ett her ay sonu ağlıcasmı bız bole yaaaa içim yanıooo uff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?