tamam canım benim.İnşallah güzel haberlerle gelirsin.
benimde bir sorum var kim biliyorsa artık şimdi ben rahim filmi çekindikten sonra yine çalışma yapacakmıyım doktor klomen kullan demişti napsam acaba bir bile varmı çektirdikleri ay hamile kalan birileri varmıdır kafam karıştı:26::26: evet yorumlarınızı bekliyorum :)))tuğbacık yorumlamış ben ondan yorum yapmadım bence gayet normal kuzum. Progesteron da gayet ii. Havuç ye günde 1 tane güzel yumurtlatıo ben medimden öğrendim yediğim ay güzel çıktı değerlerim
benimde bir sorum var kim biliyorsa artık şimdi ben rahim filmi çekindikten sonra yine çalışma yapacakmıyım doktor klomen kullan demişti napsam acaba bir bile varmı çektirdikleri ay hamile kalan birileri varmıdır kafam karıştı:26::26: evet yorumlarınızı bekliyorum :)))
mersiiiii
dışarda yedik geldik şiştim şiştimmmm
mist böceği hayırdır bu saatte gelmezdin
tuğbacım rahim filmine ortalama ne kadar diyolar.ssk ile anlaşması yokmuş.biraz inceledimde.merak ettim.fiyat konusundabilgi yokk
ben çekilen ay hamile kalanı çok duydum. tüplerdeki az yapışıklığı açıomuş çünkü film sen fik fik işini dr a sor yine de
canım benim burada okuduğum kadarıyla bu filmi çekildikten sonra bazı kişilerhamile kalmış.çünkü verilen ilaç birtakım yapışıklıkları ve tıkanıklıkları açıyormuş.bunlarsadece okuduklarım.bence dahada çok çalış bu ay.
herşey dahil 330 tl canım amaa değerr diye düşünüyorum burda 280 tlye çekiyorlar amaa acıda çekiyorlar ben acı çekmemek için 50 tl daha gözden çıkardım artık
mersiiiii
dışarda yedik geldik şiştim şiştimmmm
mist böceği hayırdır bu saatte gelmezdin
iyi akşamlar kızlar
ne zamndır giremiyorum
ne var ne yok bilmiyorum
dikkatimi çekti bu ay listeye ismini çok az kişi yazdırmış:26::26:
kızlar 2 gun once arkadasıma ıdrar testı yaptırdım 7 aylık evlıydı hep korunuyolardı sevgılıler gunune ozel korunmamışlar ogun ve sonuç pozıtıf şok oldum ya onlarda sokta ogun gıdıp kan testı verdı hemen 10.75 çıkmıştı 2 gun sonra bıdaha yaptırın dedıler bugun yıne yaptırdık 56.67 cıktı arkadasım hamıle allahım bızede yasatır bırdaha ınsallah
yine ilk günaydın benden olsun.. günaydın herkese...
Bi günaydın da benden bakalım
Ya kızlar benim ders çalışmam lazım ama konsantre olamıyorum bu baby konusuna fena takıldım. 3 yıl aman olmasın diyodum şimdi de olmazsa diye korkmaya başladımTutuştum ama eşime belli edemiyorum. Ben sana demiştim dicek diyee
günaydın kızlar bakın klomen topicinde ne gördüm
benim eşim diyor cnm ben sana demiştim diye.en az 2 yıl olmaz demiştim 2 yıl üstünden 1,5 yıl daha geçti hala bekliyorum.
benim eşim diyor cnm ben sana demiştim diye.en az 2 yıl olmaz demiştim 2 yıl üstünden 1,5 yıl daha geçti hala bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?