Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

tuğbacım rahim filmine ortalama ne kadar diyolar.ssk ile anlaşması yokmuş.biraz inceledimde.merak ettim.fiyat konusundabilgi yokk

tamam canım benim.İnşallah güzel haberlerle gelirsin.

tuğbacık yorumlamış ben ondan yorum yapmadım bence gayet normal kuzum. Progesteron da gayet ii. Havuç ye günde 1 tane güzel yumurtlatıo ben medimden öğrendim yediğim ay güzel çıktı değerlerim
benimde bir sorum var kim biliyorsa artık şimdi ben rahim filmi çekindikten sonra yine çalışma yapacakmıyım doktor klomen kullan demişti napsam acaba bir bile varmı çektirdikleri ay hamile kalan birileri varmıdır kafam karıştı:26::26: evet yorumlarınızı bekliyorum :)))

ben çekilen ay hamile kalanı çok duydum. tüplerdeki az yapışıklığı açıomuş çünkü film sen fik fik işini dr a sor yine de

canım benim burada okuduğum kadarıyla bu filmi çekildikten sonra bazı kişilerhamile kalmış.çünkü verilen ilaç birtakım yapışıklıkları ve tıkanıklıkları açıyormuş.bunlarsadece okuduklarım.bence dahada çok çalış bu ay.

mersiiiii
dışarda yedik geldik şiştim şiştimmmm
mist böceği hayırdır bu saatte gelmezdin

ohhh afiyet olsunnn tabi yaa arada sıradaa dışarıda yemek gibisi yok :))

tuğbacım rahim filmine ortalama ne kadar diyolar.ssk ile anlaşması yokmuş.biraz inceledimde.merak ettim.fiyat konusundabilgi yokk

herşey dahil 330 tl canım amaa değerr diye düşünüyorum burda 280 tlye çekiyorlar amaa acıda çekiyorlar ben acı çekmemek için 50 tl daha gözden çıkardım artık

ben çekilen ay hamile kalanı çok duydum. tüplerdeki az yapışıklığı açıomuş çünkü film sen fik fik işini dr a sor yine de

sağolun kızlarr inşallah bakalım ben bir doktorla görüşürüm dediğin gibi bakalım fik fike ne diycekkk

herşey dahil 330 tl canım amaa değerr diye düşünüyorum burda 280 tlye çekiyorlar amaa acıda çekiyorlar ben acı çekmemek için 50 tl daha gözden çıkardım artık[/QUOTE]

bencede en güzelini yapmışın.sonuçta acı olmayacak.

herşey dahil 330 tl canım amaa değerr diye düşünüyorum burda 280 tlye çekiyorlar amaa acıda çekiyorlar ben acı çekmemek için 50 tl daha gözden çıkardım artık

bencede en güzelini yapmışın.sonuçta acı olmayacak.[/QUOTE]

evett herşyi göze aldım ne tatlı canım varmış beeee 10 saatlik yolu bile göze aldım sonra sıra senin ben anlamam sende çektirceksin başı ben çekiyorum bak

iyi akşamlar kızlar
ne zamndır giremiyorum
ne var ne yok bilmiyorum
dikkatimi çekti bu ay listeye ismini çok az kişi yazdırmış:26::26:

günaydın kızlar bakın klomen topicinde ne gördüm

yine ilk günaydın benden olsun.. günaydın herkese...

Bugün 09:09akillibidik

asktutkunu kullanıcısından alıntı
kızlar 2 gun once arkadasıma ıdrar testı yaptırdım 7 aylık evlıydı hep korunuyolardı sevgılıler gunune ozel korunmamışlar ogun ve sonuç pozıtıf şok oldum ya onlarda sokta ogun gıdıp kan testı verdı hemen 10.75 çıkmıştı 2 gun sonra bıdaha yaptırın dedıler bugun yıne yaptırdık 56.67 cıktı arkadasım hamıle allahım bızede yasatır bırdaha ınsallah

GÜNAYDIN KIZLAR HAYIRLI CUMALAR OLSUN :79:
BIDIĞIM ÖYLE HESAPLA KİTAPLA OLMUYO BU İŞLER BİZ KENDİMİZİ BOŞA PARALAMAYALIM
ALLAH NE ZAMAN NASİP EDERSE O ZAMAN OLUYOR
İNŞALLAH TEZ ZAMANDA OLUR BİZİ DE SEVİNDİRİR RABBİM

günaydın güzel bayanlar...
Ay günüm yaklaştı son kulavara girdim .Bugün itibarıyla heran kırmızılar gelebilir.25. günümdeyim 30. güne kadar olmam inşallah.test yapmak istiyorum hemen çıksın istiyorum..Sabırsızlanmaya başladım yine:84::84::84:

Bi günaydın da benden bakalım
Ya kızlar benim ders çalışmam lazım ama konsantre olamıyorum bu baby konusuna fena takıldım. 3 yıl aman olmasın diyodum şimdi de olmazsa diye korkmaya başladım Tutuştum ama eşime belli edemiyorum. Ben sana demiştim dicek diyee

benim eşim diyor cnm ben sana demiştim diye.en az 2 yıl olmaz demiştim 2 yıl üstünden 1,5 yıl daha geçti hala bekliyorum.

amaan yarabbi iimiş valla... bnm yengeminde buna benzer olmuştu bekarlığından itibaren kistten dolayı hap kullanıyordu evlendiler yine bi süre istemediler korundu hapla sonra düşünmeye başlayınca doktora gitti doktor bu seni 6 ay daha korur ilaç içme dedi yengem ilacı bıraktığı hafta hamile kaldı.. o yüzden biz bi yerimizi yırtalım duralım (ki ben bu ay hiç yırtmadım da çalışmadım da kesin kırmızılar gelir salı günü) olmayacaksa olmuyo ben bunu bilir bunu söylerim...

benim eşim diyor cnm ben sana demiştim diye.en az 2 yıl olmaz demiştim 2 yıl üstünden 1,5 yıl daha geçti hala bekliyorum.

Kariyer de kariyer dedim sınavlar dedim erteledim. Bi de eşimin ailesine inat doğurmıcam dedim
Eşim iç anadolulu.Oralarda evlenir evlenmez doğuruyolar Farz gibi bişi yani...Ben planlı yaşıyorum diye rest çektim güya. İnş Allah dillerine düşürmez Seni de inş bir an önce eşinin dilinden kurtarsın Allahımmm...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…