Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

onu bende duydum çok rüya görüyolarmış valla bende her gece değişik bişey yıyorum rüyamda cok rüya görüyorum ama fos çıktı

Hamilelikle ilgisi yok canım bence ben çok sık rüya görmüyorum
gördüğümüde hatırlamıyorum.Bir dönem eşimle sorunlarım vardı o zamanlar
çok rüya görürdüm sanırım beyin yorgunluğu ile ilgili

valla ben bu aralar her gece bişey yiyorum dün gecede içli köfte yedim

elmacığımmm neerelerdesin sen ses seda yok hamişlik nasıl gidiyor bakim yeğenimiz nasıll kendine ve yeğenimize dikkat et öpüyorum kocamann

Günaydınn güzel hatunlarrr.. Hayırlı cumalar... Nasılsınız???

sana katılıyorum cnm.ben cumartesileri hiç sevmiyorum
herkes yataken çalışmak çok can sıkıcı

canım sen merak etme :) ben haftanın 7 günü çalışıyorum hemde akşam 9-10'a kadar :) cumartesi pazar sabah 10da açıyorum dükkanı.. hafta arası 8,30-9
sadece geçen pazar açmadık.. cumaretesi kayınvalideme kalmaya gitmiştik.. ama yine de pazar saat 17.00 gibi açtık :)
hım bu arada kaynanamın kaynanası vefat etmiş.. canım biraz sıkkın .. gerçi kadını hiç görme fırsatım olmadı ama işte.. (açıklama yapayım kayınvalidemin ikinci eşinin annesi..) yani eşimin nenesi değil ha..

anam ne oldu bu topike... kendimi tek başına görünce.. acaba başka topik mi açtılar diye bir düşünceye kapılıyorum..

anam ne oldu bu topike... kendimi tek başına görünce.. acaba başka topik mi açtılar diye bir düşünceye kapılıyorum..

anlamadım bende herkesin hevesi kaçtı galiba bende başka topiklerde ilginç yazılara takılıyorum
sıkıldım burda beklerken

anlamadım bende herkesin hevesi kaçtı galiba bende başka topiklerde ilginç yazılara takılıyorum
sıkıldım burda beklerken

ay ne biliyim.. bende bazen göz atayım diyorum başka topiklere de sarmıyor.. burda bekliyorum.. turşu oldum.. ağaç oldum kök saldım :)

ay ne biliyim.. Bende bazen göz atayım diyorum başka topiklere de sarmıyor.. Burda bekliyorum.. Turşu oldum.. Ağaç oldum kök saldım :)

yüzümü sivilceler bastı

çenemde tam 4 tane kocaman sivilce var
konuşurken ağrıyo o kadar yani

yüzümü sivilceler bastı

çenemde tam 4 tane kocaman sivilce var
konuşurken ağrıyo o kadar yani

ay cnm benim.. ilaçlardan mı ki acaba.. senin gününe daha da var gerçi.. ben adet olacağım zaman yüzümün aynı yerinde her ay sivilcelerim çıkar.. ve normalde hiç sivilce yok yüzümde

ay cnm benim.. Ilaçlardan mı ki acaba.. Senin gününe daha da var gerçi.. Ben adet olacağım zaman yüzümün aynı yerinde her ay sivilcelerim çıkar.. Ve normalde hiç sivilce yok yüzümde

çene bölgesi sivilceleri alerji belirtisiymiş
bilmiorum ya kafayı yicem
başka hiçbiyerde sivilce yok çenemde bir anda patır patır kabarıyo

çene bölgesi sivilceleri alerji belirtisiymiş
bilmiorum ya kafayı yicem
başka hiçbiyerde sivilce yok çenemde bir anda patır patır kabarıyo

geçer canım .. can sıkma.. ben seni fazla takip edemedim bu aralar.. yumuşların ne durumdaydı.. çatlatma iğnesi mi vermişti doktorun.. aydınlatırmısın cnm benii.. bir de günün nezaman (beklenmeyen)

geçer canım .. Can sıkma.. Ben seni fazla takip edemedim bu aralar.. Yumuşların ne durumdaydı.. çatlatma iğnesi mi vermişti doktorun.. Aydınlatırmısın cnm benii.. Bir de günün nezaman (beklenmeyen)

temizleyicimi değiştirsem iyi olacak sanırım
iğnemi oldum geçen ctesi beklemedeyim şimdi
gelmesini hiç mi hiç istemediğim tarihim de 18 mart

temizleyicimi değiştirsem iyi olacak sanırım
iğnemi oldum geçen ctesi beklemedeyim şimdi
gelmesini hiç mi hiç istemediğim tarihim de 18 mart

Allah hayırlısını versin bıdıkım..
ben ne temizleyici kullanıyorum ne de sabun.. sabunlara karşı sanırım alerjim var .. diceksin ne de pasaklı birisin :) yok.. sabahları hafif ılıktan sıcağa yakın suyla yıkıyorum yüzümü.. ondan sonra soğuk suyla.. eskiden kullanmadığım bakım ürünü kalmadıydı.. bir ara alma imkanım olmadı lorealden alıyordum.. bir baktım ki artık ihtiyacım yok :) krem dahi sürmem yüzüme.. sadece banyodan sonra nivea nemlendirici krem.. :)

Kızlar geldi bnm kırmızılarrrrrrrrrrrrrrrrr

Hem de 25. günümde çok erken geldi.Ben anlamadım geçen ay 32.günümde geldi bu ay 25 ..
Çok dengesiz ya hep böyleydi ama 27-30. günler arası oynardı ..

Acaba grip ilaçları antibiyotikler mi yaptı?:26:

Ama artık ortalamasını alacam 28. günü test yapıcam o da 31 mart.Yani mart ayı umutlarım devam ediyor.Artık soğuk kanlı olmaya çalışıyorum ama bi tarafım içte içe haykırıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…