Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

ben de dönem dönem alıyorum ama haftada 1 yada 2 kez kullanıyorum genelde sızıp kaldığım için yatarken uğraşasım gelmiyo
sabah da anca yetişiyorum o yüzden uğraşamıyorum

hayırlısı canım.. bu düzensizlikle ilgili doktora gittin mi.. bende de düzensizlik vardı estradiolum düşük çıktıçç şimdi 3. ay oldu ilaç kullanıyorum bu son.. bundan sonrasını takip edicem

çok erken gelmiş canım ya bizim günümüz aynıydı senle

hayırlısı canım.. bu düzensizlikle ilgili doktora gittin mi.. bende de düzensizlik vardı estradiolum düşük çıktıçç şimdi 3. ay oldu ilaç kullanıyorum bu son.. bundan sonrasını takip edicem

cnm ben ilk gittiğimde söyledim doktora her ay oluyorsan düzenli demektir dedi.Haftası belli ama 3 4 gün fark ediyor işte.Anlamadım gitti.Neyse konuştukça moralim bozuluyor .En iyisi hemen unutmak.

ayy kızlar yaa çok saçma bişey olacak ama aşırı derecede susuyorum ve geğiriyorum ya ben..
sizce bnm neyim var... hamile miyim demiyorum...

çene bölgesi sivilceleri alerji belirtisiymiş
bilmiorum ya kafayı yicem
başka hiçbiyerde sivilce yok çenemde bir anda patır patır kabarıyo

cnm bir ara benimde çenemde vardı sivilce.çıkınca bayada kalıyodu..yazın doktora gittim hormonlardan dedi hatta o dönem korunmayı yeni bırakmıştık o yüzden heralde vücut kendini hazırlıyo falan diye düşünmüştüm..ama hala hazırlayamadı gitti.

ayy kızlar yaa çok saçma bişey olacak ama aşırı derecede susuyorum ve geğiriyorum ya ben..
sizce bnm neyim var... hamile miyim demiyorum...

tuzlu bişi yemişsindir bir de gaz yapan bişiy.. mesela ayran içtin mi ? ya da ne bilim.. yediklerini söyle.. belki de ortam çok sıcaktır

tuzlu bişi yemişsindir bir de gaz yapan bişiy.. mesela ayran içtin mi ? ya da ne bilim.. yediklerini söyle.. belki de ortam çok sıcaktır

sadece börek yedim daha bişeyde yemedim sudan başka bişeyde içmedim ama bi kaç gündür var yaa... kaç gündür kocamda yok zaten evde sürekli kahvaltılık yiyorum çok şaşırdım yaa...

sadece börek yedim daha bişeyde yemedim sudan başka bişeyde içmedim ama bi kaç gündür var yaa... kaç gündür kocamda yok zaten evde sürekli kahvaltılık yiyorum çok şaşırdım yaa...

belki çorba falan içsen daha iyi olur.. için kurumuştur :)

çorbamı içiyorum cnm asla eksik etmem...

ay ne bilim :) bende profesör kesildim başınıza.. belki de üşüttüğünden de olabilir artık saçmalama moduna geçtim.. ay canım sıkılıyor.. ne edim..

patronunun şizofrenik eşiyle aranız nasıl benimde öyle bir tane vardı 2 sene önce falan.. kadının yüzünden işten ayrıldım.. resmen çıldırttı.. avukatların hepsi aynı.. hele bayanlar..

**
aramızda avukat olan var mı :) biraz patavatsızca davrandım kusuruma bakmayın

Son düzenleme:

ayy hiç sorma kadın hastalıklı yaa.. bugün işe saat 9.5 geçe geldim kapıyı açarken baktım ki tel çalıyo açtım kim tahmin et dicem zor olamayacak tahmin etmen evet o manyak yenimi geldiniz dedi dedim hayııırrr wc deydim...
napıyım onun çenesini çekeceğime yalan söylerim daha ii..
valla adli tatile kadar süre verdim kendime sabretcem ağustosda vınnn....

Kızlar ank.da hangi k.doğum doktorunu öneriyosunuz? Bayan olsun ama...Reglimin bitmesine 3gün kaldı.Hemen arkasından doktora gidicem. Mart ayını verimli geçirme niyetindeyim ama yanıyoooo

selam kızlar nasılsınız bakimmmmmmmm topikin agasıııııı sen nasılsın bakalımmmmm

Kızlar ank.da hangi k.doğum doktorunu öneriyosunuz? Bayan olsun ama...Reglimin bitmesine 3gün kaldı.Hemen arkasından doktora gidicem. Mart ayını verimli geçirme niyetindeyim ama yanıyoooo

hormon tahlili yaptırsaydın adetinin 3.günü keşke.. ben şahsen zekai tahire gittim.. erkek doktordu.. gerçi ismini de unuttum :) usg kan ve idrar tahlili istedi.. gittim yaptırdım sonuçları gösterdim ilaç yazdı.. diğer hastanelerde nasıldır bilemiorum.. ama benimki genel kontroldü adetimin 12 günü gitmiştim.. bebek işini kararlaştırınca daha iyi bir yere gitmek isterim açıkçası.. usg için sıra bekledim biraz.. okadar..

zor gerçekten seni çok iyi anlıyorum.. ben allahtan sigortacıydım orda.. yani patronum hisseli ortaklardan biriydi 2 daireyi 1 yapmışlar aramızda bir koridor vardı.. ben zaten hep derim iki eş bir yerde çalışıyorsa o işyerinde tatsızlıklar bitmez.. kadın garanti bankasının bir şubesinde avukatmış emekli olunca da eşiyle çalışmaya devam etmiş kendi bürolarında.. sekreterine kök söktürüyordu ... diyodum allahtan benim patronum değil o kadın.. bir baktım ki benim işlerime de karışmaya başlamış.. arkamdan atıp tutuyormuş.. kocasına da kızıyormuş sen bu kıza çok yüz veriyorsun istediği saatte gelip gidemez diyomuş (sekreter yetiştiriyodu sağ olsun)
bu şekilde konuşmasının sebebi de ben muhasebe kursuna yazılmıştım ve çalıştığım için hafta sonu grubuna yazıldım, ders 13,00 başlıyodu cumartesi günleri içinde patronumla anlaşmıştım 12,30 da çıkarım diye .. ulan adam itiraz etmiyor sana ne oluyor.. 13,00 kadar duracakmışmışım ben orda.. akaydan izmir caddesine yürüyordum.. baktım 2-3 hafta oldu hala peşimden konuşuyor bir gün de gelmiş patronum yokken bana kafa tutuyor.. en sonunda dedim X hanım size saygım sonsuzdur patronumun eşisiniz diye.. ama lütfen yaptığım işe karışmayın.. herkes başarılarını kendi branşında göstersin dedim.. kadın şaşırdı.. ne biçim konuşuyorsun sen kimsin sana kim hak veriyor falan diye.. 1 yıl çalıştım 3 sekreter değişti.. ben ayrılınca da o andaki 4. sekreter de ayrılmıştı terslikler hep beni bulur zaten.. ama patronuma da söyledim.. eşiniz çalışanlarınıza karışmaya devam ettiği sürece çok işci kaybedersiniz dedim.. sigortayı tek başıma idare ediyodum yaw..

valla mistim biz hazırız da bi bizim bebeler hazırlanıp gelemedi

Cnm ben son 1 yıldır mantar şikayetimden dolayı sürekli doktordayım ztn..Mantarın üstüne de son 6 ay içinde sistit, kist, iltihap...Nerdeyse her ay gidiyorum yani. Bi kaç doktor gezdim açıkçası. Ama şu yanma problemini nerdeyse evlendim evleneli çekiyorum. Önce sebep mantar dedim, sonra sistit dedim kist dedim bunların hepsi geçti ama hala iş halinde yanmam oluyo:2: İltihaptan olur mu bilmiyorum...Çok ii bi dr arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…