allah hayırlısını versin bıdıkım..
Ben ne temizleyici kullanıyorum ne de sabun.. Sabunlara karşı sanırım alerjim var .. Diceksin ne de pasaklı birisin :) yok.. Sabahları hafif ılıktan sıcağa yakın suyla yıkıyorum yüzümü.. Ondan sonra soğuk suyla.. Eskiden kullanmadığım bakım ürünü kalmadıydı.. Bir ara alma imkanım olmadı lorealden alıyordum.. Bir baktım ki artık ihtiyacım yok :) krem dahi sürmem yüzüme.. Sadece banyodan sonra nivea nemlendirici krem.. :)
Kızlar geldi bnm kırmızılarrrrrrrrrrrrrrrrr
Hem de 25. günümde çok erken geldi.Ben anlamadım geçen ay 32.günümde geldi bu ay 25 ..
Çok dengesiz ya hep böyleydi ama 27-30. günler arası oynardı ..
Acaba grip ilaçları antibiyotikler mi yaptı?:26:
Ama artık ortalamasını alacam 28. günü test yapıcam o da 31 mart.Yani mart ayı umutlarım devam ediyor.Artık soğuk kanlı olmaya çalışıyorum ama bi tarafım içte içe haykırıyor...
kızlar geldi bnm kırmızılarrrrrrrrrrrrrrrrr
Hem de 25. Günümde çok erken geldi.ben anlamadım geçen ay 32.günümde geldi bu ay 25 ..
çok dengesiz ya hep böyleydi ama 27-30. Günler arası oynardı ..
Acaba grip ilaçları antibiyotikler mi yaptı?:26:
Ama artık ortalamasını alacam 28. Günü test yapıcam o da 31 mart.yani mart ayı umutlarım devam ediyor.artık soğuk kanlı olmaya çalışıyorum ama bi tarafım içte içe haykırıyor...
hayırlısı canım.. bu düzensizlikle ilgili doktora gittin mi.. bende de düzensizlik vardı estradiolum düşük çıktıçç şimdi 3. ay oldu ilaç kullanıyorum bu son.. bundan sonrasını takip edicem
çok erken gelmiş canım ya bizim günümüz aynıydı senle
çene bölgesi sivilceleri alerji belirtisiymiş
bilmiorum ya kafayı yicem
başka hiçbiyerde sivilce yok çenemde bir anda patır patır kabarıyo
ayy kızlar yaa çok saçma bişey olacak ama aşırı derecede susuyorum ve geğiriyorum ya ben..
sizce bnm neyim var... hamile miyim demiyorum...
tuzlu bişi yemişsindirbir de gaz yapan bişiy.. mesela ayran içtin mi ? ya da ne bilim.. yediklerini söyle.. belki de ortam çok sıcaktır
sadece börek yedim daha bişeyde yemedim sudan başka bişeyde içmedim ama bi kaç gündür var yaa... kaç gündür kocamda yok zaten evde sürekli kahvaltılık yiyorum çok şaşırdım yaa...
belki çorba falan içsen daha iyi olur.. için kurumuştur :)
çorbamı içiyorum cnm asla eksik etmem...
ay ne bilim :) bende profesör kesildim başınıza.. belki de üşüttüğünden de olabilirartık saçmalama moduna geçtim.. ay canım sıkılıyor.. ne edim..
patronunun şizofrenik eşiyle aranız nasılbenimde öyle bir tane vardı 2 sene önce falan.. kadının yüzünden işten ayrıldım.. resmen çıldırttı.. avukatların hepsi aynı.. hele bayanlar..
**
aramızda avukat olan var mı :) biraz patavatsızca davrandım kusuruma bakmayın
Kızlar ank.da hangi k.doğum doktorunu öneriyosunuz? Bayan olsun ama...Reglimin bitmesine 3gün kaldı.Hemen arkasından doktora gidicem. Mart ayını verimli geçirme niyetindeyim ama yanıyoooo
ayy hiç sorma kadın hastalıklı yaa.. bugün işe saat 9.5 geçe geldim kapıyı açarken baktım ki tel çalıyo açtım kim tahmin et dicem zor olamayacak tahmin etmen evet o manyak yenimi geldiniz dedi dedim hayııırrr wc deydim...
napıyım onun çenesini çekeceğime yalan söylerim daha ii..
valla adli tatile kadar süre verdim kendime sabretcem ağustosda vınnn....
cnm bir ara benimde çenemde vardı sivilce.çıkınca bayada kalıyodu..yazın doktora gittim hormonlardan dedihatta o dönem korunmayı yeni bırakmıştık o yüzden heralde vücut kendini hazırlıyo falan diye düşünmüştüm..ama hala hazırlayamadı gitti.
selam kızlar nasılsınız bakimmmmmmmm topikin agasıııııı sen nasılsın bakalımmmmm
hormon tahlili yaptırsaydın adetinin 3.günü keşke.. ben şahsen zekai tahire gittim.. erkek doktordu.. gerçi ismini de unuttum :) usg kan ve idrar tahlili istedi.. gittim yaptırdım sonuçları gösterdim ilaç yazdı.. diğer hastanelerde nasıldır bilemiorum.. ama benimki genel kontroldü adetimin 12 günü gitmiştim.. bebek işini kararlaştırınca daha iyi bir yere gitmek isterim açıkçası.. usg için sıra bekledim biraz.. okadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?