Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

ay canım senin durumunda zormuş yaw... bende de bazen yanma oluyor ama doktor da bişi demedi ki.. gittiğim zaman üşütmüştüm idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmıştı monurol diye bir ilaç verdi o da 1 kullanımlık paket toz.. o zamanda sigortam yoktu.. bir sürü para bayıldım tahlil ve usg için.. bi de bu ilaç 17lira falandı sanırım..
benim yanma genelde adettim bittikten sonra ilk iki ilişki öyle oluyorum..

cnm bende sana zekai tahir burağı tavsiye ederim ankaranın en büyük doğum hastanesi ve orada başhekim yardımcısı özlem uzunlar var ama yengem hamile kaldığında muayenehanesine gitmiştik çok ii çok hasas bi doktordur çok inceler istersen bi git derim biz çok memnun kaldık.. hastaneden randevu alabilirsin yanlış bilmiyorsam ayrıca ileride onun hastası olduğunu söylediğin zaman tüm olanaklar önüne sunuluyo tahlillerde falan..

seboşum özlem hanımı sen banada tavsiye etmiştin.ben gitmeyi düşünüyorum...

seboşum özlem hanımı sen banada tavsiye etmiştin.ben gitmeyi düşünüyorum...

kesinlikle git canım çok şeker bi kadın fzla hassas hatta kız yengemin hamileliğinde aldığı kilolara kadr kontrol altında tuttu gerçi aldığı parayıda bilir özel muayenehanesinde...

hımm doğrudur.. bir sonraki muayenemde dikkate alırım canım ... muayenehanesi nerde ki ? hem bana yakın olmasını tercih edebileceğim yer olması lazım.. yani tek araçlık :)

hımm doğrudur.. bir sonraki muayenemde dikkate alırım canım ... muayenehanesi nerde ki ? hem bana yakın olmasını tercih edebileceğim yer olması lazım.. yani tek araçlık :)

çankayada cnm ama tam hatırlamıyorum yerini...
buldum tunalıhilmi kavaklıdere deymiş...

Son düzenleme:
websitesinde yazıyomuş tunali hilmide.. arabayla yakın aslında.. hımm 317/318 de geçiyorr ordan.. çift otobüs yaparız ozaman :) aman yeter ki güveneyim

bende oradan baktım zaten... bende ankarada olsam her sorunuma ona giderdim şimdi güvenemediğimden ve bilmediğimden hiç bi yere gidemiyorum..

bende oradan baktım zaten... bende ankarada olsam her sorunuma ona giderdim şimdi güvenemediğimden ve bilmediğimden hiç bi yere gidemiyorum..

canım benim seni çok iyi anlıyorum.. ben 35bin nufuslu bir kasabadan ankaraya geldiğimde herşey bana okadar zor geldi ki.. 3 aylık gelindim çalışmaya başladım.. işe arabayla gelip gidiyoduk.. otobüse ya da dolmuşa sadece eşimle biniyodum.. orda 3 ay çalıştım maaşı beğenmediydim.. neyse.. bi gün eşim işten erken çıkacak dedi ki bana bin 297ye kızılayda beklicem seni.. ay dedim nerde incem ki.. aklımda bi prensess hotel kalmış.. turkerlerin karşısındaki.. evet orda inceksin dedi.. o gün de yol kapalı mı :) kurtuluştan sıhhiyeye döndü otobüs.. napcam şimdi diye aradım. :) orda in dedi.. allahtan biraz google maps inceliyordum ankarayı.. sora sora buldum prensess hoteli de prensimi de :) işin kötü tarafı da eşim gecikti trafikten dolayı :) hala hatırlıyorum o günü eşime de kızıyorum..
şimdi ise kapalı gözle biniyorum otobüslere.. (okadar da değil de)
öğrendim az cok ankarayı

Çok sağol cnm. Bu doktora hastanede de muayene olunabiliyo mu yoksa sadece muayenehanesine mi gitmemiz lazım? Ona da gidim yeter ki kurtulim artık yaw..1 senedir hamile kalmaya yeltendiğimde problemim kalmasın diye uğraşıyorum. Uğraştıkça yeni bişiler çıkıyoCiyak ciyak da olmuyo ki cnm

ya cnm ben doğma büyüme ankaralıyım orta okuldan itibaren ailemin himayesinden çıktım ora senin bura bnm gezdim ankarayı çok ii bilirim, ama buna benzer bi anıda bnm var.. ilk kez orta okul arkadaşlarımda resim sergisine gidecez ders için o zaman cep tel nerdeee.. bnm şansıma bide o gün miting var mı otobüs taa orana gitti mi aralardan neyse ben kuğuluda indirdiler dönüp gelince ben orandan aşağı yürüyorum ama nasıl korkuyorum arkadaşlarlada eski gimada buluşcaz sonra ben vardım bin bir tırsmayla gittim ki kimse yok arkadaşlardan her yer miting alanı normal olarak polis falan ayy nasıl korkmuştum ona rağmen sıhhıyeye kadar yürüdüm öyle otobüse binip geri eve gitmiştim. bu kadar büyük yerden istanbula gelmem rağmen ilk başta bende senin gibi oldum korktum bide derler ya istanbulda her pislik var yutar adamı diye o da korkutuyo herkese şüpheli bakıyorsun ki kimsenin senle alakası yok neyse evde otur otur hiç biyere markete bile çıkmadım düşün yani sonra dedim aaa kafayı yicen şebnem kalk iş ara eşim başta köstek oldu kaybolursun bilmem ne diye bi güzel kavga ettim merak etme istanbulda belki bi yerleri bulamayıp kaybola bilirim ama böyle evde oturmaktan kafayı yiyince bakırköyü elimle koymuş gibi bulurum dedim çok gülmüştü eşim.. neyse ben aldım elime gazeteyi buldum işleri görüşmeler gittim şimdi bilmediğim her yerin açık adresi olsa istanbulda da fellik fellik gezerim...

anaaam çenem düştü...

cnm onu bilmiyorum ara bi sor hastaneye hemde olmadı muayene hanesini ararsın ücretini öğrenirsin.. fikir edinmiş olursun..

beni kimse merak etmemiş (

naptın cnm ben bu aralar mecnun geziyorum...

haha maşallah :) bende şimdi telefonda adres tarif ettim eşime.. çok komik oldu... ziraat mahallesinde sağ sokak bir müşterimiz var .. eşim de arıyo diyo ki ben ulusta heykelin ordayım nerden devam etcem.. tarif ettim.. sonra diyo ki dışkapı kavşağından devam mı etcem , evet dedim sonra yıldırım beyazıt eğitim ve arştma hastanesinin ordan ilk değil ikinci sokak diyorum.. emin misin diyo :)

neyse sonunda da iyi ki seni almışım dedi :) azıcık ruhum okşandı

anaaam bnm annemlerin evine çok yakın oralar... ayyy bana sor ben anlatırım...

anaaam bnm annemlerin evine çok yakın oralar... ayyy bana sor ben anlatırım...

tam şimdi aradım buldun mu adresi diye.. bulmuşta.. tam binanın önüne inince adam aramış.. işim çıktı ofiste olmıycam haftaya bırakalım, demiş... tahmin edebiliyorum eşimin o anki yüzünü :) yaw haber veriliyor müşteriye biz şu saatte ordayız diye.. plansız programsız öff... neyse müşteri velinimettir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…