Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

cimekadan haber varmı kızlarr bakıp çıkıyorum eşimin saati yaklaştı yemek yapıcam:97::97::97:

cimekadan haber varmı kızlarr bakıp çıkıyorum eşimin saati yaklaştı yemek yapıcam:97::97::97:

valla az önce yazdı "beni kimse merak etmemiş mi" falan gibi bişi.. biz de aslında ondan haber bekliyoruz da... sonucunu yazmadan çıktı

kızlar ben kaçar .. eşim geliyomuş 2 arkadaşıyla.. çay falan demlicem.. yemek te yapmadım.. öffff ne yidircem ben bunlara ya.. makarna yapim en iyisimi.. 1 tencere ve 1 tüple anca o olur

ben çekilen ay hamile kalanı çok duydum. tüplerdeki az yapışıklığı açıomuş çünkü film sen fik fik işini dr a sor yine de
benim kuzende 5 yıl çocuğu olmadı rahim filmi çektirdiği ay kendiliğinden hamile kaldı tüp bebek yapcaklardı ilaçlar evde kaldı
onu bende duydum çok rüya görüyolarmış valla bende her gece değişik bişey yıyorum rüyamda cok rüya görüyorum ama fos çıktı
bende pembe dizi gibi rüyalar görüyorum her gece güya bebek işini takmadım bu ay
doğum kontrol hapını bırakınca bende lise yıllarıma geri döndüm kocaman sivilceler çıkıyor

ergen gibiyim benim yüzümde de çok sivilce çıkıyo cildiyeye gittim troitten dedi

bugün çok güzel bi gün geçirdim kızlar eşimle gezdik alışveriş yaptık sonra mezarlığa gittik çok rahatladım sizler nasılsınız dayanamıcam yazıyorum karnım çok ağrıyo göğüslerim ağrıyomu sızlıyomu anlamadım 3 günüm kaldı offf

valla az önce yazdı "beni kimse merak etmemiş mi" falan gibi bişi.. biz de aslında ondan haber bekliyoruz da... sonucunu yazmadan çıktı

evet okudum başka topiklere bakmak zorunda bıraktı orda sobeledik amaa Değeri 10 muş eğer çatlatma iğnesi falan kullanmadıysa hamiş kalmış olabilir .....Ercee inşallahhh ağzından bal damlıyorr belki bende kalırım

inşallah allah sebep vermiş olsun film bahanesi olsun

kuzularım ben çıkıyorum öptüm hepizi yarınki nöbeetçi arkadaşlara desteğe gelirim bye....iyi akşamlar

inşallah allah sebep vermiş olsun film bahanesi olsun

inşallahh Ercecim de ahh kocayı bulabilecekmiyim bu ay onu bilmiyorum iştee şansa bak yaa ayda yılda bir istanbula geliyorum 1 hafta daha kalıcaktım sözdee amaa sanırım kalmayacağım sonuçta bebişten önemli değil..Bidaha gidilir elbet...:97::97::97::97::97::97:

evet kızlar sobelenmişim.. değerm dediğiniz gibi 10 çıktı.. yarın bir daha kan testi vereceğim artıyorsa devam, artmıyorsa yine kimyasal...hamile kalabiliyorum rahatlıkla ama gelgelelim tutunamıyor o döllenmş yumurta..iğne hap bir sürü şey kullanıyorum..bu arada dğer mart topiğinde de varım..2 liste 2 uğur:) bir de klomen topiğindeyim pcos var ya bende tedavi görüyorum... yarın haber veririm sizlere.. artık yatayım ben yarına kadar..benm için hepimiz için dualarınızı esirgemeyin..

günaydın kızlar topiğinizin başlığı çok güzel hayırlı uğurlu olur inş.

12 ocakta 7 haftalık bebeğimi kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım bazı problemlerden dolayı kürtajdan sonra hiç regl olmadım ve tekrardan hamile olduğumu öğrendim 39. gün yumurtladım ve şuan hamileyim benim için bir mucize bu o yüzden kızlar inancınızı asla kaybetmeyim yeterki Rabbim istesin şuan da 4+5 im anlıcağınız martı ben kedilere bırakmadım sizde bırakmayın kızlar

allah sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip etsin dua et bize de

canım inşallah tutunur bu kez bebeğin sana hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…