cimekadan haber varmı kızlarr bakıp çıkıyorum eşimin saati yaklaştı yemek yapıcam:97::97::97:
benim kuzende 5 yıl çocuğu olmadı rahim filmi çektirdiği ay kendiliğinden hamile kaldı tüp bebek yapcaklardı ilaçlar evde kaldıben çekilen ay hamile kalanı çok duydum. tüplerdeki az yapışıklığı açıomuş çünkü film sen fik fik işini dr a sor yine de
bende pembe dizi gibi rüyalar görüyorum her gece güya bebek işini takmadım bu ayonu bende duydum çok rüya görüyolarmış valla bende her gece değişik bişey yıyorum rüyamda cok rüya görüyorum ama fos çıktı
doğum kontrol hapını bırakınca bende lise yıllarıma geri döndüm kocaman sivilceler çıkıyor
heee cimekanın değeri 10 muş :)
inşallah geç döllenmedir kimyasal değildir
valla az önce yazdı "beni kimse merak etmemiş mi" falan gibi bişi.. biz de aslında ondan haber bekliyoruz da... sonucunu yazmadan çıktı
evet okudum başka topiklere bakmak zorunda bıraktı orda sobeledik amaaDeğeri 10 muş eğer çatlatma iğnesi falan kullanmadıysa hamiş kalmış olabilir .....Ercee inşallahhh ağzından bal damlıyorr belki bende kalırım
inşallah allah sebep vermiş olsun film bahanesi olsun
Günaydın cumartesi güzelleri:79::79::79:
günaydın cnm... başladık nöbete..
günaydın kızlar topiğinizin başlığı çok güzelhayırlı uğurlu olur inş.
12 ocakta 7 haftalık bebeğimi kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım bazı problemlerden dolayı kürtajdan sonra hiç regl olmadım ve tekrardan hamile olduğumu öğrendim 39. gün yumurtladım ve şuan hamileyim benim için bir mucize bu o yüzden kızlar inancınızı asla kaybetmeyim yeterki Rabbim istesin şuan da 4+5 im anlıcağınız martı ben kedilere bırakmadım sizde bırakmayın kızlar
evet kızlar sobelenmişim.. değerm dediğiniz gibi 10 çıktı.. yarın bir daha kan testi vereceğim artıyorsa devam, artmıyorsa yine kimyasal...hamile kalabiliyorum rahatlıkla ama gelgelelim tutunamıyor o döllenmş yumurta..iğne hap bir sürü şey kullanıyorum..bu arada dğer mart topiğinde de varım..2 liste 2 uğur:) bir de klomen topiğindeyim pcos var ya bende tedavi görüyorum... yarın haber veririm sizlere.. artık yatayım ben yarına kadar..benm için hepimiz için dualarınızı esirgemeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?