Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

canım benim geçmiş olsun.. ne teselli vereceğimi bilemedim, çevrendekilere takma sen kafayı.. başına gelen bilir ama biz(bilmeyenler) de seni anlıyoruz.. güçlü olmaya çalış.. biraz zaman geçsin herşey yoluna girer.. hayırlısı buymuş demek.. üzme kendini..

kızlar selamlar.belim acayip ağrıyo.5 günüm var adete.dayanamadım test yaptım.kocaman tek çizgiii.oh be rahatladım.en azından belirsizlik bitti.

bence o kadar emin olma
idrar testi henüz doğru yanıt vermez

adet gününü 1 hafta geçtiğinde ancak %99 doğru sonuç verir

bence o kadar emin olma

katılıyorum... çok nadir adetinin 1-2 gün veya günüde yapanda test sonucu doğru çıkar.. en iyi beklemek

inşallah canım...ama hiçbiri diğerinin yerini tutmazki...ama hakkımızda hayırlısı buymuş elden bişi gelmiyo .hiç isyan etmedim rabbime sığındım ben..

İnşallah senin cennet kapın olacak o bebek
Allah sabrını artırsın
sana, eşine ve yine olacak bebeklerinize sağlık sıhhat versin

ay kızlar annem facebookta komşu çiftlik diye bir oyun var.. iyice ona kaptırmış kendisini :) iş yerinde fırsatım olmuyor oynamaya diyor.. akşamları da kardeşin bilgisayara dokundurtmuyor diyo :) galiba bilgisayar alacakmış
okadar güldüm ki anlatamam :)

he biz yaparken bişey yok anneler yapınca komik !! :)
onun da hakkı anneni sonuna kadar destekliyorum

he biz yaparken bişey yok anneler yapınca komik !! :)
onun da hakkı anneni sonuna kadar destekliyorum

ya yok illa ki o da stres atacak bişeylerle uğraşır da :) acaip yoğun çalışma temposu var 45 yaşında muhasebeci.. 2 firmada çalışıyor.. 1 gün birinde 1 gün diğerinde.. pazar günü de evde çalışıyor evde de 6-7 firmanın evraklarını takip ediyor.. ben olsam kafayı yerim..

hay maşallahhh bizden bin kat iyi
benim akşama pestilim çıkıyo
dilim dışarda giriyorum eve

hay maşallahhh bizden bin kat iyi
benim akşama pestilim çıkıyo
dilim dışarda giriyorum eve

anneme hayranım aslında :) çok özeniyorum.. acaip azimlidir.. iş konusu geçtim.. vergi dairesinde, sağlık kurumunda falan kafa tutabilecek kapasitede (bulgaristan'dan bahsediyorum).. ordakiler artık nasıl çalışıyorsa..
kadeşimi doğurduktan sonra bayağı bir süre 86 kilodaydı.. sonra zayıflamam gerekiyor deyipte öyle bir rejim yaptı ki.. şimdi 55kilo.. fistik gibi maşallah :)
rejimi de tarif edeyim .. çok basit :) ama irade lazım(o da bende yok babama çektim herhalde)
21 gün boyunca sabah bir saat belirliyor kendisine başlangıç için..
örn 8de bitki çayı, 10 meyve.. bunları iki saat arayla yapıyordu, ve boyle her gün.. 21.günden sonraki 1 hafta yine bu şekilde ama mesela öğlen saat 12de orta boy haşlanmış patates ilave etti .. ikinci gün çiğ sebze mesela 1 salatalık.. sonra 3.gün yine haşlanmış patates.. vb 7gün.. sonraki 7 gün çorbalara başladı :) çorba dediğim de.. 2-3 bardakta haşlanmış azıcık lahana yarım patates ve havuç :) kokusu güzel ama tadı berbat..
ne etti.. hım 5 hafta oldu.. ondan sonra etlere başlayabiliyoruz.. öğünlerden birinde 1 but haşlanmış tavuk..
ay yok devam edemicem. :) midem kazındı yaw.. ben 2 hafta bitki çayı ve meyve yaptım kilo verdim ama dayanamadım.. :) ve kesinlikle tuzu çıkarıyoruz hele de şekeri :) kendine güvenmeyen hiç başlamasın :)

Hayran kaldım wallahi..İştee superwoman

benimde kilo verip sıkılaşmam lazımmmm

ama çok yemiyorumda oturmaktan alıyorum
hayat tarzımı değiştirmem lazım

benimde kilo verip sıkılaşmam lazımmmm

ama çok yemiyorumda oturmaktan alıyorum
hayat tarzımı değiştirmem lazım

haklısın canım.. :S bende evlenince acaip durgunlaştım.. boşuna dememişler bekarlık sultanlık diye
hey gidi günler hey.. günde 5km yürüyordum ve salatalarla idare ediyordum.. ekmek eve girmezdi.. ve okadar rahattım ki.. eşimle tanıştığımda 55kg idim.. sonra evlenirken 58 oldum.. ondan sonracıma 70-72 civarlarındayım..
şimdi neyapıyoruz.. evden işe işten eve.. yemek içmek.. hareketsizlik.. enerjiyi harcayacak yer bulamayınca, yağ deposu oluyor.. fik fik te yetmiyor enerji tüketimi için napçaz kızlar biz böylee

Dalga geçiosunuz da bu işin sırrı mıy mıy yemekteeee:)
Acaip tembelim. Sabahtan akşama oturduğum bir işim var. Buna rağmen hep yorgunum bunu da anlamadım zaten
Ama aylar sonunda 1-2 kilo alıyorum bi şekilde yine veriyorum:) Kendimi bildim bileli yavaş yerim, hızlı yiyince mideme oturuyo gibi oluyo napiim Ha bi de bi kariyer hırsım var onu bi türlü yenemedim beynim sürekli çalışıyo o da etkiliyo sanırsammm:44:

canım sende haklısında.. bunda biraz da metabolizmanın faydası var..benim sindirim sistemim kendimi bildim bileli gecikmeli çalışır.. afedersiniz kabızlıkla başım belada.. sürekli sulu yiyecekler tüketmeye çalışıyorum, bol su içsemde fayda yok.. 2 günde bir/3günde 1 wc gidince zayıflama da yavaşlıyor..

bence o kadar emin olma

bıdığım benim ne güzel konuşuyosun sen ölee ya.ağzından bal damlıyor.inşallah canım.

katılıyorum... çok nadir adetinin 1-2 gün veya günüde yapanda test sonucu doğru çıkar.. en iyi beklemek

ne bileyim koprinacım ya belim çoook ağrıyodu ilk defa şiddeti bel ağrısı var bu ay.bende işkillendim acaba dedim şeytan dürttü anlayacağın.bekleyelim bakalım biraz daha.

bekle canım bekle.. dürtmüştür bişiler seni :) rabbim hayırlısını versin canım.. canoyu anıcam ama :)
o da gününe 6 gün kala falan yaptıydı.. kocaman 0,3 yedi negatif.. ondan sonra gününden 4gün sonra falan kan testi yaptırdı tekrar 1200küsür çıkmıştı.. yani negatifi görüpte kendini üzme.. ama yine de hamileyim diye kendini şartlandırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…