çok sağolun kızlar...rabbim kimseye ama hiç kimseye yaşatmasın..dayanılmayacak acılar vermesin..hayatta daha kötü durumda olanlar var okudukça gördükçe gene şükrediyorum.ama içimizden dökmedikçe paylaşmadıkça azalmıyo..eşim pek konuyu açmamaya çalışıyo her açıldığında gözyaşlarıma boğuluyorum diye..ve çevremdeki insanlarda anlamıyo üzülme boşver yenisi olur demek kolay geliyo ..onlarada kızamıyorum ...beni anlamalarını hiç beklemiyorum çünkü yaşamayan anlamıyo...rabbim yaşatmasın kimseye varsın anlamasınlar diyorum...ve içime kapandım bilgisayara gömüldüm bende..sessizliğim ve beynimdekileri yazarak paylaşmak iy geliyo..birgün tüm cesaretimi toplayıp bebek isteyeceğim gün gelecektir ama hayırlısı ve sağlıklısını versin rabbim bir daha yaşamamak için dua edip duruyorum ...
kızlar selamlar.belim acayip ağrıyo.5 günüm var adete.dayanamadım test yaptım.kocaman tek çizgiii.oh be rahatladım.en azından belirsizlik bitti.
bence o kadar emin olma
idrar testi henüz doğru yanıt vermez
adet gününü 1 hafta geçtiğinde ancak %99 doğru sonuç verir
inşallah canım...ama hiçbiri diğerinin yerini tutmazki...ama hakkımızda hayırlısı buymuş elden bişi gelmiyo .hiç isyan etmedim rabbime sığındım ben..
ay kızlarannem facebookta komşu çiftlik diye bir oyun var.. iyice ona kaptırmış kendisini :) iş yerinde fırsatım olmuyor oynamaya diyor.. akşamları da kardeşin bilgisayara dokundurtmuyor diyo :) galiba bilgisayar alacakmış
okadar güldüm ki anlatamam :)
he biz yaparken bişey yok anneler yapınca komik !! :)
onun da hakkı anneni sonuna kadar destekliyorum
ya yok illa ki o da stres atacak bişeylerle uğraşır da :) acaip yoğun çalışma temposu var 45 yaşında muhasebeci.. 2 firmada çalışıyor.. 1 gün birinde 1 gün diğerinde.. Pazar günü de evde çalışıyor evde de 6-7 firmanın evraklarını takip ediyor.. Ben olsam kafayı yerim..
hay maşallahhh bizden bin kat iyi
benim akşama pestilim çıkıyo
dilim dışarda giriyorum eve
ya yok illa ki o da stres atacak bişeylerle uğraşır da :) acaip yoğun çalışma temposu var 45 yaşında muhasebeci.. 2 firmada çalışıyor.. 1 gün birinde 1 gün diğerinde.. pazar günü de evde çalışıyor evde de 6-7 firmanın evraklarını takip ediyor.. ben olsam kafayı yerim..
Hayran kaldım wallahi..İştee superwoman
hihi :) bende kendi anneme hayran kalıyorum da .. neden onun gibi olamiyorum bilmem.. :) babamın dna daha ağır bastı herhalde :)
benimde kilo verip sıkılaşmam lazımmmm
ama çok yemiyorumda oturmaktan alıyorum
hayat tarzımı değiştirmem lazım
Dalga geçiosunuz da bu işin sırrı mıy mıy yemekteeee:)
Acaip tembelim. Sabahtan akşama oturduğum bir işim var. Buna rağmen hep yorgunum bunu da anlamadım zaten
Ama aylar sonunda 1-2 kilo alıyorum bi şekilde yine veriyorum:) Kendimi bildim bileli yavaş yerim, hızlı yiyince mideme oturuyo gibi oluyo napiimHa bi de bi kariyer hırsım var onu bi türlü yenemedim beynim sürekli çalışıyo o da etkiliyo sanırsammm:44:
bıdığım benim ne güzel konuşuyosun sen ölee ya.ağzından bal damlıyor.inşallah canım.bence o kadar emin olma
idrar testi henüz doğru yanıt vermez
adet gününü 1 hafta geçtiğinde ancak %99 doğru sonuç verir
katılıyorum... çok nadir adetinin 1-2 gün veya günüde yapanda test sonucu doğru çıkar.. en iyi beklemek
bıdığım benim ne güzel konuşuyosun sen ölee ya.ağzından bal damlıyor.inşallah canım.
ne bileyim koprinacım ya belim çoook ağrıyodu ilk defa şiddeti bel ağrısı var bu ay.bende işkillendim acaba dedim şeytan dürttü anlayacağın.bekleyelim bakalım biraz daha.
açım açım
tavuk bonfile söledim ızgara bende cacıkla
buralarda bulunmuo tarhana patates fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?