Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

selam kızlar ben döndüm yine girmeyim düşünmiyim diyorum ama dayanamıyorum yaa 5 günü kaldı ve çok sabırsızlanmaya başladım yine :18:

sabır lazım hepimize sabır.. kasma kendini.. olursa olur.. olmazsa devam olana kadar

günaydın herkese bugün kursa gidiyorum dönüşte test alcam olumlu yada olumsuz her sonuca razıyım beklemek çok zor dua edin bana arkadaşlarım akşam 5 de görüşürüz inşallah

günaydın kızlar.bugün bari güzel bir haber duyalım inşallahhhhhhhhhh.Moralimiz azıcık yerine gelsin değilmi ama ayy.

günaydın herkese bugün kursa gidiyorum dönüşte test alcam olumlu yada olumsuz her sonuca razıyım beklemek çok zor dua edin bana arkadaşlarım akşam 5 de görüşürüz inşallah

Günaydın cnm.Uzun süredir beklediğimiz güzel haber senden gelir inş.Hadi bekliyoruzzzz.

günaydın canım, inşallah güzel haberler alırsın
günaydın kızlar.bugün bari güzel bir haber duyalım inşallahhhhhhhhhh.Moralimiz azıcık yerine gelsin değilmi ama ayy.

günaydın kızlar

canım hayırlısı olsun inşallahhhh

günaydın canım, inşallah güzel haberler alırsın

günaydın kızlar

sen ne zaman test yapacaksın kuzum

günaydın güzeller
adetime iki gün var göğüslerim şişti sızlıyor karnıma da ağrı giriyooo
bakalım ne zaman gelecek kırmızılar

canım günlerimiz aynı, benimde acayip karnım ağrıyor, bide sağ kasığım ağrıyor hafif. ben akşam kanda baktıracam yarın haber veririm size, gerçi benim bu ay umut çok az ama yinede dua edelim birbirimize,hepimiz güzel haberi alırız inşallah

gunaydinkizlar,dün kontrolum vardi,kesenin yanin da dr bisey gördü,kistte olabilir dedi,kesede olabilir dedi,ama keseyse ici bos dedi,yarin ayrintili ultrosona giricem,birde dr amniyosentez yapmtirmami öneriyo,bende cok korkuyorum istemiyorum,dunden beri kafam balon gibi oldu,napicam bilmiyorum

ben günümü bekleyeceğim geçerse o zaman yaptırırım tahlilleri
boşuna uğraşmıyayım hastane poliklinik hiç sevmem zaten

insallah güzel haberlerinizi bekliyorummm

amniyosentezi neden istiyor? Haklı bir nedene dayanmadan yaptırma, hatta 2 dr a daha görün canım

amniyosentezi neden istiyor? Haklı bir nedene dayanmadan yaptırma, hatta 2 dr a daha görün canım

gecmiste 3 düsük oldugu icin,son düsügum downsendromlu oldugu icin,ama illada yaptir demedi,tercihi bana birakti,esimde yaptirmami istiyo,ama ben bebegimi riske atmak istemiyorum

canım ultrasona gir bakalım
sonra başka doktorada danış illa şart diyolarsa yaptır
yoksa boşuna yaptırma

ayrıntılı ultrasona bi gir bakalım ne dicek
ille amniyosentez derse bir doktoa daha görün potim

gecmiste 3 düsük oldugu icin,son düsügum downsendromlu oldugu icin,ama illada yaptir demedi,tercihi bana birakti,esimde yaptirmami istiyo,ama ben bebegimi riske atmak istemiyorum

daha 2li test bile yapılmadan ne amniosentezi, bu haftda olmazki. bence bebeğin koryon kanını alacaklardır genetik tanı için

ayrıntılı ultrasona bi gir bakalım ne dicek
ille amniyosentez derse bir doktoa daha görün potim

yarin ayrintili ultrosonda bebegin gelisimi falan iyiyse ,yaptirmiycam,ayrintili ultrosona baska dr gidiyorum ona da danisirim bakalim onediyecek,dün o kadar dalgin ve düsünceliydimki az kalsin kaza yapicaktim,

yarin ayrintili ultrosonda bebegin gelisimi falan iyiyse ,yaptirmiycam,ayrintili ultrosona baska dr gidiyorum ona da danisirim bakalim onediyecek,dün o kadar dalgin ve düsünceliydimki az kalsin kaza yapicaktim,

aman dikkat et dur daha hiç bişey belli değilki
sadece tahminler üzerine konuşmuş
ayrıntılı ayrıntılı baksın bakalım inşallah iyidir bebek sıkma canını

daha 2li test bile yapılmadan ne amniosentezi, bu haftda olmazki. bence bebeğin koryon kanını alacaklardır genetik tanı için

drgks senin durum nasıl bugün kan vercekmişsin sen ne zmaan olmuştun çatlatma iğneni
kaçıncı gününde yapmış oluyosun test??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…