selam kızlar ben döndüm yinegirmeyim düşünmiyim diyorum ama dayanamıyorum yaa 5 günü kaldı ve çok sabırsızlanmaya başladım yine :18:
sancıdan mı kıvranıyosun neyden :) yapmayıver haftasonuna kadar.. dinle bak :) yoksa crafty teper valla
günaydın herkesebugün kursa gidiyorum dönüşte test alcam olumlu yada olumsuz her sonuca razıyım beklemek çok zor dua edin bana arkadaşlarım akşam 5 de görüşürüz inşallah
günaydın canım, inşallah güzel haberler alırsıngünaydın herkesebugün kursa gidiyorum dönüşte test alcam olumlu yada olumsuz her sonuca razıyım beklemek çok zor dua edin bana arkadaşlarım akşam 5 de görüşürüz inşallah
günaydın kızlar.bugün bari güzel bir haber duyalım inşallahhhhhhhhhh.Moralimiz azıcık yerine gelsin değilmi ama ayy.
günaydın canım, inşallah güzel haberler alırsın
günaydın kızlar
günaydın herkesebugün kursa gidiyorum dönüşte test alcam olumlu yada olumsuz her sonuca razıyım beklemek çok zor dua edin bana arkadaşlarım akşam 5 de görüşürüz inşallah
günaydın canım, inşallah güzel haberler alırsın
günaydın kızlar
günaydın güzeller
adetime iki gün var göğüslerim şişti sızlıyor karnıma da ağrı giriyooo
bakalım ne zaman gelecek kırmızılar
canım günlerimiz aynı, benimde acayip karnım ağrıyor, bide sağ kasığım ağrıyor hafif. ben akşam kanda baktıracam yarın haber veririm size, gerçi benim bu ay umut çok az ama yinede dua edelim birbirimize,hepimiz güzel haberi alırız inşallah
canım günlerimiz aynı, benimde acayip karnım ağrıyor, bide sağ kasığım ağrıyor hafif. ben akşam kanda baktıracam yarın haber veririm size, gerçi benim bu ay umut çok az ama yinede dua edelim birbirimize,hepimiz güzel haberi alırız inşallah
gunaydinkizlar,dün kontrolum vardi,kesenin yanin da dr bisey gördü,kistte olabilir dedi,kesede olabilir dedi,ama keseyse ici bos dedi,yarin ayrintili ultrosona giricem,birde dr amniyosentez yapmtirmami öneriyo,bende cok korkuyorum istemiyorum,dunden beri kafam balon gibi oldu,napicam bilmiyorum
amniyosentezi neden istiyor? Haklı bir nedene dayanmadan yaptırma, hatta 2 dr a daha görün canım
gunaydinkizlar,dün kontrolum vardi,kesenin yanin da dr bisey gördü,kistte olabilir dedi,kesede olabilir dedi,ama keseyse ici bos dedi,yarin ayrintili ultrosona giricem,birde dr amniyosentez yapmtirmami öneriyo,bende cok korkuyorum istemiyorum,dunden beri kafam balon gibi oldu,napicam bilmiyorum
gecmiste 3 düsük oldugu icin,son düsügum downsendromlu oldugu icin,ama illada yaptir demedi,tercihi bana birakti,esimde yaptirmami istiyo,ama ben bebegimi riske atmak istemiyorum
ayrıntılı ultrasona bi gir bakalım ne dicek
ille amniyosentez derse bir doktoa daha görün potim
yarin ayrintili ultrosonda bebegin gelisimi falan iyiyse ,yaptirmiycam,ayrintili ultrosona baska dr gidiyorum ona da danisirim bakalim onediyecek,dün o kadar dalgin ve düsünceliydimki az kalsin kaza yapicaktim,
daha 2li test bile yapılmadan ne amniosentezi, bu haftda olmazki. bence bebeğin koryon kanını alacaklardır genetik tanı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?