:) ben sohbete açığım da :) bazen ipin ucunu kaçırıyorum çenem düşüyor.. bu sefer de çok mu konuştum aceba diye düşünüyorum :)
bu arada maydanozum bitti.. hayırsız kocam da araba altında bir markete girmeye üşeniyor...
kilo vermem lazım.. fazlalardan kurtulmam lazım yaw.. mayısa kadar şöyle bir 10kg verebilseemm.. eşime de dedim.. yemeğini pişiririm ısıtması sana kalmış benden bişey isteme dedim :) sofrayı ben hazırlıyorum ısrarla yanına oturtuyor beni bende yiyim diye.. ekmeksiz de yesem az da yesem.. şu hareketsizlik olduğu sürece nasıl vericem kiloyu bilmiyorum.. okadar güzel giysilerim var duruyor öylece dolapta.. yaza inşallah giymek nasip olur..
kayfeler hazır.. afiyt olsun
iyimiş hiç aklıma gelmemişti doğru söylüyosunuz bugün duyduğum en faydalı bilgi:)
ne kadar zamanda geliyor bu testler g.gidiyordan.. bir de onlu olanımı alıyorsunuz
hangisi haha iyi
kızlar kan testi sonucum 27 çıktı
inşallah kimyasal değildir.dün yaptırmııştım,biraz düşük, yarın tekrar yaptıracam
şoktayım biraz
10 adet ovula testi var 19.90 tl olan onu almayı düşünüyorum 5-7 gün öncesine kadar hassasiyetli ölçüm yapıyormuş .
ay meraklandım bende.. markası ne ki.. yaw gerçi ovulasyon testine de gerek yok ta merak işte :)
ay meraklandım bende.. markası ne ki.. yaw gerçi ovulasyon testine de gerek yok ta merak işte :)
core marka kullandımdı ben çok iiydi tavsiye ederim. Yanında hassas gebelik testi de gelio 5 dene
Hamilelik testinin adı ovula
içinde on adet test var
bende alcam artık yoksa her ay eczacıyla karşılaşmak sıkıntı vermeye başladı
ben de topu topuna 2 test yaptıydım :) 1 tane de yeni evlendiğimiz zamanlar adetim 1 hafta geciktiydi.. heyecanla testi yapmıştım fos çıktı tabi..
sonra da ilk denediğimiz ay eşim hevesle gitmiş prediktor testini almış.. çok kızmıştım ona 25 lira vermişti.. adetimin gecikmesini o zor bekledi tam gününde yaptık.. çıkmadı 5 gün sonra da 3liralık dBest aldım :) onda da çıkmayınca gittim kan verdim onda da çıkmayınca azıcık kafayı yedim.. sonra da idrar testine HAYIR dedim.. yani ilk denediğim aydan sonra hiç test almadım.. 5 ay olmuş
bende eylülden beri bir kez yaptım aslında hiç gecikmedi yani hep geldi adetim
hadi bakalım bende 4eylülde adet oldum.. o ay çalışmalara başladımhangimiz tutturacak.. yalnız bende düzensizli oldu çalışmalara başlayınca.. biraz da stres yaptım (fazlasıyla başka dertler de var)
bakalım bu ay 3.ay düzenleyici kullanıyorum o da gebeliğe engel olmuyormuş dedi doktorum.. düşünmüyorum diyorum .. ama bir yandan da korunmuyorum.. sorana da zaten erteledik diyorum.. kayınvalidem de tutturmuş.. yapın yapın.. biz bakarız..moralimi bozuyorum sözleri aklıma geldikçe.. kızının çocuklarına bakmamak için ve daha rahat yaşamak için gitti evlendi.. sanki evimi geçindiriyormuş gibi.. ıyy.. bugünlerde 3 sene boyunca kayınvalidemin yaptıklarını aklıma getirince iyilikleriyle de karşılaştırınca.. kötü şeyler hesabı yok.. yaptığı iyilikleri de unutturuyor.. ssevmiyorum demiyorum ama eşimin annesi olduğu için sadece saygı duyuyorum..
kolaydı bebek yapmak sanki..
senin salak eltin nasıl?
içio dimi hala sigara?
Beşik i aldı mı kocan
içmez mi.. laf dinleyen biri olsaydı zaten şu anda evli olmıyacaklardı.. daha iyi bir gelecek sağlayablirdiler kendilerine de .. olmuşla bitmişe çözüm yok..
beşik olayına da tavrımı kodum.. 1 hafta küstük eşimlegerçi 2-3 gün önce eltimle kayınım geldiler.. ağız arıyorlar beşik falan diye bahsettiler.. bende dedim "yaza biz de taşınıyoruz geniş bir eve.. alacağım hangi eşyaya para yetiştirebileceğimi düşünüyorum "dedim.. "bebek odasını da beğendim ama param olmadığı için bebek te yapmıyorum odayı da almıyorum" diye yapıştırdım.. bu aralar da bir ihaleden haber bekliyoruz bir resmi kurumun kamera sisteminin bakımı ile ilgili.. eğer olursa oradan güzel para gelecek.. o yüzden de bizimle iyi geçinmeye çalışıyorlar.. gelecek para 11-12 bin gibi bişey.. onlar da dadanmaya çalışıyorlar.. oysa bilmiyorlar ki borç içinde yüzüyoruz.. eşim de eğer derse para var beşik alalım. asıl ozaman kavga kopacak.. nedense öyle olacakmış gibi hissediyorum.. bir de bunların acil 2bine falan ihtiyacı var.. eşim konuyu ufaktan açmaya çalıştı.. valla dedim kimse kusura bakmasın.. bende evimde 90model tv izliyorum kanepelerim 15 yıllık.. gidip te ikinci koltuk takımı almasaydılar.. lcd televizyona parası yetmiyosa almasaydı onu da mı ben ödicem dedim.. (yine kavga)
ay crafty nerden dürttün kızbülbül gibi şakıdım..
ay okurken ben daraldım vallahi
kusura bakma da eşin de bi kendine gelsin kullandırmasın seni
sen 15 yıllık koltukta otur kıçın donsun git dükkan aç elin aptallarıyla muhattap ol sorumsuzlare para yesin
nerde bu dünya
ben geldim kizlarbebisim iyiymis cok sükür, dr amniyosentezi önermedi,kan aldilar ,kandan bebegin esinde problem olup olmadigini arastiracaklar,ayin 21 inde bebegin ölcümleri yapilacak,insallah sonuclar iyi cikar,tamda dogum günümde,bebisimin saglikli olmasi bana en büyük hediye olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?