Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

isim yaşımız beklenmeyen regl günü veeee sonuc
kurabiyemm canim tebrikler
bitanemveben canim tebrikler ??? 1 Mart
umutdeniz 24 2 Mart Nisan'a insallah
seme 26 3 Mart Nisan'a inşallah
ecrin_kayra 31 3 Mart bekliyoruz
greenpeacee 30 3 Mart bekliyoruz
sulisim canim tebrikler 29 5 Mart
hayalim3kelime ??? 5 Mart bekliyoruz
nefsim canim tebrikler 25 5 Mart
polanegri 23 6 Mart Nisan'a insallah
ilkim_aras canim tebrikler 25 7 Mart
pembiq ??? 7 Mart bekliyoruz
ravzanur 29 7 Mart bekliyoruz
atlanta 26 7 Mart Nisan'a inşallah
gul1182 ??? 7 Mart bekliyoruz
kekula ??? 7 Mart bekliyoruz
dryyvz canim tebrikler 26 8 Mart
psijoyi 32 8 Mart Nisan'a inşallah
vahsihatun ??? 9 Mart
aayssegul ??? 9 Mart
aborjinos 27 9 Mart Nisan'a inşallah
bikere_sevdim(Kadriye ) 23 9 Mart
canbebekds 26 10 Mart Nisan'a inşallah
mavibebek canim tebrikler 28 10 Mart

hocam bir sorum olacaktı :) ben tr dışında yaşadım 19yaşıma kadar.. en son lisede bir aşı oldum ama neydi hatırlamıyorum.. şimdi hamile kalmadan önce bu tetanoz aşısını yaptırsam nasıl olur.. eltim 2-3 hafta önce aşı olmuş.. aile hekimi kapısına gelmiş hem hamilesin hem yanıma gelmiyorsun diye :)) sağlık ocağına çağırmış aşı için. ..

aşı olmam gereken başka bişi varmıdır.. takibimi yapayım bende

pardon:)) ben gidemedim ikametimi ankaradan istanbula aldırmıstım halbuki ve istanbulda yaşıyorum su an ama hekimim ankarada görünüyor eşimin istanbul ama eski oturduğumuz mahalle :))Onları düzeltmemiz lazım

Bende bakıyorum arada hergün hamiş haberi var ...Biz dondurulduk sanki

yine suskunlukkkk
haydi benden türk kayfesi.. sütlü isteyenler belirtsin.. hamilelere koklatırız biraz.. neyse 1 yudumdan bişey olmaz herrhalde..

yine suskunlukkkk
haydi benden türk kayfesi.. sütlü isteyenler belirtsin.. hamilelere koklatırız biraz.. neyse 1 yudumdan bişey olmaz herrhalde..

teşekkür ederim canım ben sütlü alayım:)
Bu arada çevremde artık idrar testi alacağım eczane kalmadı hepsini tükettim. Bir daha gidemem onlara

teşekkür ederim canım ben sütlü alayım:)
Bu arada çevremde artık idrar testi alacağım eczane kalmadı hepsini tükettim. Bir daha gidemem onlara

şimdi aklımdan geçeni okudun valla
bende evin çevresindeki eczaneleri tükettim..allahtan işyerim hastanelere yakın bir sürü eczane var burada ama baya yürümem lazım üşeniyorum

şimdi aklımdan geçeni okudun valla
bende evin çevresindeki eczaneleri tükettim..allahtan işyerim hastanelere yakın bir sürü eczane var burada ama baya yürümem lazım üşeniyorum

benim evim iş yerimin yanında olduğu için gideceğim eczane kalmadı ancak haftasonu bir yerlere çıktığımızda alabilirim

kızlar internetten alın gebelik testlerini hem kimseyle muhattap olmazsınız hemde çok ucuza gelir

kopri bende istiyom türk kahvesi gülüm
orta olsun
ama sohbetsiz tadı çıkmaz

:) ben sohbete açığım da :) bazen ipin ucunu kaçırıyorum çenem düşüyor.. bu sefer de çok mu konuştum aceba diye düşünüyorum :)
bu arada maydanozum bitti.. hayırsız kocam da araba altında bir markete girmeye üşeniyor...
kilo vermem lazım.. fazlalardan kurtulmam lazım yaw.. mayısa kadar şöyle bir 10kg verebilseemm.. eşime de dedim.. yemeğini pişiririm ısıtması sana kalmış benden bişey isteme dedim :) sofrayı ben hazırlıyorum ısrarla yanına oturtuyor beni bende yiyim diye.. ekmeksiz de yesem az da yesem.. şu hareketsizlik olduğu sürece nasıl vericem kiloyu bilmiyorum.. okadar güzel giysilerim var duruyor öylece dolapta.. yaza inşallah giymek nasip olur..

kayfeler hazır.. afiyt olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…