bende merak etmiştim seni.. iyi olmanıza sevindim.. bu ara ara kanamal için doktor ne dior?
normalmisss
hımm doktor öyle dediyse öyledir.. ama yine de korkuyorsundur kanı görünce.. allah kolaylık versin.. sabır versin.. sağlık versin ikinize de
amin canim insallah,korkmak ne kelime on kalbim yeronden cikicak sanki,kaybettim saniyorum,bugün dr bile anlamis korktugumu,
ben geldim kizlarbebisim iyiymis cok sükür, dr amniyosentezi önermedi,kan aldilar ,kandan bebegin esinde problem olup olmadigini arastiracaklar,ayin 21 inde bebegin ölcümleri yapilacak,insallah sonuclar iyi cikar,tamda dogum günümde,bebisimin saglikli olmasi bana en büyük hediye olacak
günaydın sahipsiz gariban topik
çektim çıkardım seni 2. sayfadan
günaydın kızlar, sevsena akıllbıdık ikinizden haber bekliyorum ne zaman yapıyosunuz test, hazır crafty yok yapın hadi
günaydın kızlar, sevsena akıllbıdık ikinizden haber bekliyorum ne zaman yapıyosunuz test, hazır crafty yok yapın hadi
iyiyim çok şüsür sevsena sen de iyisin inşallahvar mı gelen giden yoklayan:)günaydın bıdık nasılsınn
günaydınlar sevsana alabildinmi gebelik testlerini ben hala almadım son bir tane evimde kalmıştı delirmiş gibi sabah onu da yaptım belki bir çizgi belirtisi görürüm diye en iyisi ben daha almayım evde olunca kendime hakim olamayıp yapıyorum:)Kırmızılara son 5 gün kaldı 16 sında gelecek bekleyecem artıkın.Bu arada sabah sabah üzerime çay döktüm haşladım kendimi kasıklarımın ağrısı yetmezmiş gibi bide yanık karnım olduTabi kötünün kötüsü var daha da kötü olabilirdi çaydanlığı komple dökebilirdim buna da şükür:))
benden de günaydın yalnız bırakmayayım topiki bu soğuk günde :)
testi erken yapıpta iyice ümitsizliğe kapılanlara sesleniyorum.. gebeliğin ilk belirtisi adet gecikmesi olduğunu hepimiz çok çok iyi biliyoruz.. bırakın hele bir geciksin ondan sonra yapıverin şu testi ya.. hele hele ki 5-6 gün önce yapanlara çoook kızıyorum.. bu topiğin örneği canodur.. gününe 6 gün kala yaptı 0,3 negatif yedi.. gününden 3-4 gün sonra yaptı 1200küsür çıktı ve hamile..
yapmaayın şu idrar testini bukadar erken yaw.. yapmayın işte :)ay çok sert oldu galiba nyapim.. dayanamadım
geçmiş olsun canım furaderm diye bir yanık kremi var ben onu kullanıyorum (çok sık yakarım ellerimi
yemek yaparken fırın silerken )çok iyi geliyoo iz kalmıyor
testide almadım netten, bugün sipariş veririm heralde , eve giderken yoldan alıp yaptım negatif
dövseydin bari:)kızımmmmm engel olamıyorum kendime test beni çağırıyor hadi yap yap diye:))Neyse almayım en iyisi test bir süre yoksa gidişat kötü
işteyim canım bebantene vardı onu sürdüm bir ara furaderm alırım ileriki yanıklar için bu ara eczaneye uğramasam iyi olur:)
eylülcüm geçmiş olsun
yanık acısını çok iyi bilirim, elimi hemen hemen her fırında yemek yapışımda yakarım
sevsena kırmızı gelmedikçe umut var canım
geç döllenmesi var onu var bunu vaarrr
ha şöyle ya :) bu arada geçmiş olsun..
yani şu testlere verdiğiniz paraya da yazık değil mi ama.. eczaneleri zengin edeceksiniz bu gidişle... ben bile ilk denediğim ay 3-4 gün gecikmesini bekledim doğru sonuç alabilmek için 16 gün gecikti ve hamile değildim tabi.. sabır işte.. 2 test yaptım ondan sonra da kanda baktırmaya gittim. o ilk aydan sonra inan 1 test almadım 5-6 aydır.. :) olursa da olur.. anca adetim gecikirse ve midem falan bulanmaya başlarsa yaparım testihamile olduğumun belirtileri kesinleşince
eylülcüm geçmiş olsun
yanık acısını çok iyi bilirim, elimi hemen hemen her fırında yemek yapışımda yakarım
sevsena kırmızı gelmedikçe umut var canım
geç döllenmesi var onu var bunu vaarrr
oldu olacak doğumdan sonra bebeği görünce yap testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?