Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

evet cnm 14 mart.ben erken gebelik testi yaptim cnm 1 hafta oncesine kadar hassas olanlardan aldim

benim bat dündü ama hala gelmedi kırmızılar
perşembe günü normal test yaptım negatifti
erken gebelik testi diye ayrı mı isteniyor onu nerden alıyorsunuz

benim bat dündü ama hala gelmedi kırmızılar
perşembe günü normal test yaptım negatifti
erken gebelik testi diye ayrı mı isteniyor onu nerden alıyorsunuz

cnm ben yurtdisindayim sabah eczaneye gittim ordan hassasliklarina gore satilior tabi fiyatlari da ona gore ben adetten 5 ve 7 gun oncesine kadar hassas olanlardsan aldim

Günaydın kızlar... uyuya kalmışmım allahtan eşim golbaşında montajda.. patron benim ama fırçayı işçimden yiyorum :)

bebegimi düsürdüm rüyamda

canım bnm içini ferah tut.. rüyan hayrolsun.. hem diyorlar ki çoğu hamile hep kötü kötü rüya görürmüş.. takma okadar.. bol bol dua et yatarken..

gunaydin kizlarr bende hamileeeyiyyyyyiiiiiimm
hayırlı olsun canım.. kan testi nezaman yapacaksın ? aldığın testin hassasiyeti nekadar 10mlu falan mı?

SEVSENA kuzum Fortel diye bir marka var 10mlu hassasiyeti Türkiyede de satılıyor.. 20-25 TL civarında.. SSBULUT diye bir arkadaşımız vardı.. ablası ona o testten almıştı ısrarla erken yaptırmıştılar.. hamile olduğunu öyle öğrendi ..ama tabi topike 2 aydır girmiyor haber alamadık hala..

yeni uyandığım için kayfemi anca içiyorum buyrun size de

evet cnm bende fortel den kullandim yurt disinda oldugum icin burda kan testi yapmiolar simdilik

hım demek kan testi yapmıyorlar.. hayırlısı bakalım.. peki testteki çizgi nasıl.. belirgin mi çok :) heyecan sardı vallahi.. hamile haberlerine çok seviniyorum.. eşine nasıl söyledin :)

hım demek kan testi yapmıyorlar.. hayırlısı bakalım.. peki testteki çizgi nasıl.. belirgin mi çok :) heyecan sardı vallahi.. hamile haberlerine çok seviniyorum.. eşine nasıl söyledin :)

esimle beraber yaptik cnm yani yanimdaydi ben zaten oyle surpriz olaylarini pek beceremiorum panik oluorum allahtan da yanimaydi ii oldu yani.tabi ki cok guzel en azindan ayn anda ogrenmek de guel cizgiye gelince bnm daha adetime 2 gun var ve bazen de gecikebiio ama nadir oylee cok koyu bi cizgi deil silik ama belirgin

ööf çatlıycam.. nasl olur da kimse olmaz buracıklarda yaw... :96::96::96:

merhaba güzeller bu akşam kan testi yaptırıcam
aceyip heyecanlıyım dua edin olmaz mı:18:

mayıs annelerinde sobeledim seni
bi girdim o topike gözüm gönlüm açıldı valla

haha :) napıyım.. 3 saati geçti yalnızım burda bende.. gelen giden de yok.. bende eltime kafayı takmış durumdayım biliyorsunuz burdakiler :) dün yeğenimin 700 gr olduğunu duyunca üzüldüm de.. bi mayıs annelerine de sorayım dedim.. tecrubelerini alayım dedim :) onların yazdıklarını okudukca içim açıldı :) hepsi hamiş.. ne güzel yaw :)

ayrıca kan testinin sonucunu bize bildir önce :) dermişimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…