Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

kızlar salak eltim geldi az önce gittiler.. ona salak diyorum da yeğenimi de seviyorum naaapim..
karnı bayağı büyümüş.. mayıs ortası gibi doğumu ama bebek 700gram falan.. sizce normal mi.. doktorlar gayet sağlıklı normal demiş .. ama bir de görümcem aklıma geldi 7buçuk aylık doğum yaptı kızı 3,25kg doğdu.. yani şu anda doğacak yeğenim de o civarlarda 7 bucuk aylık işte.. çok ilginç

aloo hanımlar.. yine sessizsiniz.. 5çayına mı çıktınız yoksa

bilmiyorum sevsena
ara ara adet sancısı gibi sancılar geldikçe hiç test yaptırasım gelmiyo
gerçi 1 haftadır o sancılar benimle

bu belirsizlik bizi mahvediyor valla
benimde sancım var kaç gündür göğüsler davul gibi
beklenen günüm bugün ama gelen giden yok
dün akşam yaptım idrar testini negatif çıktı,
eşim yine bana kızdı niye takıyorsun bu kadar
sen kafandan çıkarınca olacak bu çocuk diyor
bende kendime çok kızıyorum bunca zaman ilaç kullanıp metabolizmamı bozdum

kızlar nisan topiği açtım günü geçenleri bekliyorum :))Benim topişi de bir ara ziyaret edersiniz

şimdi arkadaşa sordum 7 aylık eşi 1400 gr mış onunki 2 katı neredeyse
3,25 de oha oldum bi 9 ay olaymış 7 kilo çıkarmış :) bence ayı yanlış hesaplamışlar erken doğmamış o :)

kızlar nisan topiği açtım günü geçenleri bekliyorum :))Benim topişi de bir ara ziyaret edersiniz

topicden adam çalma aloooooo

craft seni ne kadar merak ettim bi bilsen...
özelden msj attım cvp vermedin en son profiline bakim dedim az önce buraya takıldığını gördüm,tedavinin sonucunu bildirmedin...

nişanlıyken yapmışlar ilk gecede oldu 7 aylık doğdu diye yutturmuşlar

crafty bacıııı içimdeki test canavarını durduramıyoruuummmmmmm

beni motive et yoksa bi densizlik yapacam

şimdi arkadaşa sordum 7 aylık eşi 1400 gr mış onunki 2 katı neredeyse
3,25 de oha oldum bi 9 ay olaymış 7 kilo çıkarmış :) bence ayı yanlış hesaplamışlar erken doğmamış o :)

kız görümcemin ki doğrudur.. inanırım.. kayın validem 5 çocuk doğurmuş.. 3kg dan aşağı değillermiş.. eşim 5,5kilo doğmuş tosuncuk yani.. görümcem zaten diyor ilk hamileliğimde hiç dikkat etmedim yediklerime kendime aldım kiloyu kızım 2,700 doğdu .. ikincisinde düzenli ve dikkatli beslendim çocuk aldı kiloyu dedi.. 3,25 olmuş işte..
bakalım.. bana da eltimin ki çok küçük geldi.. 2-3 hafta önceki tahlillerde protein eksik demişler.. bugünkinde iyi çıkmış herşey.. inşallah sigaradan kaynaklanan bir sıkıntı değildir ufak olması..
hayırlısıyla..
ben göz kaş arası kaçamaklar yapıyorum eşim buralarda :)

insanlar hamile kalmayı düşünmeden önce bırakır sigarayı bu hanımefendi hala içiyo öyle mi?!!!

abow inanamayrum cözlerimeeeee... saat 18:00den beri kimse göz atmadı mı laf atmadı mı şu güzel topiğe.. yapmayın bacikolar.. sizi seviyorumm.. daha ayın 11'i ümidi kesmeyin leynn :)

insanlar hamile kalmayı düşünmeden önce bırakır sigarayı bu hanımefendi hala içiyo öyle mi?!!!

evet canım ne yazık ki hala içiyor.. hatta bugün yanımıza geldiğinde ilk işi sigara yakmaktı.. çok kızdım ona.. içiyosan bizim yanımızda içme.. dedim .. inan senden çok yeğenimizi düşünüyoruz.. bırakamıyorum diye bir şey yok o senin can parçan ya.. hadi ilk 2-3 ay bırakamadın.. e oldu nerdeyse 8 aylık.. yazık ya.. diyecek söz bulamıyorum.. hanım efendi de ne diyor.. millet üstüme geldikçe daha çok içesim geliyor.. zaten günde 6-7 sigara içiyorum onu da çok görüyorlar diyo..
boğacam gibime geliyor da neyse... ulen bu kız her dükkanımıza geldiğinde ilk işi sigara yakmak olur mu ya.. yeminle .. allah yeğenimize sağlık versin.. dua ediyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…