biri de bebişi için özel tasarım oda yaptırmış..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-amp-cocuk-odasi-dekorasyonu/427337-ozel-tasarim-bebek-odasi.html
bıdık sen akşam mı yapıcaksın testi
bilmiyorum sevsena
ara ara adet sancısı gibi sancılar geldikçe hiç test yaptırasım gelmiyo
gerçi 1 haftadır o sancılar benimle
aloo hanımlar.. yine sessizsiniz.. 5çayına mı çıktınız yoksa
kızlar salak eltim geldi az önce gittiler.. ona salak diyorum da yeğenimi de seviyorum naaapim..
karnı bayağı büyümüş.. mayıs ortası gibi doğumu ama bebek 700gram falan.. sizce normal mi.. doktorlar gayet sağlıklı normal demiş .. ama bir de görümcem aklıma geldi 7buçuk aylık doğum yaptı kızı 3,25kg doğdu.. yani şu anda doğacak yeğenim de o civarlarda 7 bucuk aylık işte.. çok ilginç
kızlar nisan topiği açtım günü geçenleri bekliyorum :))Benim topişi de bir ara ziyaret edersiniz
şimdi arkadaşa sordum 7 aylık eşi 1400 gr mış onunki 2 katı neredeyse
3,25 de oha oldum bi 9 ay olaymış 7 kilo çıkarmış :) bence ayı yanlış hesaplamışlar erken doğmamış o :)
topicden adam çalma aloooooo
crafty bacıııı içimdeki test canavarını durduramıyoruuummmmmmm
Beni motive et yoksa bi densizlik yapacam
topicden adam çalma aloooooo
şimdi arkadaşa sordum 7 aylık eşi 1400 gr mış onunki 2 katı neredeyse
3,25 de oha oldum bi 9 ay olaymış 7 kilo çıkarmış :) bence ayı yanlış hesaplamışlar erken doğmamış o :)
kız görümcemin ki doğrudur.. inanırım.. kayın validem 5 çocuk doğurmuş.. 3kg dan aşağı değillermiş.. eşim 5,5kilo doğmuştosuncuk yani.. görümcem zaten diyor ilk hamileliğimde hiç dikkat etmedim yediklerime kendime aldım kiloyu kızım 2,700 doğdu .. ikincisinde düzenli ve dikkatli beslendim çocuk aldı kiloyu dedi.. 3,25 olmuş işte..
bakalım.. bana da eltimin ki çok küçük geldi.. 2-3 hafta önceki tahlillerde protein eksik demişler.. bugünkinde iyi çıkmış herşey.. inşallah sigaradan kaynaklanan bir sıkıntı değildir ufak olması..
hayırlısıyla..
ben göz kaş arası kaçamaklar yapıyorum eşim buralarda :)
insanlar hamile kalmayı düşünmeden önce bırakır sigarayı bu hanımefendi hala içiyo öyle mi?!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?