Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

şebom hayırlı olsun yeni işin çok sevindim

slm kızlar kan sonucum:54 çıkmış, çarşamba 27 di, cuma 54, ben bi kadındoğumcu arayıp sorayım en iyisi:26:

yaa kızlar ben keseyi görmeden içim rahat etmeyecek,kimyasal diye çok korkuyorum:26:

yaa kızlar ben keseyi görmeden içim rahat etmeyecek,kimyasal diye çok korkuyorum:26:

ya bi aklına kötü şey gelmesin ya
çağırma kötüyü
iyi katlanmış değerin tamı tamına 2 katına çıkmış çok şükür
inşallah keseyi de göreceksin kalbini de duyacaksın..

sen özel mesajlarına bakıyo musun yoksa bana mı cevap vermek istemedin

drgks katların canım sen merak etme.. ama doktor kontrolünü de ihmal etme.. kesesi nezaman görünür ki.. önümüzdeki hafta görünür artık herhalde.. içini ferah tut.. strese sokma kendini

drgks katların canım sen merak etme.. ama doktor kontrolünü de ihmal etme.. kesesi nezaman görünür ki.. önümüzdeki hafta görünür artık herhalde.. içini ferah tut.. strese sokma kendini

kese 1500 lerde görünüyormuş canım
onun şimdi
100-200-400-800-1600 olcak yani
10 güne kadar görebilecek

bakıorum canım cevap verdim, ne bileyim yaa korku işte
inşallah herşey yolunda gider

çok sağolun kızlar desteğiniz için, şimdi tam alışmışken bırakmasın beni yaa
pazar tekrar yaptırırım artık ben keseyi görene kadar böyle gider

benim de çatlatma iğnesinden sonraki 13 buçukuncu günüm
test yapmamak için kendimi çok zor tutuyorummmm

çok sağolun kızlar desteğiniz için, şimdi tam alışmışken bırakmasın beni yaa
pazar tekrar yaptırırım artık ben keseyi görene kadar böyle gider

tabi canım bence de yaptır 800-1000leri gör ondan sonra yaptımayı bırakabilirsin

ay bende öğle yemeğimi yedim kahvaltı da diyebiliriz.. kahvaltıda nescafe + 2bisküvi yedim..
kuru fasulye var.. bir de mısır çorbam var ama yiyesim yoktu bende 2 ufak yumurta haşladım kendime.. yanına 1 köy biberi, 1 ufak domates.. 5tane siyah zeytin 1 dilip kepekli ekmek.. tabakta hepsi çok güzel duruyor.. inşallah böyle hafif yemeklerle devam ederim artık fit olma zamanııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…