Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

hoşgeldin ercemmmm... nasılsın fıstık.. haber falan var mı ?

beklemede bacım.. nerde kaldın sen yaw.. merak ediyordum seni.. iyimisin ?

iyiyim canım ne olsun adetim bitti çalışmalara başladık ama hep bi umutsuzluk var sanki olmayacakmış gibi sen nasılsın

olur olur canım.. öyle olumsuz düşünme.. bende bugün nöbeti devraldım :) kimsecikler yok .. sıyırdım kafayı kendi kendime dolanıyorum forumda.. cumartesi nöbetçilerim kaçtılar sanırım :) mistrall de zaten bu hafta izinliydi sınavlara çalışıyor.. sevsenam da kimse yok diye kaçtı galiba..
öyle işte :) ben bu ay bülbül gibiyim.. mart ya.. kedilere kaptırmayız inşallah

öyle canım kimsecikler yok bende arada bakıyorum kaçıyorum çok takılmakta gelmiyo içimden ancak adete yakın heyecan yapıyorum aman olcaksa olsun yaa her ay umudum biraz daha kırılıyo gerçi mart ayında bi şansım daha var ama bilmiyorum kısmet

sıkma canını tatlım.. senin kaçıncı denemen oluyor bu ay.. ?
ben asıl önümüzdeki aydan itibaren adetime dikkat etmem lazım.. bu ay adet düzenleyicim son.. bakalım sonraki dönemlerim nasıl olacak.. çok şükür 27-28günde adet oluyorum 3 aydır.. bu ay da 27sinde falan bekliyorum.. :) kızlar da kızacak bana.. hem şimdilik erteliyorum diyorum bir yandan da korunmuyorum diyorum. .. e nasılsa hemen tutmuyor.. belki de normal yolla tutmayacak.. şansımı deniyorum işte.. eşim de diyor eylüle kadar olmazsa ikimiz de doktora görünürüz.. hayırlısı artık...

ben 8 aydır hiç korunmadım yani evlendiğimden beri ama ilk aylar yumurtlama günü falan hesaplamadan oldu eylülden bu yana bilinçli olarak deniyoruz yani 6 7 ay falan oluyo

ben 8 aydır hiç korunmadım yani evlendiğimden beri ama ilk aylar yumurtlama günü falan hesaplamadan oldu eylülden bu yana bilinçli olarak deniyoruz yani 6 7 ay falan oluyo

sıkma canını tatlım.. bende düşünüyorum da eylülden beri deniyoruz bizde.. 5 adet geçirdim.. ekimdeki 2 hafta gecikti.. öyle işte.. zaman ve sabır.. bol bol dua ediyorum.. bazen diyorum çok mu günahımız var da rabbim cezalandırıyor.. sabırla bekliyoruz işte..

ya zaman bi şekilde geçiyo işte ama stres yapıyoruz benimde hayatm boyunca gecikmeyen adetim ocakta 9 gün gecikti bu ayda çok zor söküldü stresten o bile şaşırdı ama Allah büyüktür olur inşallah

ayy kurufasulye yedim.. ekmeksiz yedim.. biraz da abarttım galiba.. içim karıştı.. :105:

bende kurufasulye pişiriyorum şimdi ama tatlısını yapıcam bakalım nasıl oluyo

neyse.. kimsecikler yok yine.. 12de nöbeti devraldım.. 18,00 yeter bukadar bugünlük bana..
sizi seviyorum kızlarr.. bye bye .. görüşürük

kızlar bişey sorucam kimse yok muuuuu? şimdi bu hormon testleri adetin 3. günü yapılıyor yaa benim 3. günüm malesef pazar gününe denk geliyor. 4. gün bu testler yapılabilir mi yapılsa da doğru sonuç verir mi bilen yardımcı olabilir mii?

benden habersiz test yapmışın
sonucunu yazmamışın
sonucunu yazaydın da affedeydim seni :) Öperim

benden habersiz test yapmışın
sonucunu yazmamışın
sonucunu yazaydın da affedeydim seni :) Öperim

bende merak ettim de ya yarın ya da pazartesi haberimiz olur artık herhalde.. bıdıkın evde neti varmıydı ki.. hatırlayamadım

kızlar hala adet olmadım ben ....
sabah idrar testi yaptım çift çizgi çıktı çok şaşkınım
pazartesi gidip kanda baktırıcam dua edin

bu arada bıdığım senden ses çıkmadı test yaptın mı :44: meraktayım haberin olsun

öpüyorum hepinizi

canım çok sevindim tebrik ederim inşallah her şey yolunda gider gözün aydın

canım çift çizgi gördüysen kesin hamilesindir inşallah sağ salim kucağındada görürsün canım ya belirtilerin neydi senin ben bu ay klomen kullandım ç iğnesi olmadım birde adete son 1 hafta kala ilişkide olmadı bat 16 mart ama bende bazı belirtiler var

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
OLEY AMA YAAAAAAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…