beklemede bacım.. nerde kaldın sen yaw.. merak ediyordum seni.. iyimisin ?
iyiyim canım ne olsun adetim bitti çalışmalara başladık ama hep bi umutsuzluk var sanki olmayacakmış gibi sen nasılsın
öyle canım kimsecikler yok bende arada bakıyorum kaçıyorum çok takılmakta gelmiyo içimden ancak adete yakın heyecan yapıyorum aman olcaksa olsun yaa her ay umudum biraz daha kırılıyo gerçi mart ayında bi şansım daha var ama bilmiyorum kısmet
sıkma canını tatlım.. senin kaçıncı denemen oluyor bu ay.. ?
ben asıl önümüzdeki aydan itibaren adetime dikkat etmem lazım.. bu ay adet düzenleyicim son.. bakalım sonraki dönemlerim nasıl olacak.. çok şükür 27-28günde adet oluyorum 3 aydır.. bu ay da 27sinde falan bekliyorum.. :) kızlar da kızacak bana.. hem şimdilik erteliyorum diyorum bir yandan da korunmuyorum diyorum. .. e nasılsa hemen tutmuyor.. belki de normal yolla tutmayacak.. şansımı deniyorum işte.. eşim de diyor eylüle kadar olmazsa ikimiz de doktora görünürüz.. hayırlısı artık...
ben 8 aydır hiç korunmadım yani evlendiğimden beri ama ilk aylar yumurtlama günü falan hesaplamadan oldu eylülden bu yana bilinçli olarak deniyoruz yani 6 7 ay falan oluyo
sıkma canını tatlım.. bende düşünüyorum da eylülden beri deniyoruz bizde.. 5 adet geçirdim.. ekimdeki 2 hafta gecikti.. öyle işte.. zaman ve sabır.. bol bol dua ediyorum.. bazen diyorum çok mu günahımız var da rabbim cezalandırıyor.. sabırla bekliyoruz işte..
bende kurufasulye pişiriyorum şimdi ama tatlısını yapıcam bakalım nasıl oluyo
benden habersiz test yapmışın
sonucunu yazmamışın
sonucunu yazaydın da affedeydim seni :) Öperim
kızlar hala adet olmadım ben ....
sabah idrar testi yaptım çift çizgi çıktı çok şaşkınım
pazartesi gidip kanda baktırıcam dua edin
bu arada bıdığım senden ses çıkmadı test yaptın mı :44: meraktayım haberin olsun
öpüyorum hepinizi
bu arada bıdığım senden ses çıkmadı test yaptın mı :44: meraktayım haberin olsun
öpüyorum hepinizi
öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?