Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

sen bizi bırakıp gittin yaban ellere teyzesiiii
doğru doğru
gördüm ctesi mickey i duydum Allah'ıma çok şükürler olsun ki

amannnnnnn neler duyuyorum .... gözünaydın canım çoooooooooookkkkkkkkkk sevindim fındığına kavuştun demekki Allah kucağına almayı nasip etsin.........

İnşallah tutunur canım.
Allah büyük hayırlısıyla olsun inşallah
çok sevindim

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 1 ziyaretçi)
crafty mihracee irm83+ akillibidik+ Cerenimo katre_inur+ koprina87+ mistrall+ tugbanur2008 SEVSENA kumrengi meleq47 _zeynep

Bana doktorum en az 6 ay korun dedi.Sonra başka doktora gittim hamile kalabiliyorsan iyileşmişsindir korunma dedi. Lakin
düşükten sonra ben uzun süre ilişkiye giremedim çünkü kanamam yaklaşık 35 gün devam etti.Sonrasında da eşimin ailesi geldi. Sonraki ay kontrole gittim doktor çatlamamış yumurta var dedi ben o zaman ne olduğunu anlamadım o ayda çatlamamış yumurta basit kiste dönüşmüş yumutrlama dönemimde kanamam oldu.ocak ayının sonu şubatın başında da eşim keçi gribi oldu tam yumurtlama zamanında adetime bir hafta kala bir kere girdik o da tutmadı.İlk defa şubatın sonu martın başında düzenli olarak 4 kere girdik ondan umudum vardı hala adet olmadım gerçi ama idrar testlerinde neg çıktı.16 sında olmam gerekiyor.

Kızlar mrb tecrübelerinizden faydalanmak istiyorumbende 3,5 yıllık evliyim 5 aydır korunmuyorum. 22 şubatta adet gördüm ve adetimin 3. günü klomene başladım 12.günü de iğne vurundum, acaba ilaç kullanmakta acelemi ettim normal yolla gebe kalmayı beklemelimiydim. buayda gebe olmazsam incir kürü soğansuyu falanmı denesem... offf neyapsam???

inşallah canımmm
ben sizin topikinizde hamile kaldım
hep size duacıyım inşallah canım sizleri de yolu yarılamış hatta bitirmiş görücez

ne güzel ilerlemiş hamileliğin canım inşallah sağlıklı olarak alırsın kucağına

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 1 ziyaretçi)
crafty mihracee irm83+ akillibidik+ Cerenimo katre_inur+ koprina87+ mistrall+ tugbanur2008 SEVSENA kumrengi meleq47 _zeynep

:) inşallah hep güzel haberler alırız da hep buralarda oluruz dağılmayız.. resmen bu ayın Boom'unu yaşıyoruz :) devamı da gelir inş

ne güzel ilerlemiş hamileliğin canım inşallah sağlıklı olarak alırsın kucağına

inşallah sağlıkla bitecek canım..nasıl geçti anlamadım
daha eylül topikinde olmadı ne yapsak diyordum
dua edip yola başlıyorum her sabah
%90 ihtimalle bir kızım olacak
bu hafta sonu netleşecek inşallah
hepinize nasip olsunn

ayy maşallah cerenn
bu sene hep erkek yaaaa senin kız olsun oh ne güzel

aman aman kimleri görüyorum,kız nerelerdesin sen bakıyım maşallah büyümüş bebiş:)

ay canım iremcim büyüdü ya teyzesi nerdeyse 23 haftalık oldu minik oğlumuz.darısı başınıza.... arada girip size bakıyorum bi ara kaybettim topiği ama sonra buldum...çok sevindim crafty e .. canım benim senden ne haber nasılsın????

ay canım çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda gelir bebişin,idrar testi negatif olabilir daha bekle kan testi kesin sonuç,inşallah hamilesindir..

bamyalını öperim
ben de ii demek isterim
mide yanmalarım başladı
gerisi Allah Kerim

NOT: eski kadro gelince mani ilhamım geldi

ayy maşallah cerenn
bu sene hep erkek yaaaa senin kız olsun oh ne güzel

dimi ama kız da lazım kıymetli olacak kızçem anasının ağırlığınca altın isticem valla crafty çok sevindim sana ya

ay arkadaşım maşallah sen de kocaman yapmışsın..
Allah sağıkla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…