Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

lütfen fikirlerinizi alabilirmiyim...

bamyalını öperim
ben de ii demek isterim
mide yanmalarım başladı
gerisi Allah Kerim

NOT: eski kadro gelince mani ilhamım geldi

canım benimm,gözünaydın... kızın olursa beşik kertek hehehee

evet elma ben de hamileyim ama tehlikeliyim şuan
bol dua gerekiyormuş

canım arkadaşım sana dua edeceğim,rabbim yardımcın olsun...

evet elma ben de hamileyim ama tehlikeliyim şuan
bol dua gerekiyormuş

canım kendini tehlikeliyim diye odaklama..
rahat ol dua et..rabbim senin için hayırlı olacaksa nasip edecek zaten
ben hamileliğimin 5. haftasında bilmiyorken bir perde astım kayınvalideme aklın şaşar
çok şükür bişey olmadı..ha bu dikkatsiz ol anlamında değil
ama kendini herşeyin iyi olacağına şartla canım olur mu
duacıyız sana
inşallah tutacak bebeğin

canım çok sevindim demek oğlan geliyo:))ben idare ediyorum canım,bugün çok hamile haberi var mutlu oldum,senin o topiği kaybettiğin zamanda ben hamile kaldım ama ben de bebeğimi kaybettim( zor zamanlar geçirdim,,kürtaj oldum 20 şubatta,şimdi daha iyiyim adet olmayı bekliyorum,ondan sonra bakıcaz canım..

düğün bayram var valla bugün topikte elim hiçbir işe ermedi sabah beri okuyom okuyom zırlıyom bennn

elma-katre-ceren Allah razı olsun canım dualarınız için
inşallah güzel haberler verebilürüm :)

ama kanamam olmasaydı kardeş kardeş dursalardı olmaz mıydı
beni de bi daha hamile kalma stresine sokmasalardı
tek hamilelikle 2 yada 3 tane birden gelseydi

(herşeyin hayırlısı tabi bunlar latife)

canım klomen veya başka bi yöntemle ilgili bi bilgim yok ama doktor bize 6-7 aya kadar normal yolla deneyin demişti.. bu sürede olmaması normal demişti herhangi fizyolojik bi rahatsızlığın yoksa bekleyebilirdin biraz daha ama kist falan varsa beklemek zaman kaybettirebilir

sen çoğul gebeliğin risklerini bilo musun
Rabbimden hayırlısını dileeeeeeeeee

hızlandırmak istemişsin süreci olabilir..ben de klomen kullandım bu ay
4 aydır deniyorduk ama olmamıştı çok kafama takmıştım doktor da benden amazsan başkasından alacaksın en azından günde 1 taneyle başlayalım demişti..en düşük doz o

3 yumurtam güzel büyümüştü ve hamileyim en az iki tanesi tutmuş ama kanamam var şuan en azından bir tanesi tutunsun diye duayla bekliyorum

ay canımmm,Allah hiç yaşatmamışa dönderiri inşallah sana due edeceğiz oğlumla moralini yüksek tut hayırlı zamanı gelmemiş demekki....en kısa zamanda kavuşursun inşallah bebişine...

ay canımmm,Allah hiç yaşatmamışa dönderiri inşallah sana due edeceğiz oğlumla moralini yüksek tut hayırlı zamanı gelmemiş demekki....en kısa zamanda kavuşursun inşallah bebişine...

sağol canım,inşallah..evet demek ki zamanı gelmemiş daha,çok üzüldüm ama sonra da allah herşeyin hayırlısını versin diye dua ettim demek ki hayırlısı buymuş..

kız crafty.. şu senin pirincinin resmini çektiler mi :) bizimle paylaşırmısın.. ama yok nazar değer göstermim diyorsan da hak veririm.. teyze yüreğu işte :) merak ettim ..

kız crafty.. şu senin pirincinin resmini çektiler mi :) bizimle paylaşırmısın.. ama yok nazar değer göstermim diyorsan da hak veririm.. teyze yüreğu işte :) merak ettim ..

teyzesi yokki yanımdaaaa
dr daki dosyasında almadım
taaaa eski kesesi var buliim koyarım

dua edin bol bol annesine sarılsın benim mickey
%30 fazla riskimiz var normal gebeliklere göre
ama buraya geldim ya Allah'ıma şükür

kanamanın durumu ne tatlım nasılsın
eşine söle gelsin eve götürsün seni yaaaa
içim rahat ama sırt üstü yatsan diorum

dua edin bol bol annesine sarılsın benim mickey
%30 fazla riskimiz var normal gebeliklere göre
ama buraya geldim ya Allah'ıma şükür

aaaaaaa crafty inanmıyorum yaa nasıl bu kadar sabrettin sakladın
çok sevindim canım yaa
Allah kucağına almayı nasip etsin
ee varmı bulantın falan nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…