aaaaaaa crafty inanmıyorum yaa nasıl bu kadar sabrettin sakladın
çok sevindim canım yaa
Allah kucağına almayı nasip etsin
ee varmı bulantın falan nasılsın
kanamanın durumu ne tatlım nasılsın
eşine söle gelsin eve götürsün seni yaaaa
içim rahat ama sırt üstü yatsan diorum
dua edin bol bol annesine sarılsın benim mickey
%30 fazla riskimiz var normal gebeliklere göre
ama buraya geldim ya Allah'ıma şükür
hızlandırmak istemişsin süreci olabilir..ben de klomen kullandım bu ay
4 aydır deniyorduk ama olmamıştı çok kafama takmıştım doktor da benden amazsan başkasından alacaksın en azından günde 1 taneyle başlayalım demişti..en düşük doz o
3 yumurtam güzel büyümüştü ve hamileyim en az iki tanesi tutmuş ama kanamam var şuan en azından bir tanesi tutunsun diye duayla bekliyorum
cvp veren herkese ayrı ayrı teşşekkür ederim. akillibidik bende günde 2 tane ile başladım doktor 1 yumurta büyümüş dedi iğne vurdum şuan bekliyorum umarım senden alacağımız güzel haber bana umut olur, hayırlı olsun
canım tüp riskli biliosun
boş kese fln da oluşabilio
ondan kalbini duyayım da söyleyeyim dedim :) ctesi duydum çok ŞÜKÜR
bulantım dün çoktu yeni yeni başladı, midem çok yanıyo
ayy canım yaa hayırlı olsun tekrar, bende kalbini duymadan kimseye söylemeyecem diyordum ama tüm sülalem duydu
ama napim en azından acaba çocukları olmuyormu diye düşünmezler
dua edin bol bol annesine sarılsın benim mickey
%30 fazla riskimiz var normal gebeliklere göre
ama buraya geldim ya Allah'ıma şükür
crafty çok sevindim senin adına. Ben sormuştum birkaç hafta önce, tüp bebek denemesi ne oldu diye. Cevabını göremedim. Demek beklemedeydin. :) İyi düşünmüşsün. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.
drgks sen de hamileymişsin, tebrik ederim. Klomen mi kullanmıştın? Ben de adet olursam 3.günü dr.a gideceğim, Klomene başlayacağız. Bu arada ben Glifor'a devam ediyorum. Hayırlısı Allah'tan. İnşallah biz de sizler gibi güzel haberlerimizi verebiliriz burada. Dualarınızda bizi unutmayın.
:97:
Ayy kızlar ne güzel hamiş haberleri ile coşmuşuz yine.
Crafty ,aklıllım ,drgs süpersiniz kızlar...Hepinizi tebrik ederim..
Bekledik ama değdi sonunda,,,
Darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızaa,,
Eskilerden kimler kaldı valla bir bir gidiyosunuz.Ben tek başıma dikecem bayrağı burada galiba
crafty çok sevindim senin adına. Ben sormuştum birkaç hafta önce, tüp bebek denemesi ne oldu diye. Cevabını göremedim. Demek beklemedeydin. :) İyi düşünmüşsün. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.
drgks sen de hamileymişsin, tebrik ederim. Klomen mi kullanmıştın? Ben de adet olursam 3.günü dr.a gideceğim, Klomene başlayacağız. Bu arada ben Glifor'a devam ediyorum. Hayırlısı Allah'tan. İnşallah biz de sizler gibi güzel haberlerimizi verebiliriz burada. Dualarınızda bizi unutmayın.
:97:
SEVSENA yı da unutmayalım yahuuu o da gebiş, kan verse de değerini bilsek
Ayy kızlar ne güzel hamiş haberleri ile coşmuşuz yine.
Crafty ,aklıllım ,drgs süpersiniz kızlar...Hepinizi tebrik ederim..
Bekledik ama değdi sonunda,,,
Darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızaa,,
Eskilerden kimler kaldı valla bir bir gidiyosunuz.Ben tek başıma dikecem bayrağı burada galiba
:) az kaldık bekleyenler.. ben sen mistrall şebo medicalsec. başkasını unuttuysam bağışlasın.. bazıları da düşükten dolayı mola verdi 1-2 ay.. onlar da kısa zamanda katılır bize.. :) beraber devam ederiz beklemeye
Valla bi yandan eski arkadaşlar hamiş topiğine geçiyor muhabbet kopuyor diye üzülüyorum ama sevincim daha büyük tabii.İnşallahh biz kalanlar da kısa zamanda şişiririz göbüşleri de tekrar bir araya geleceğimiz bir hamiş topiğinde buluşuruz:13::13::13:
ben burdayım şeker yaaa
merak etme giremedim o moda daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?