Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

aaaaaaa crafty inanmıyorum yaa nasıl bu kadar sabrettin sakladın
çok sevindim canım yaa
Allah kucağına almayı nasip etsin
ee varmı bulantın falan nasılsın

canım tüp riskli biliosun
boş kese fln da oluşabilio
ondan kalbini duyayım da söyleyeyim dedim :) ctesi duydum çok ŞÜKÜR
bulantım dün çoktu yeni yeni başladı, midem çok yanıyo

dua edin bol bol annesine sarılsın benim mickey
%30 fazla riskimiz var normal gebeliklere göre
ama buraya geldim ya Allah'ıma şükür

dua ediyoruz canım benim.. akşam yani gece içimden seni andım :) kendi kendime de çok güldüm.. dün benim 14.günüm adetimin.. azıcık çalışma yapalım dedik.. iş bitti eşim belimin altına yastık tıktı.. anaam beni bir gülme aldı.. diyorum herif kafayı yedi herhalde.. sonra da diyo dik bacakları dik.. yarım saat öyle dur.. niye ki diyorum (anlamazmış gibi çünkü ilk defa böle bişi yapıyor)
cevap: içime doğdu.. bu akşam bu iş olacak.. sonra da içimden sen geçtin .. crafty duysa çok güler dedim.. bacak dikmekle olmuyor bu işler diye.. olacağı varsa ayakta da olur

cvp veren herkese ayrı ayrı teşşekkür ederim. akillibidik bende günde 2 tane ile başladım doktor 1 yumurta büyümüş dedi iğne vurdum şuan bekliyorum umarım senden alacağımız güzel haber bana umut olur, hayırlı olsun

inşallah çok isterim güzel haber vermeyi
şu bir kesin olmayacak bişey değilmiş yani en azından elimde o var :)

canım tüp riskli biliosun
boş kese fln da oluşabilio
ondan kalbini duyayım da söyleyeyim dedim :) ctesi duydum çok ŞÜKÜR
bulantım dün çoktu yeni yeni başladı, midem çok yanıyo

ayy canım yaa hayırlı olsun tekrar, bende kalbini duymadan kimseye söylemeyecem diyordum ama tüm sülalem duydu
ama napim en azından acaba çocukları olmuyormu diye düşünmezler

ayy canım yaa hayırlı olsun tekrar, bende kalbini duymadan kimseye söylemeyecem diyordum ama tüm sülalem duydu
ama napim en azından acaba çocukları olmuyormu diye düşünmezler

benimde sülale duydu canım annem sağolsun :)
sizi üzmek istemedim duymadan, o dönem biraz hassastı öle barınmak istemedim buralarda hamileyim diye fln

crafty çok sevindim senin adına. Ben sormuştum birkaç hafta önce, tüp bebek denemesi ne oldu diye. Cevabını göremedim. Demek beklemedeydin. :) İyi düşünmüşsün. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.

drgks sen de hamileymişsin, tebrik ederim. Klomen mi kullanmıştın? Ben de adet olursam 3.günü dr.a gideceğim, Klomene başlayacağız. Bu arada ben Glifor'a devam ediyorum. Hayırlısı Allah'tan. İnşallah biz de sizler gibi güzel haberlerimizi verebiliriz burada. Dualarınızda bizi unutmayın.

:97:

canım benim
Belgiselin de çok büyük katkısı var susmamda :) yazma dedi kalbini duyana kadar tamam dedim bende bilirsin ona söz verilince tutmak lazım :)temkinli olmamı istedi biliosun o dönem yolunda gitmeyen aşılama sizlerin kimyasalları fln olmuştu

Ayy kızlar ne güzel hamiş haberleri ile coşmuşuz yine.
Crafty ,aklıllım ,drgs süpersiniz kızlar...Hepinizi tebrik ederim..

Bekledik ama değdi sonunda,,,
Darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızaa,,

Eskilerden kimler kaldı valla bir bir gidiyosunuz.Ben tek başıma dikecem bayrağı burada galiba

SEVSENA yı da unutmayalım yahuuu o da gebiş, kan verse de değerini bilsek

canım serophene kullandım, gliforda kullanıyordum 3 aydır, yumoşların ikisi 25mm biri 16.5 tu, pregnyl vuruldum, ama hiç umudum yoktu çünkü 2si çok büyük biri çok küçüktü, ama oldu işta, sanırım 16.5 olan işe yaradı
darısı başına canım, klomen çok işe yarıyor, gliforda.

SEVSENA yı da unutmayalım yahuuu o da gebiş, kan verse de değerini bilsek

Ay şimdi gördüm SEvsena nın yazısını da ...Maşallahhhhh size kızlarr...
MArt kedilerini geçtik vallaaa ....Bereketli geldi bu ay....

Valla kendim miş gibi sevindim hepinize..Ne mutlu bir hafta oldu bu..

:) az kaldık bekleyenler.. ben sen mistrall şebo medicalsec. başkasını unuttuysam bağışlasın.. bazıları da düşükten dolayı mola verdi 1-2 ay.. onlar da kısa zamanda katılır bize.. :) beraber devam ederiz beklemeye

Valla bi yandan eski arkadaşlar hamiş topiğine geçiyor muhabbet kopuyor diye üzülüyorum ama sevincim daha büyük tabii.İnşallahh biz kalanlar da kısa zamanda şişiririz göbüşleri de tekrar bir araya geleceğimiz bir hamiş topiğinde buluşuruz:13::13::13:

ben burdayım şeker yaaa
merak etme giremedim o moda daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…