• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart'ta Artık Olsun isteyenler,Bebeğim Bana Gelsin Diyenler Hadi Sohbete :13:

arkadaslar bat adet günü mü oluyo??ay cok mu cahilim?bu arada ben de ugrasıorum bı kac aydır bu ayda klomen ve catlatma iğnem vuruldu bekliyorum...inşallah bu ay olur:::hepimizin tabi...

canım bat beklenen adet tarihi oluyor :) inşallah olur tatlım aminnnn :49:

kızlaaaaarrrr :)) doktordan geldimmm ve çok mutluyum, :16: kist falan yok!!! şimdiki doktorum bana söylenenlere güldü sadece :) 3,5 cm kist olduğunu söylemiştim vajınal ultrasonla baktı ve mm boyutlarda bile yok dedi :) önceki sonuçlarımı gösterdim varsa bile adetle birlikte sökülmüş olabilir dedi. bebek sahibi olmam için hiçbir engelim olmadığını söyledi :)))))))))))))))

Senin adına çokkkkk sevindim canım.Allah en yakın zamanda hamile kalmanı nasip eder inşallahhhhhh :))))

arkadaslar bi liste vardı??*beni de ekler misiniz?? bat 18 mart...inşallah olmam:)

arkadaslar bi liste vardı??*beni de ekler misiniz?? bat 18 mart...inşallah olmam:)

tabiki canım

nesedavut - 24 mart
bahar1989 - 25 mart
benimhepumudumvar - 29 mart
hayaletcasper - 26 mar
melzanur - 30 mart
dalin26 - 24 mart
narmik - 11 mart
wemba - 18 mart

canım nasılsın biz seninle bir hastalanmıştık galiba dimi benim batım 30 unda heyecanla bekliyorum:)

tatlım en son 28 şubatta olmuştum işte 30 gibi benimde olmam lazım :) bekliyoruz bakalım ama benim pek umudum yok şuan. senin? varmı belirti falan

Back
X