Ay ne guzelll hissetmek ya kafama bişey takılıyo epidural sezaryami olsam genel aneztezi sezaryenmi off kafam karışık ilkide zorunlu sezaryendi bu da bı kararsızım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kiz kardesimde 2 dogumu sezeryan yapti simdi 7 aylik epidural dusunuyo. Bi kac yerde arastirdik epidural baya kolaymis dogum sonrasi agrisi bile olmuyormus. Tabi anestezi uzmanini iyi secmek lazim. O bebisin dunyaya gelisini ilk aglamasini duymak kadar guzel bisey varmi ya? Youtube den izle cnm epidural sezeryani walla cok kolay gorunuyo anneler ameliyathanede okdr rahatki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İzlemeye cesaret edemediimmmm :))) bskıcam teli sarja koyayım da off yaa sıkıntılıı gıbı ama kolay dıyolar
Aaa süpermiş ya teşekkür ederim canım ya.Tatil dönüşü hemen jokere gidilecek.
Bu arada 2 gündür bu kalça ağrısı benide öldürcek sağ bacağımı kaldıramıyorum bazen :-(( . Galiba çogumuzda bu tip agrılar var. annem çocuk yer yapıyor diyor. Kendi yerini genişletirmiş)
Ben simdiden her turlu dogumu izledim. Bence izle sanki belden asagisi kadina ait degilmis gibi rahat. Sezeryan olursam ki insallah olmam kesinlikle epidural olurum. Normal olursamda epidural olurum. Her turlu epidural olurum :))
epidural i iyi bir anestezi uzmanına yaptırmak gerek
burada 3 kişi biliyorum yaptıran şu an hepsi bel fıtığı sebebide epidural
16 nin basinda yapti canim bana tatle cikicam diye.18e kadar yapiliyo.2lin normal ciktiysa endiselenme
Yaa ızledım epıdural sezaryeni ıyı bı sıkıntı yokta beklemek heyecanlı ya strese gırerım cok sıkarım kendımı belime ıgne vurulurken sanki koyun gıbı yatmış garıplerim vıdeoda
O omur ilikle bisey arasina bisey sokuyolarmis ama ondan oncede normal igne ile uyusturuyolarmis. Normal olsam bile yaptiririm die dusunuorm ablam korkuttu beni dunyanin en buyuk acisi ama kucagina alinca unutuyosun dedi
Hımm ya duygu cok strese gırdım su narkoz muhabbetınden gec ayılıyorum bn mal gıbı uyumuşum saaatlerce uykucusun dedıler ayık olasım var ama ameliyat hanede hadı uyutun hmn demiştim uyandıgım sanıye gıbı gectı ama oyle drgıl işte heyecan benı korkutuyo orda sakınlestırıcı yaparlar ınş
Her ameliyattan once yapmiolarmi zaten sakinlestirici
Yok kızımda ameliyattı yanı genel anestezi yapmadılar sakınlestırıcı o durumdsn bıan once kurtulmak için kessınler bıan once dıya ya Allah atıyosun kendını ameliyata gerek kalmıyo naasıl olsa uyucam psikolojısı var ya ama bu farklı ıste o calışmalara odaklanmaZsak sorun yok benı kesıcekler psikolojısı
Alinti yapmamisim :))
Cnm hala bişey yok gıbı bende ılkınde oyleydım hatta 6 ayıma kadar gobegım yoktu ıkıncıde cıkar fıstık gıbısın ohh tadını cıkar bnde suan 58 kıloyum işte ınş almam fazla
Fazla cikmasin daha iyi fazla catlak olmaz. Karnimda olmazsa memelerde kesin olcak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?