Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Kiz kardesimde 2 dogumu sezeryan yapti simdi 7 aylik epidural dusunuyo. Bi kac yerde arastirdik epidural baya kolaymis dogum sonrasi agrisi bile olmuyormus. Tabi anestezi uzmanini iyi secmek lazim. O bebisin dunyaya gelisini ilk aglamasini duymak kadar guzel bisey varmi ya? Youtube den izle cnm epidural sezeryani walla cok kolay gorunuyo anneler ameliyathanede okdr rahatki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İzlemeye cesaret edemediimmmm :))) bskıcam teli sarja koyayım da off yaa sıkıntılıı gıbı ama kolay dıyolar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İzlemeye cesaret edemediimmmm :))) bskıcam teli sarja koyayım da off yaa sıkıntılıı gıbı ama kolay dıyolar

Ben simdiden her turlu dogumu izledim. Bence izle sanki belden asagisi kadina ait degilmis gibi rahat. Sezeryan olursam ki insallah olmam kesinlikle epidural olurum. Normal olursamda epidural olurum. Her turlu epidural olurum :))

evet bu ağrılar galiba normal
bazen hızlı yürüyüş ypıyorum gerçi benim bünye alışkın eskiden daha ağır spor yapıyordum.. korkutuyor acaba yürüşten mi ağrılar diye o yüzden tempomu biraz yavaşlatmış durumdayım bu kez de belim başladı ağrımaya.. annen haklı koca bebek sığdırıcaz karnımıza organlar sıkışıyor kayıyor çocuk bir de tekme basıyor organlara
sağ sağlim atlatalım bu dönemi de başka bir şey istemiyorum
ilgilenirsen diye linki eklemiştim bu fiyatlara zor iniyor bebek ürünleri dikkatini çeker belki dedim
:)

epidural i iyi bir anestezi uzmanına yaptırmak gerek
burada 3 kişi biliyorum yaptıran şu an hepsi bel fıtığı sebebide epidural

epidural i iyi bir anestezi uzmanına yaptırmak gerek
burada 3 kişi biliyorum yaptıran şu an hepsi bel fıtığı sebebide epidural

Iste dedigim gibi anestezi uzmanini cok iyi secmek gerek.

Yaa ızledım epıdural sezaryeni ıyı bı sıkıntı yokta beklemek heyecanlı ya strese gırerım cok sıkarım kendımı belime ıgne vurulurken sanki koyun gıbı yatmış garıplerim vıdeoda

O omur ilikle bisey arasina bisey sokuyolarmis ama ondan oncede normal igne ile uyusturuyolarmis. Normal olsam bile yaptiririm die dusunuorm ablam korkuttu beni dunyanin en buyuk acisi ama kucagina alinca unutuyosun dedi

Hımm ya duygu cok strese gırdım su narkoz muhabbetınden gec ayılıyorum bn mal gıbı uyumuşum saaatlerce uykucusun dedıler ayık olasım var ama ameliyat hanede hadı uyutun hmn demiştim uyandıgım sanıye gıbı gectı ama oyle drgıl işte heyecan benı korkutuyo orda sakınlestırıcı yaparlar ınş

Zaten bi yerde okudum cnm kadin epiduralle dogum hikayesini yazmis hemsire basinda lafa tutarken hic bisey anlamadim aglama sesini duyuverdim die yazmis

Her ameliyattan once yapmiolarmi zaten sakinlestirici

Her ameliyattan once yapmiolarmi zaten sakinlestirici

Yok kızımda ameliyattı yanı genel anestezi yapmadılar sakınlestırıcı o durumdsn bıan once kurtulmak için kessınler bıan once dıya ya Allah atıyosun kendını ameliyata gerek kalmıyo naasıl olsa uyucam psikolojısı var ya ama bu farklı ıste o calışmalara odaklanmaZsak sorun yok benı kesıcekler psikolojısı

Gerci uzaktan konusmasi basit oluo o anın psikolojisini kendimi oyle dusunup bi daha dusundum. Zor... doktorunla bi konussan belkim yonlendirir cesaret verebilir yada buna uygun olup olmadigini. Bu arada buda simdi ki halim. Sistim davul oldum

Son düzenleme:
19 +1 olduk paşamla

Eklentiler

• $1406748236943.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 33
Bu da hamile kalmadan once ki halim :banghead:

Eklentiler

• $1406748315248.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:

Alinti yapmamisim :))

Alinti yapmamisim :))

Cnm hala bişey yok gıbı bende ılkınde oyleydım hatta 6 ayıma kadar gobegım yoktu ıkıncıde cıkar fıstık gıbısın ohh tadını cıkar bnde suan 58 kıloyum işte ınş almam fazla

Fazla cikmasin daha iyi fazla catlak olmaz. Karnimda olmazsa memelerde kesin olcak zaten

Fazla cikmasin daha iyi fazla catlak olmaz. Karnimda olmazsa memelerde kesin olcak zaten

Benım ılkınde karnımda degılde mememde oldu evet ama sarkmadı şükür cok masaj ve sıkma sporu yaptım kasıma hıc kasıdıgın sn catladın demektirr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…