Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

bugun 21+3 olduk
zeytin yagini deniycem
kilo zaten problem olmaktan cikti bildigin fil gibi oldum
gorsen dersin yakinda doguracak 9 aylik kesin var
aslinda fazla kilo almadim amma kilolu gebe kaldim

bugun 21+3 olduk
zeytin yagini deniycem
kilo zaten problem olmaktan cikti bildigin fil gibi oldum
gorsen dersin yakinda doguracak 9 aylik kesin var
aslinda fazla kilo almadim amma kilolu gebe kaldim

olsun varsın açıkçası bende şiştim iyice kabızlıktan rahat tartı 4 kg arttı benim bir de güya her gün spor yapıyor yürüyor yüzüyorum bir de bunları yapmasam nasıl hale gelicem merak ediyorum abur cubur paketli gıda şeker çikolata ekmek pilav makarna yani her şeyden uzak duruyorum ama 8 kg birden arttı kilom doktorum biraz önde gidiyoruz dedi .. olsun artık bebeklerimiz için bana toprak ye iyi gelir deseler yicek durumdayım :)
biz de 20+3 üz bugün itibariyle iki haftaya kontrol var kızım olacak kısmetse.. sanırım sizin de kız?

evet kiz :)
ben 1 kilo aldim ama cok sistim 10 kilo almis gibiyim
hic istifra etmedem basta hep erkek sandim bu yuzden
ama artik midem rahatsiz ediyo ve bulanmaya basladi
sende de mide bulantisi oluyor mu ?

evet kiz :)
ben 1 kilo aldim ama cok sistim 10 kilo almis gibiyim
hic istifra etmedem basta hep erkek sandim bu yuzden
ama artik midem rahatsiz ediyo ve bulanmaya basladi
sende de mide bulantisi oluyor mu ?

evet arada oluyor hatta keskin kokulara tahammülüm kalmadı alışverişe bile markete giremiyorum deterjan bölümü midemi kaldırıyor ve vernel kokusu
bazen de durduk yere bulanıyor hıçkıracakmışım gibi olup bir anda yediklerim ağzıma geliyor arada olması normalmış biz sormuştuk eğer çok sıklaşır da anne vitaminsiz kalırsa tehlikeliymiş

Ay yerim onun hıçkırıgını benya. Oyun oynuyolar resmen bizimle zaten. Ama ıyı olsunlarda yeterki oynasınlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

masAllah adida cok güzelmis :) Kiz olsaydi bizde Hira yada Miray düsünüyorduk

Hemen hemen herkez hira koyacakmis. Benimde bebis kiz olsaydi Hira olcakti. Simdi Aras Kayra :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kislarrr napiyonuz??bugun yazamadim hic.kolumu kipirdatamiyorum asi mahvetti beni.bi de bu kuyruk sokumu agrisi....dun ebe rahim tersse o agri cok olur dedi.haftaya doktorla konusucam.cok korkuyorum...zor oturuyorum resmen

BiZde kız olursa mira dusunuyoduk fakat erkek sız dusundunuz mu ısım merak ettım

bu sene baya cok Hira ve Mira Miraylar olucak anlasilan :) Mina da var :)

cnm biz daha karar veremedik, Muhammed ismi cok hosumuza gidiyor ama agir bir isim, yanina ikinci isim Muhammed Ali, Muhammed Yusuf, Muhammed Nebi, olabilir ama dedigim gibi daha karar veremedik :)

Siz ne düsündünüz?

Valla bizde once kp ısmını koyalaım Ahmet dedık sonra herkes gunumuzun ısımlerınden koyun dedı

Bizim sulalede Ahmet dolu :) bızde oyle dusunuyoruz hala

Kislarrr napiyonuz??bugun yazamadim hic.kolumu kipirdatamiyorum asi mahvetti beni.bi de bu kuyruk sokumu agrisi....dun ebe rahim tersse o agri cok olur dedi.haftaya doktorla konusucam.cok korkuyorum...zor oturuyorum resmen

günaydın canımm ben de yazdım da cevap veren olmadı,uleenn 4-5 gün yokuz diye dışladılar beni ühühüüh hühüühh alla alla o kadar ağrı da neymiş,bencede konuş doktorunla oturamayacak kadar ağrı olması zor vala

Gunaydıın yok cnm ya bnde arada gırdım ama sen hıc yoktun evet nasıl bebiş iyi dımı

hihihii tesadüfe bak :) Kayra ismide Arasda hosuma giden isimlerden :))
Benimde 2si birden hosuma.gottigi icin ikisini birden koydum. Hem iki isim daha karizmatik :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Gunaydıın yok cnm ya bnde arada gırdım ama sen hıc yoktun evet nasıl bebiş iyi dımı

evet daha dün geldim eve annemden,iyiyiz çok şükür,bebişde iyi tekmeleyip duruyo yalnız kocam tam kazmalaştı, alini koyuyo bebiş tekmelediği halde çok hafif hissediyorum,neden net deeğil diyo,sanki içimde minicik bişi değil de kocaman bişi var yarın ayrıntılı ultrasona giricem bana dua edin lütfen herşey iyi geçsinnn senin bebiş nasılll

Hoşgeldın cnmm kocaların kazmalasmak asli görevi :)) hadı hayırlısı bakalım bebegını ıyı görmen dılegıyle bende ıyıyım istanbul sıcaklarıyla ugraşmaca

sağoll şekerimm aynenn hepsi aynı yaaa bu erkeklerin amin inşallahhh...
buralarda yanıyo, duş alıyom çıkınca hemen ter içindeyim, o derece yaa :44:

sağoll şekerimm aynenn hepsi aynı yaaa bu erkeklerin amin inşallahhh...
buralarda yanıyo, duş alıyom çıkınca hemen ter içindeyim, o derece yaa :44:

Duştan cıkınca yağlan hmn :)) bn oyle yapıyorum yakın olaydık toplu güres ederdık kızz hepımız yaglı pehlivan anneler olduk duyguyla gecen onu konuşuyoduk neolcak bu halımız dıye yagda terlerıyo ıyıce he gecen instagramda gordum çok guldum bı kız sevgılısıne adını daglara yazdım yarim yazmış dagda ise öküz yazıyodu :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…