ılık su değil de zeytin yağı iç en keseni o olur
ben arada içiyorum kilo almaktan korktuğum için bu ara çok içemiyorum ama en sağlıklısı hem.. biliyorum avrupa öyle Allah kolaylık versin aslında yavaş yavaş burada da sıkıyorlar bazı şeyleri ama en son bir kadına zorla normal doğum yaptırıp bebeğini kaybettirince biraz esneklik kazandı sezeryan en azından..
ben hiç istemiyorum av. birliğine girmeyi bile gerçi siz o birlikten değil daha üst düzey bir ülkeden sesleniyorsunuz
:) zeytin yağı için bana dua edeceksin o kadar eminim
bu arada kaç aylık bebişin?
bugun 21+3 olduk
zeytin yagini deniycem
kilo zaten problem olmaktan cikti bildigin fil gibi oldum
gorsen dersin yakinda doguracak 9 aylik kesin var
aslinda fazla kilo almadim amma kilolu gebe kaldim
olsun varsın açıkçası bende şiştim iyice kabızlıktan rahat tartı 4 kg arttı benim bir de güya her gün spor yapıyor yürüyor yüzüyorum bir de bunları yapmasam nasıl hale gelicem merak ediyorum abur cubur paketli gıda şeker çikolata ekmek pilav makarna yani her şeyden uzak duruyorum ama 8 kg birden arttı kilom doktorum biraz önde gidiyoruz dedi .. olsun artık bebeklerimiz için bana toprak ye iyi gelir deseler yicek durumdayım :)
biz de 20+3 üz bugün itibariyle iki haftaya kontrol var kızım olacak kısmetse.. sanırım sizin de kız?
evet kiz :)
ben 1 kilo aldim ama cok sistim 10 kilo almis gibiyim
hic istifra etmedem basta hep erkek sandim bu yuzden
ama artik midem rahatsiz ediyo ve bulanmaya basladi
sende de mide bulantisi oluyor mu ?
oh ne güzel :) sevindim senin adına
benim bebek babacı bana oynamadığı atmadığı tekmeleri babasına öyle bi hissettiriyor ki şaşıyorum dün gece dirseği karnıma değiyordu ama sağ tarafımda bir nokta bebek gitti yuvarlana yuvarlana başladı babasının dirseğini tekmelemeye 10dk uğraştı kocam hemen fark etti kasıtlı elini başka yere koyuyor bebeğimiz kıvrıla kıvrıla o noktoya gelip eşimin eline vuruyor çok denedik hem aynı sonuç önceden inanmazdım iletişime ama cidden hissediyor önce elini koyanı birazz bekletiyor seslenmeye başlayınca o yöne doğru ilerliyor.. bir de dün sarımsak yedim bol miktarda :) bugün tüm gün hıçkırdı yavrum doktoru aradık olurmuş sarımsak yaparmış hıçkırık :) eğer tekmeler can acıtıyorsa sarımsak bayıyo bebeği hemen uykuya geçiyor ama tabii hıçkırık tutması cabası :)
😃😃aynen. Aman etsinde hira m şebek etsın😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
masAllah adida cok güzelmis :) Kiz olsaydi bizde Hira yada Miray düsünüyorduk
masAllah adida cok güzelmis :) Kiz olsaydi bizde Hira yada Miray düsünüyorduk
Hemen hemen herkez hira koyacakmis. Benimde bebis kiz olsaydi Hira olcakti. Simdi Aras Kayra :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
BiZde kız olursa mira dusunuyoduk fakat erkek sız dusundunuz mu ısım merak ettım
Kislarrr napiyonuz??bugun yazamadim hic.kolumu kipirdatamiyorum asi mahvetti beni.bi de bu kuyruk sokumu agrisi....dun ebe rahim tersse o agri cok olur dedi.haftaya doktorla konusucam.cok korkuyorum...zor oturuyorum resmen
günaydın canımmben de yazdım da cevap veren olmadı,uleenn 4-5 gün yokuz diye dışladılar beni ühühüüh hühüühh alla alla o kadar ağrı da neymiş,bencede konuş doktorunla oturamayacak kadar ağrı olması zor vala
Benimde 2si birden hosuma.gottigi icin ikisini birden koydum. Hem iki isim daha karizmatik :))hihihii tesadüfe bak :) Kayra ismide Arasda hosuma giden isimlerden :))
Gunaydıın yok cnm ya bnde arada gırdım ama sen hıc yoktun evet nasıl bebiş iyi dımı
evet daha dün geldim eve annemden,iyiyiz çok şükür,bebişde iyi tekmeleyip duruyoyalnız kocam tam kazmalaştı, alini koyuyo bebiş tekmelediği halde çok hafif hissediyorum,neden net deeğil diyo,sanki içimde minicik bişi değil de kocaman bişi var yarın ayrıntılı ultrasona giricem bana dua edin lütfen herşey iyi geçsinnn senin bebiş nasılll
Hoşgeldın cnmm kocaların kazmalasmak asli görevi :)) hadı hayırlısı bakalım bebegını ıyı görmen dılegıyle bende ıyıyım istanbul sıcaklarıyla ugraşmaca
sağoll şekerimmaynenn hepsi aynı yaaa bu erkeklerin amin inşallahhh...
buralarda yanıyo, duş alıyom çıkınca hemen ter içindeyim, o derece yaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?