- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
hahah dönüp dur,napsın o da sen nasıl dönersen ona göre şekil alırbenimkinde daha korku yok ama ben onu karnım biraz daha büyüyünce görücemm
Aynen karın bıyuyunce bıraz daha azalır belkı bilemem. 😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dogumdan sonra da yastikla yatarsam køtu
Hafta da 2-3 kere cinsellik mibizde nerdeeee gunde 2 defa kesin :))
Nasilsiniz kizlar bu arada bebisler nasil? Tepikliyorlar mi? Benim dun gece cok tepti hosuma da gitmedi degil hani :)) rahat edemedi sipa. Tekmelerini sayicam artik saymak gerekiyomus. Walla yastikli yastiksjz uykum geli ce her modda uyuyorum dun tvnin karsisi da sizmisim mesela 9da bi uyandim gece 12 so ra uyku tutmadi sabah 6 ya kadar dogum videosu izledim. Dogurduktan sonra kadin dogum uzmani olabilirm artik hazirim :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende diyorum duygum nerde kaldi meger uyuyormus
Sac a sapan bi uyku uyudum cnm ya onceki 2 gun kontrol var diye erken kalktim hep 3 saat uykuyla gittim. Aksamda erkenden uyurum duzene gireri diye dusu uyudum tv karsisinda yagmur sesiyle kahvemi bile icememisim. Sonra sa aha kdr tepik dinledim. Sen n yaptin cnm hastane isini?
gunde iki mi
ben iki kat merdiven ciksam yoruluyorum
ben Servet unsal tip merkezi diye bi yerden gøzumu karartip randevu aldim insallah iyi cikar
Normal dogum mu izledin
Nasilsiniz kizlar bu arada bebisler nasil? Tepikliyorlar mi? Benim dun gece cok tepti hosuma da gitmedi degil hani :)) rahat edemedi sipa. Tekmelerini sayicam artik saymak gerekiyomus. Walla yastikli yastiksjz uykum geli ce her modda uyuyorum dun tvnin karsisi da sizmisim mesela 9da bi uyandim gece 12 so ra uyku tutmadi sabah 6 ya kadar dogum videosu izledim. Dogurduktan sonra kadin dogum uzmani olabilirm artik hazirim :))
Nerdeymiski duymadim hic. Ucretleri nasilmis?
Normal sezeryan epidural hepsini izledim. Hele bi normal dogum izledim makata kdr kestiler. Tirstim ya la
Yuh ya ciddi olamazsın 😊😊 ohh ne güzel uyuyorsun, ben gündüz de hiç uyuyamam gece de en erken On dan sonra 😅
demetevlerdeymis bende bilmiyorum yerini
netten buldum ali ipek diye bi doktor varmis
onu daha once nette biri tavsiye edyirodu buldum aradim
20 dkk renkli ayrintili 200 tl dedi
ben insallah epidural istiyorum normal dogum bekleyecem iyice acilana kadar eger bi aksilik olmazsa tabi
Insallah cnm bnde normal istiyorum. Ertesi gun hemen pit ayaga
burda ben doguma girdim canli canli izledim
kiz hemen ayaga kalkti
kesmediler hic
beklediler son dakkaya kadar
iki dikis attilar
insallah bizde oyle bi avazda kurtuluruz
Aminnn cnm i sallah. Ama bu epiduralle ilgili bazen bel fitigi veya bel agrisi kakiyormus diye okumustum. Mecburi sezeryanda olsam yine epidural yaptiricam bebisimin ilk snlerini ilk aglamasi i gormek istiyorum :)
Kızlar bişey sorucam. Şimdi gebelıkten önce bende hemoroid vardı. Şimdi hala var ama kanama acı hiçbişey yok. Sadece arada bir o deri dışarı cıkıyo. Bunu doktora hiç söylemedim. Korkuyorumda. Napsam bilemedim. Bilgisi olan varmı
Kızlar bişey sorucam. Şimdi gebelıkten önce bende hemoroid vardı. Şimdi hala var ama kanama acı hiçbişey yok. Sadece arada bir o deri dışarı cıkıyo. Bunu doktora hiç söylemedim. Korkuyorumda. Napsam bilemedim. Bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?