Alisverise baslama zamani geldi ufaktan ufaktan kenara koymaliyiz...
Bende avcılarda yaptrdm cnm 200 tl ye. Ama cd den memnun kalmadım. Sorun yaşadk içinde goruntu var sadece 5 saniyelik. Bugun eşim arıcak hastaneyı tekrar gelicez diye itiraz edicek. Ama muaynesı cok ıyı. Sadece cd de sıkıntı cıktı bizim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
alınacak o kadar çok şey var ki....nerden başlayacaz bilmiyorum valllahii
merhaba hanımlar bende 21+5 günlük hamileyim esenyurt, beylikdüzü tarafında uygun fiyata ayrıntılı ultrason yaptıran varmı?? acil cvp verirseniz sevinirim.. şimdiden teşekkürler..
Gobek bagi dusene kadar surmek.icin bisey satiolar mi
Ucretsiz ultrasonu kabul ettiler mi cd kotu diye ... Konustunuz mu
Gobek bagi dusene kadar surmek.icin bisey satiolar mi
Bende avcılarda yaptrdm cnm 200 tl ye. Ama cd den memnun kalmadım. Sorun yaşadk içinde goruntu var sadece 5 saniyelik. Bugun eşim arıcak hastaneyı tekrar gelicez diye itiraz edicek. Ama muaynesı cok ıyı. Sadece cd de sıkıntı cıktı bizim
hangi hastanede yaptırdınız acaba?? ya ben çok geride kaldım işten güçten fırsat bulup gidemiyorum hastaneye doğumu özel hastanede yapıcam inşallah ama geçen izin aldım gittim hastaneye doktor gelmedi zaten ortamıda çok sevmemiştim düzgün bir doktorda bulmam gerkiyor.. eşim benden daha iyi bu konuda bütün hastaneleri arayıp bilgi alıyor ama ben daha doktorumu bile bulamadım( (
cnm videolar ztn saniyelik bana basinda dedi doktor, bizdede 3video var ve birinde birsey beli degil, diger ikisi idare eder. 5x resim vardi galiba onlarinda arasinda ise yarayan iki resimde. Bebegin durusuna bagli fln diyorlar ve tekrar sirf resim video icin cekiceklerini sanmiyorum. eger ise yararsa söyle bizde doktorumuza aynisini yapalim belki yeniden ücretsiz ceker :) bide biz 500TL ödedik ayiptir söylemesi
cnm videolar ztn saniyelik bana basinda dedi doktor, bizdede 3video var ve birinde birsey beli degil, diger ikisi idare eder. 5x resim vardi galiba onlarinda arasinda ise yarayan iki resimde. Bebegin durusuna bagli fln diyorlar ve tekrar sirf resim video icin cekiceklerini sanmiyorum. eger ise yararsa söyle bizde doktorumuza aynisini yapalim belki yeniden ücretsiz ceker :) bide biz 500TL ödedik ayiptir söylemesi
Canm tamamdr ben dalı günü tekrar gıdıyorum surf resim ve goruntu için😀😀ya benm adım sibel. Halledemeyecegm iş yoktur. Cazgırlıgım sagolsun.
Evet ettıler cnm. Salı günü gidicem😀😀
Canm tamamdr ben dalı günü tekrar gıdıyorum surf resim ve goruntu için😀😀ya benm adım sibel. Halledemeyecegm iş yoktur. Cazgırlıgım sagolsun.
Bazen cazgir olmakta fayda var
Bazen cazgir olmakta fayda var
Kesinlikle. Ben genelde oyleyim. Şuanakadar zararını gormedim😃😃
kızlarrr size birkaç sorum olucakk.... geceleri nasıl uyurken rahat ediyorsunuz?ben bacağımın arasına yastık koysam 5 dakka sonra ondan da rahatsız oluyorum,birde sol tarafıma yatmaya dikkat edyorum ama kolum ağrıyo gece uyandığımda,mecbur sağıma dönüyorum arada.birde biraz özel olacak ama haftada kaç kere cinsellik yaşıyosunuz eşinizle?ben 2-3 oluyo bana çok geliyo yaa,allaha şükür bi tehlikem yok ama yindede fazla değil mi?
Canm benm yatagm bıraz buyuk. Oyuzden ben rezmen u seklınde yatıyorum. Yanı uzunlamasına yatıyorum nerdeyse karnm oyle daha rahat edıyo yastgı yattıgım koşenın ortasına cekıyorum başlıgın oraya degıl. Anlatabildm umarm. Biz en fazla haftada 2 kere oluyo. Bazen ıkı hafta hiç olmadıgıda oluyo. Problem yok cok şükür ama ilk bebişya eşim biraz temkinli davranıyo.
ohh ne güzel,benimde biraz büyük ama kocam illa dibime geliyohalbuki kendide çok bunalır ama alışmışız galiba...allahımm 2 hafta hiç olmadığı mı nerde bizdee öyle,bazen diyorum ara verelim diye,yok anam bişi olmaz,sakınan göze çöp batar dio,bende kıyamıyorum allahtann çok dikkat eder de o yönden rahatımm
Aynen benmkı bildgn korkuyo aman bişey olcak dıye.e hormonları izin verse hiç yapmaz heralde😀😀. Zaten yatakta ben nasıl yatıyosam eşim bana göre şekıl alıyo. Cunku bi turlu uyumak için rahat edemiyorum pozısyonumu tutturana kadar.
kızlarrr size birkaç sorum olucakk.... geceleri nasıl uyurken rahat ediyorsunuz?ben bacağımın arasına yastık koysam 5 dakka sonra ondan da rahatsız oluyorum,birde sol tarafıma yatmaya dikkat edyorum ama kolum ağrıyo gece uyandığımda,mecbur sağıma dönüyorum arada.birde biraz özel olacak ama haftada kaç kere cinsellik yaşıyosunuz eşinizle?ben 2-3 oluyo bana çok geliyo yaa,allaha şükür bi tehlikem yok ama yindede fazla değil mi?
bende yastik koyuyorum basta biraz zor oldu ama simdi alistim bu sefer de yastiksiz yatamiyorum
sag sol hangi taraf denk gelirse yatiyorum uyuyunca nasilsa haberim olmuyo
ben haftada bire dusurdum bende mi roblem bilmiyorum ama cok hassaslasti gibi bu yuzden fazla istemiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?