arkadasimda kasinti yapmisti
kasiyin beni kasiyin demeye basladi bi ara dogumdan ønce
Cnm dogumdan once bagirsaklari ztn bosaltiolar die biliorm. Ama sen doktoruna bi sor hic utanma bence ne sorular soruolardir ona gun icinde :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bişey sorucam. Şimdi gebelıkten önce bende hemoroid vardı. Şimdi hala var ama kanama acı hiçbişey yok. Sadece arada bir o deri dışarı cıkıyo. Bunu doktora hiç söylemedim. Korkuyorumda. Napsam bilemedim. Bilgisi olan varmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy bide ben duzene girsem uyku konusunda
birde hergun dereotunu yogurtla karistir salata gibi ye demislerdi hem dogumdan sonra kilo da verirsin demistiler
Bsna hiç zararı yok bende hamile olmadan önce kremler surdum. İyi geldı sondurdu. Sadece deri kaldı. Oda arada dışarı cıkıyo rahatsz ediyo. Nebilim utanıyrm. Hiç alttan muaynede olmadm. Bakmak ister doktor dıyede cekınıyorumya.
Cnm dogumdan once bagirsaklari ztn bosaltiolar die biliorm. Ama sen doktoruna bi sor hic utanma bence ne sorular soruolardir ona gun icinde :)
ya şu doğumdan önce bağırsak boşaltma işini de ben istemiyorumm,zorunlu mu yaaa
Nasıl oluyokı o ben ilk sizden duyyorum
ya şu doğumdan önce bağırsak boşaltma işini de ben istemiyorumm,zorunlu mu yaaa
Burda benim gordugum serum gibi plastik bi posetin icine ilik su dolduruyorlar... ucunda ince bi hortumla arkadan bosaltiyorlar suyu bagirsaklara... Ondan sonra wcye gidiosun hemen bosaltiyorsun bagirsaklari...
Ov oda fena.
Ilac pek kullanmiolar iyi mi kotu mu bilmem. Dogumdan once de plates yaptiriyolar... Topun ustunde hareketler yaptiriolar
Insallah dogumdan once pilates isini her hastanede yaptiriolardir
Burda yaptiriyorlar ... dogum yaptigin odanda posette sarili temiz topun oluyo acip sana hareketler yaptiriyolar .... Ustunde zipliosun sirtini koyuyorsun bacaklarini karnina cekiosun falan. ... Sen daha iyi bilirsin gerci
Off kızlar benim hiç cesaretim yok doğum videoları izlemeye helal izleyen kızlar size ben sanırım doguma kadar da cesaret edip bakamam
Cok etkilenirsen bakma cnm izleme hic. Dogumda stres yaparsin sonra.
Turkiyede pek yaygin degil hala. Olmadi kendi pilates topumu gotururum esim yaptirir:))
Off kızlar benim hiç cesaretim yok doğum videoları izlemeye helal izleyen kızlar size ben sanırım doguma kadar da cesaret edip bakamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?