Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Cnm dogumdan once bagirsaklari ztn bosaltiolar die biliorm. Ama sen doktoruna bi sor hic utanma bence ne sorular soruolardir ona gun icinde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bsna hiç zararı yok bende hamile olmadan önce kremler surdum. İyi geldı sondurdu. Sadece deri kaldı. Oda arada dışarı cıkıyo rahatsz ediyo. Nebilim utanıyrm. Hiç alttan muaynede olmadm. Bakmak ister doktor dıyede cekınıyorumya.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

birde hergun dereotunu yogurtla karistir salata gibi ye demislerdi hem dogumdan sonra kilo da verirsin demistiler

birde hergun dereotunu yogurtla karistir salata gibi ye demislerdi hem dogumdan sonra kilo da verirsin demistiler

Ay oyle yogurduda cok severim zaten. Dereotuda yogurtta normalde cok tuketıyorum zaten

Dogumda gormicek mi nasilsa :)) saglik bu cnm goster nolcak belkide ilgili bolume yonlendirir

Cnm dogumdan once bagirsaklari ztn bosaltiolar die biliorm. Ama sen doktoruna bi sor hic utanma bence ne sorular soruolardir ona gun icinde :)

ya şu doğumdan önce bağırsak boşaltma işini de ben istemiyorumm,zorunlu mu yaaa

ya şu doğumdan önce bağırsak boşaltma işini de ben istemiyorumm,zorunlu mu yaaa

Burda benim gordugum serum gibi plastik bi posetin icine ilik su dolduruyorlar... ucunda ince bi hortumla arkadan bosaltiyorlar suyu bagirsaklara... Ondan sonra wcye gidiosun hemen bosaltiyorsun bagirsaklari...

Burda benim gordugum serum gibi plastik bi posetin icine ilik su dolduruyorlar... ucunda ince bi hortumla arkadan bosaltiyorlar suyu bagirsaklara... Ondan sonra wcye gidiosun hemen bosaltiyorsun bagirsaklari...

Ov oda fena.

Ilac pek kullanmiolar iyi mi kotu mu bilmem. Dogumdan once de plates yaptiriyolar... Topun ustunde hareketler yaptiriolar

Insallah dogumdan once pilates isini her hastanede yaptiriolardir

Insallah dogumdan once pilates isini her hastanede yaptiriolardir

Burda yaptiriyorlar ... dogum yaptigin odanda posette sarili temiz topun oluyo acip sana hareketler yaptiriyolar .... Ustunde zipliosun sirtini koyuyorsun bacaklarini karnina cekiosun falan. ... Sen daha iyi bilirsin gerci

Off kızlar benim hiç cesaretim yok doğum videoları izlemeye helal izleyen kızlar size ben sanırım doguma kadar da cesaret edip bakamam

Burda yaptiriyorlar ... dogum yaptigin odanda posette sarili temiz topun oluyo acip sana hareketler yaptiriyolar .... Ustunde zipliosun sirtini koyuyorsun bacaklarini karnina cekiosun falan. ... Sen daha iyi bilirsin gerci

Turkiyede pek yaygin degil hala. Olmadi kendi pilates topumu gotururum esim yaptirir:))

Off kızlar benim hiç cesaretim yok doğum videoları izlemeye helal izleyen kızlar size ben sanırım doguma kadar da cesaret edip bakamam

Cok etkilenirsen bakma cnm izleme hic. Dogumda stres yaparsin sonra.

Cok etkilenirsen bakma cnm izleme hic. Dogumda stres yaparsin sonra.

Bayramda memlekete gittiğimde kuzenler hep dıgum yaptıkları için konuşacak oluyorlar dıyorum ben susun .. Ben uyuycam uyancam bebişim yanımda olucak dıyorum ☺️

Videoyu bende izleyemiodum taki gercek dogum izleyene kadar... Iyi ki gormusum kendime guvenim geldi korkum azaldi ...
Sezeryandan daha iyi oldugunu dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…